Molly 24.11.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Hadraadae - z tytmi zakładami stolarskimi to chyba najlepszy pomysł w tej sytuacji, ale niestety nie słyszałam o żadnym dobrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.11.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Halooooo Co tak dzisiaj pusto? Mam nadzieję,że ta dzisiejsza wichura nie wymiotła Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.11.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 To może ja opowiem kawał? Wraca mąż od bardzo wyperfumowanej kochanki i po drodze wstępuje do knajpy na 2 setki, żeby ukryć zapach perfum. Wchodzi do domu, a żona na niego ryczy od drzwi: Co, myślisz, ze jak się wyperfumujesz, to nie poczuję, że piłeś?!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.11.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Hadraadae świetny dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.11.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Czy zauważyliście ,że już niedługo Święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.11.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Czy zauważyliście ,że już niedługo Święta? Najbardziej to widać po reklamach telewizyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.11.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Gdzie się wszyscy podziali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.11.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 hi hi chyba zapadli w sen zimowy .... tak jak moi robotnicy kochani, chociaz mam nadzieje ze dzisiaj wznowili prace i dokoncza mi wreszcie te sciany fundamentowe i izoalcje!!!!!!!!!!! jak myslicie przysypac na zime te swieze (wylane 6.11) fundamenty? musze chyba jeszcze w tym roku pociagnac rurki do kanalizy, zrobic drenaz ..... czy o czyms jeszcze zapomnialam? pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 24.11.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 witam grupę,przepraszam że z opóżnieniem życzenia jubilatkom przesyłam ale łącze padło Ivo,Narcyza wszystkiego.....naj,Polanki co u was ?brak wieści z uzdrowiska około Obornickiego,mam pytanie do zaawansowanej grupy budowlanej co to znaczy dach na gotowo?pozdrawiam i życze bobrej pogody do budowy sobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 25.11.2004 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Ivonesca i Narcyza!!! Dziewczyny!!! Wszystkiego najlepszego z okazji Waszych osiemnastek!!! i wielkie sorki za taaaaaaakie spóźnienie blondyna ja rozumiem dach na gotowo tak, że już tam nic nie będę robił (łącznie z odgromówką i rynnami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.11.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Hej Blondyna - a ja bym spytała wykonwacy, co to dla niego znaczy i to bardzo szczegółowo, żeby nie było niedomówień, bo to zazwyczaj prowadzi do sytuacji, w której każdy je interpretuje na swoją niekorzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.11.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 TFU! oczywiście każdy na swoją korzyść , co się często kończy niekorzystnie dla kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.11.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 A oto i mój domek - widać górę baniaka z gazem - zła jestem na przedstawiciela progasu - źle podał wymiary, i teraz wygląda na to że bańka wprawdzie będzie zakopana ale bdzie wystawać z ziemi, albo usypiemy górkę, nie wiem, albo cokół będzie na 2 płytki a nie 3, w każdym razie wyglądać będzie kretyńsko.Na tarasie składzik materiałów budowlanych. W ogrodzie błoto. http://foto.onet.pl/upload/33/13/_373621_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.11.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 i jeszcze dach: http://foto.onet.pl/upload/20/70/_373623_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.11.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 [Dachowiec] Dzięki za życzenia nie ważne że spóźnione ale ważne że szczere.[blondyna ] najlepiej jak fachowiec mówi, że potem się dogadamy i nie damy sobie zrobić krzywdy - masz murowane, że on napewno nie da sobie zrobić krzywdy. Dlatego dogadane ma być co do szczegółu a najlepiej napisane choćby na kawałku kartki ale z jego podpisem - to działa naprawde. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 25.11.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Dzieńdoberek Wszystkim BK- ale u Ciebie się zmieniło od ostatniego zdjęcia, a błotem się nie przejmuj , przecież kiedyś wyschnie, więc szkoda Twoich nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.11.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 BK - mnie się podoba a zbiornik może obsadzić czymś zielonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 25.11.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Witam GRUPĘ.Nie było mnie 2 dni na forum (urlop na budowie).Blondyna przez gotowy dach rozumiem położenie dachówek z rynnami,i rurami spustowymi,obróbki blacharskie,odgromówka jak ktoś ma ,podbitka.BK u mnie też błoto.Góra dekla ok 40 cm wystaje mi nad ziemię.Ja i tak muszę nadsypać ziemię.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.11.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Hmm,może by z tego uczynić interesujący i zamierzony element ozdoby ogrodu ... Zrobię z tego np. donicę ...A błoto będzie jeszcze obsypane.Powiedzcie - pod taras który będzie zrobiony z polbruku (ten pod dachem będzie z płytek, ten od ogrodu z polbruku) to jakie jest podłoże - sam piasek, czy coś się wylewa, jakiś chudziak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 dzięki wszystkim za życzenia BK - chyba się nic nie wylewa...mi jak układali kostkę to na dole tylko była podsypka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts