Molly 30.11.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Yacekiewicz- oj powiadamia, tylko ja jestem mało obrotna w internecie i mam skrzynkę automatycznie ustawioną do odbioru na komputerze przy którym nie mam non stop modemu, tak ,że dopiero jak mi moja druga połowa przełączy to dopiero ściągnę całą pocztę i będę mogła przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Yemiołka , a z czego to wineczko zrobione? Cosik mi się wydaje,że chyba za mało cukru dałeś skoro szczypie.Do wina powinno się dać cukier w trzech równych dawkach co 10 dni, wtedy dobrze pracuje i nabiera wspaniałej mocy. Wiem coś o tym, bo dawniej często robiłam, a teraz to czekam na własny domeczek w którym muszę mieć miejsce na wineczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Hadraadae- jak czytam o twojej szarlotce to aż mnie skręca z chęci pałaszowania takiego ciastunia- aż czuję u siebie jego zapach. Mniam , mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 30.11.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Najgorsze, że mnie też skręca i niedaleko mam do kuchni, a wiesz, jak to cholerstwo tuczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Ale ta rozkosz podniebienia jest czasem warta grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Ale ta rozkosz podniebienia jest czasem warta grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 A szczęśliwi kilogramów nie liczą tylko czasem lustra omijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 A szczęśliwi kilogramów nie liczą tylko czasem lustra omijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Coś mi się zacina przy wysyłaniu wiadomości, a potem dubluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Życzę Wszystkim miłego wieczoru andrzejkowego A wszystkim Andrzejom wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 01.12.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Halo,... halo... Witam wszystkich... Czyżbyście odsypiali jeszcze andrzejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 dzień doberek jakie tam odsypianie andrzejek ja się nie wyspałam ale całkiem z innego powodu......synek w nocy władował się nam do łóżka i miałam za mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.12.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 A myśmy właśnie zaspali dziś, bo budzik się popsuł z okazji andrzejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.12.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 dzień doberek jakie tam odsypianie andrzejek ja się nie wyspałam ale całkiem z innego powodu......synek w nocy władował się nam do łóżka i miałam za mało miejsca nasi synkowie mają wspólne zainteresowania - nasz synek też dziś u nas spał, zmuszając tatusia do opuszczenia sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.12.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Dziewczyny z waszymi synkami jest ok u facetów to normalne że się kobitką do łóżka ładują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 01.12.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Cześć! chciałam wstawić zdjecie i pokazać wam kto się pcha do mojego łużka ale brakło mi umiejętności - pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 dzień doberek jakie tam odsypianie andrzejek ja się nie wyspałam ale całkiem z innego powodu......synek w nocy władował się nam do łóżka i miałam za mało miejsca nasi synkowie mają wspólne zainteresowania - nasz synek też dziś u nas spał, zmuszając tatusia do opuszczenia sypialni mojemu coś ostatnio się właśnie przypomniało że można w nocy przyjść do rodziców....przedwczoraj było tak: środek nocy....wołanie: mamo, mamo...przychodzę do niego...mamo, przykryj mnie i zaświeć mi światełko....OK, w głębokim śnie to zrobiłam i wróciłam do łóżka....nagle słyszę: pstryk....lamka zgasła...a zaraz potem łup...coś spadło mi na nos....to kangurek ....łup znów coś leci...tym razem ulubiona podusia ....no i na końcu gramoli się Franek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Dziewczyny z waszymi synkami jest ok u facetów to normalne że się kobitką do łóżka ładują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.12.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 U nas jest podobnie, tyle ze „moja konkurentka” poza tym ze jest piekna, rudowlosa, to niestety ma te swoje 40 kg i baaaardzo ostre zabki – oczywiście chodzi mi o mojego psiaka . Już nam sily w nogach ostatnio brakuje żeby ja zrzucic z lozka . Nie wiem czy ona jeszcze z tego wyrosnie - ma juz ponad 5 lat,a dalej zachowuje sie jak mlody szczeniak 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 01.12.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 dzień doberek jakie tam odsypianie andrzejek ja się nie wyspałam ale całkiem z innego powodu......synek w nocy władował się nam do łóżka i miałam za mało miejsca nasi synkowie mają wspólne zainteresowania - nasz synek też dziś u nas spał, zmuszając tatusia do opuszczenia sypialni skąd ja to znam... nasz Paweł był od małego przyuczony do sypiania w łóżeczku. I teraz w wakacje jak miał 2.5 roku mu się zmieniło... My wtedy finiszowaliśmy z budową i np. malowanie to było kilka tygodni że wyjeżdżaliśmy z Dagmarą rano i wracaliśmy wieczorem... Mały nawet jak się całkiem nie zbudził to właził nam do łóżka... w końcu to dla niego była jedyna w ciągu dnia okazja żeby z nami pobyć... No i po przeprowadzce mu zostało Śpi między nami... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts