dobrzykowice 22.08.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 no to zostałem przyparty do muru ... Yemiołka jak najbardziej zapraszam wszystkich chętnych tylko nie w najbliższe dwa piatki i soboty W ten piatek muszę zawieźć moją połowicę z córką nad morze a za tydzień mam ich z tamtąd ściągnąć. Przy okazji i ja będę przez ok. 3 pełne dni na urlopie... i wiecej w tym roku nie będzie http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/bawling.gif Nie mam nic przeciwko temu abyśmy się spotkali np. w najblizszy poniedziałek - tylko nie wiem czy będą chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 22.08.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 my chiba moglibyśmy wpaść http://www.afternight.com/smiles/red.gifna chwilę jakąś wieczorkową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.08.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 wchodzi praktycznie w rachube każdy dzień tygodnia(poza wspomnianymi juz dniami) tak ok. godz 18:00 wczesniej kręcą się jeszcze robotnicy a i ja robie do 17:00. No i musiałbym miec z jeden dzień na poczynienie niezbędnych przygotowań bo qrde nawet nie ma na czym usiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 22.08.2002 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 nam pasi jeszcze później, bo robótka wre często do 20:00.ale cały czas siedzimy we Wro., więc na godzinkę - dwie możemy kiedykolwiek i gdziekolwiek się przyturlać.http://www.afternight.com/smiles/burnout.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.08.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 W Dobrzykowicach - bardzo chętnie!! Chcę to zobaczyć )))!! Mogą być poniedziałki i inne wtorki wieczorkiem tylko spróbujmy to ustalić z dzień wcześniej....... Dobrzykowice - znajomości na czas budowania/remontu - czyli NA CAŁE ŻYCIE! Ale ten z opadająca szczeną - PIERWSZA KLASA!! Zdaje się juz kiedyś podawałes stronkę z tymi buźkami...poszukam. Zgłaszam się niniejszym na spotkano dobrzykowickie. A u mnie - zawsze chętnie. Ale już Wam się znudziło, widzę A szczerze mówiąc - chciałabym, żeby następnym razem ... był już piekny, drewniany, duuuuży taras........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 22.08.2002 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 On 2002-08-22 16:00, Gagata wrote: Ale już Wam się znudziło, widzę iii tam, zaraz znudziło. to była tylko taka mała prowokacja, żebyś nas znów zaprosiła pod swojego pięknego orzecha... ...no i się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.08.2002 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 widzisz Yemiołka co narobiłaś ? Gagata spotkamy się najpierw u mnie a potem szybciutko zaraz u Ciebie ok ? Mam nadzieję, że Dobrzykowice znajdziecie na mapie (w prawym dolnym rogu )Po minięciu tabliczki DOBRZYKOWICE należy skręcić w prawo na Kamieniec Wrocławski i jakies 100 metrów dalej w lewo na dziurawą ulicę rolną. Dalej jedziemy aż do ostatniego słupa energetycznego i idziemy w prawo.... tam będę na was czekał. Sugeruję najblizszy wtorek o 20:00. Może być grill tylko powiedzcie co mam kupic mięcho czy kiełbasę ? Dajcie mi z jednodniowym wyprzedzeniem znać czy mam cos w tym kierunku robić. Na wszelki wypadek komóra 505102997. yemiołka tamten numer już jest nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 22.08.2002 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 On 2002-08-22 16:29, dobrzykowice wrote: widzisz Yemiołka co narobiłaś ? jak to co? ROZMNOŻYŁAM IMPREZY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.08.2002 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 No doooobra - u mnie następnym razem. Ja jestem za MIĘCHEM !! Akceptuję wtorek 20.00. Czy mamy uważać, że sprawa załatwiona? Będziemy, rzecz jasna, w kontakcie komórowym. Przypuszczam, że ostateczne potwierdzenie będzie niewątpliwie z tymże jednodniowym wyprzedzeniem, czyli w poniedziałek. No to - do poniedziałkuuuuuuuuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.08.2002 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Uuuuuuu - ja chce na impreskę!!! Yemiołka - a co z opłakiwaczem imprez, czyli Bocianem występującym jako Darek? Żyje? Na chwilę uciekłem, a tu o proszę. Niech Was nie mylą polskie litery, bo stukam na własno-firmowym noebook'u. Tyleśta tu napisali, że połapać się trudno z rosumem. Najpierw spróbuję ustalić co Gagata miała na myśli (chyba przejdę na emalię). Chętnie bym wziął udział w imprezach, ale możliwe tylko weekendy i to nie przez najbliższe 2 m-ce, które mam spędzić w UK, na Syberii i Kanarach. Pa pa i udanych imprezek. Gagata rób fotki i popychaj - niech chociaż widzę jak było. Co do członka-założyciela, to ja raczej wolę czuć się jak ojciec, który ogląda jak dzieci się bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.08.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 No, żebym nie namieszała - ja rozumiem, że to Dobrzykowice nas zapraszają do Dobrzykowic? Niech więc potwierdzą (lub zaprzeczą ) i podadzą tremin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.08.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 ojojoj, cosik nam Dobrzykowiczanin z nagła zmilkł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.08.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 już jestem ale nie było mnie w poniedziałek. Myślałem że dacie znać na mobila, ale nic jeszcze straconego, czekam na potwierdzenie i robimy dzisiaj(tzn we wtorek) o 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.08.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 możemy robić, w składzie reprezentacyjnym.czy jest tam gdzieś Gagata na horyzoncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.08.2002 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Yemiołka jakbyś mogła wziążć swoje turystyczne krzesełka toby było super, ja nie mam żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.08.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 OK, poślę SMS staruszkowi - jeśli ich nie zapomni, to będą. na nas lepiej nie czekaj na tym rozdrożu, bo mamy skłonność do niepunktualności - dzwonkniemy. acha, do Gagaty też posłałam SMSisko przypominajkowe [ale nie krzesłowe ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.08.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 No juz myślałam , że dziś nic z tego, więc nie pogadałam z Drugą Połową. Ale zaraz pogadam i jesteśmy o 20.00. Wydrukuję sobie instrukcję dotarcia i nr komóry żeby się w razie czego nie zgubić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 28.08.2002 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 no to byliśmy i po ciemku siedzieliśmy. aż mi się przez to dziś pół nocy śniło łażenie po knajpach ... Dobrzykowic nie widzieliśmy, ale posiadłość ziemską Dobrzykowiczanina - jak najbardziej, choć w lekkim mroku. Wszystko ma dwa razy większe niż u nas! Aleć fajna będzie chatka... http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/mordki2/040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 jak mawiali starożytni indianie - pierwsze koty za płoty, nastepna imprezka będzie od strony organizacyjnej bardziej dograna czyli: - będzie przede wszystkim jasność (elektryczna)- będą wszystkie niezbędne mebelki- sie załatwi przedszkolankę dla dzieci- no i imprezka będzie zdeczko dłuższa tylko czy po drodze nie zgubi się ten klimacik...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2002 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 faktycznie - stoi jak byk "idziemy w prawo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts