Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Yemiołka , a z czego to wineczko zrobione? Cosik mi się wydaje,że chyba za mało cukru dałeś skoro szczypie.Do wina powinno się dać cukier w trzech równych dawkach co 10 dni, wtedy dobrze pracuje i nabiera wspaniałej mocy. Wiem coś o tym, bo dawniej często robiłam, a teraz to czekam na własny domeczek w którym muszę mieć miejsce na wineczko :wink:

dzień doberek :-)

jakie tam odsypianie andrzejek :lol: :lol: ja się nie wyspałam ale całkiem z innego powodu......synek w nocy władował się nam do łóżka i miałam za mało miejsca ;-)

nasi synkowie mają wspólne zainteresowania - nasz synek też dziś u nas spał, zmuszając tatusia do opuszczenia sypialni :p

jakie tam odsypianie andrzejek :lol: :lol: ja się nie wyspałam ale całkiem z innego powodu......synek w nocy władował się nam do łóżka i miałam za mało miejsca ;-)

nasi synkowie mają wspólne zainteresowania - nasz synek też dziś u nas spał, zmuszając tatusia do opuszczenia sypialni :p

mojemu coś ostatnio się właśnie przypomniało że można w nocy przyjść do rodziców....przedwczoraj było tak:

środek nocy....wołanie: mamo, mamo...przychodzę do niego...mamo, przykryj mnie i zaświeć mi światełko....OK, w głębokim śnie to zrobiłam ;-) i wróciłam do łóżka....nagle słyszę: pstryk....lamka zgasła...a zaraz potem łup...coś spadło mi na nos....to kangurek :lol: ....łup znów coś leci...tym razem ulubiona podusia :lol: ....no i na końcu gramoli się Franek :lol: :lol: :lol:

U nas jest podobnie, tyle ze „moja konkurentka” poza tym ze jest piekna, rudowlosa, to niestety ma te swoje 40 kg i baaaardzo ostre zabki – oczywiście chodzi mi o mojego psiaka :D . Już nam sily w nogach ostatnio brakuje żeby ja zrzucic z lozka :evil: . Nie wiem czy ona jeszcze z tego wyrosnie - ma juz ponad 5 lat,a dalej zachowuje sie jak mlody szczeniak :wink:

2 polowa Wojty'ego

skąd ja to znam... nasz Paweł był od małego przyuczony do sypiania w łóżeczku. I teraz w wakacje jak miał 2.5 roku mu się zmieniło...

My wtedy finiszowaliśmy z budową i np. malowanie to było kilka tygodni że wyjeżdżaliśmy z Dagmarą rano i wracaliśmy wieczorem... Mały nawet jak się całkiem nie zbudził to właził nam do łóżka... w końcu to dla niego była jedyna w ciągu dnia okazja żeby z nami pobyć... No i po przeprowadzce mu zostało :-(

Śpi między nami...

Grzegorz