woprz 02.12.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 chyba nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 02.12.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 chyba nie do końca Chyba mi nie wyszło!!!!!!!! Sprobuje inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 02.12.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 A teraz sprawdzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.12.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 a nie chodziło ci o to ? http://foto.onet.pl/upload/39/48/_377258_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 02.12.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Już teraz chyba dobrze! Jejku ale się zmęczyłam tak to jest jak ktoś komputer traktuje z rezerwą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 02.12.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Też ale tego to już nie umiem! za dużo jak na jeden dzień nie wszystko na raz. A teraz do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 02.12.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Witam Grupęnie pojawiam się często, bo budowa dopiero przede mną .Jestem na etapie "papierów", ale czesto czytam o czym rozmawiacie.Juz kiedys wspominałam ,że interesuje mnie projekt Konwalii z Horyzontu.Czy nie wiecie ,czy ktos w okolicach Wrocławia go buduje?Bede wdzieczna za kazde infoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.12.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Wioma niestety nie znam nikogo ,kto budowałby konwalię Narcyza, a co nie chodzi w Twoich zdjęciach jest sześć i się otwierają, a miało być inaczej Fajnie wygląda Twój domek już na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 02.12.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 interesuje mnie projekt Konwalii z Horyzontu.Czy nie wiecie ,czy ktos w okolicach Wrocławia go buduje?Bede wdzieczna za kazde infoWydaje mi się,ze Konwalia jest budowana przy drodze z Wrocławia do Chrząstawy, na końcu Nadolic przd przejazdem kolejowym w kierunku Jelcza-Laskowic .Wykuszem jest zwrócona w stronę ulicy więc zobaczysz ją z drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 03.12.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Wioma niestety nie znam nikogo ,kto budowałby konwalię Narcyza, a co nie chodzi w Twoich zdjęciach jest sześć i się otwierają, a miało być inaczej Fajnie wygląda Twój domek już na jesień Molly - to jest tak że teraz się otwierają nareszcie ale do wczoraj jeszcze tak nie było dopiero pomoc wszystkich pozwoliła mi tak zrobić żeby było OK. Człowiek uczy się czły czas. Mam nadzieje, że dzisiaj dalszy dzień nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 03.12.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 bartar- dziekuje, przejade sie tam ,zeby zobaczyc jak Konwalia wyglada w rzczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 03.12.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Narcyza dokładnie wiem jak jest ciężko , gdy robi się coś pierwszy raz.Ja na szczęście w takiej sytuacji mam pomocnika - mego syna Pozdrawiam Wszystkich Chciałam się spytać Dziewczyny jak tam z pływaniem Waszych pociech? Zdecydowałyście się na jakiś wariant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 03.12.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 bartar- dziekuje, przejade sie tam ,zeby zobaczyc jak Konwalia wyglada w rzczywistosci Tylko ta Konwalia ma podwójny garaż i zamiast lukarny okna dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 dzień doberek dziś juz piątek.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 03.12.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 dzień doberek dziś juz piątek.......... Dobrze, że napisałaś o tym piątku zaraz zrobiło mi się lepiej, chociaz dwa dni w domu zdala od Wrocławia no i światło dzienne mozna zobaczyc a nie tylko noc i noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 03.12.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 No właśnie - już piątek, czyli jutro czeka mnie bardzo ciężki dzień Bardzo proszę o pozytywne wibracje od godziny 11.00, dobra? Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 03.12.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 No właśnie - już piątek, czyli jutro czeka mnie bardzo ciężki dzień Bardzo proszę o pozytywne wibracje od godziny 11.00, dobra? Pozdrowienia dla Wszystkich Nie ma sprawy, na mnie możesz liczyć, ale daj znać do której godziny potrzebne wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 03.12.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 no właśnie, do której bo nas zajedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 No właśnie - już piątek, czyli jutro czeka mnie bardzo ciężki dzień Bardzo proszę o pozytywne wibracje od godziny 11.00, dobra? Pozdrowienia dla Wszystkich a zdradzisz do czego to wsparcie potrzebne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 03.12.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Wsparcie potrzebne od 11.00 przez mniej więcej 4 godziny (myślę, że się wyrobię ), a cel: uniknięcie totalnego blamażu na polu zawodowym oraz pokonanie paraliżującej paniki w związku z wystąpieniem publicznym [Pożarło mi ten wpis za pierwszym razem, ciekawe dlaczego? ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts