kasztanka 07.12.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Uprzejmie donoszę, iż pomimo wszelkich starań Enrgii Pro i UG Długołęka nadal żyję i cieszę się "wrzodowatym" zdrowiem. hejka a co zalatwiasz? bo nie jestem w temacie ja tez z Dlugoleki energia pro tez doprowadza mnie do szalu bo na prad kaza czekac 14miechow grrrrrrrrr........ a pozwolenie na budowe zalatwialismy od stycznia do wrzesnia tego roku czyli tyle ile trwa ciaza )) 9 mies!!!!!! na jakim etapie jestes>? i w ktorym miejscu sie budujesz? a moze juz koniec? pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 08.12.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Cześć Wszystkim w środę Kasztanko Załatwiam to chyba niezbyt dokładne określenie Usiłuję dostać z UG WZ -bagatela od maja-fakt Energi Pro skutecznie przedłużyła uzgodnienia o jakieś 2 mieś. Mam nadzieję zacząć na wiosnę, a domek ma być na Wschodniej (zdaje się że mamy wspólnych sąsiadów, obok działkę mają mieszkający na ul.Leśnej sympatyczni ludzie) Jeszcze wierzę że mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.12.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Aka- śliczna dzidzia - i jaka dzielna! uczy się raczkować, no no Kasztanka - następna mamusia? Witamy w klubie Kochani, czy ktoś ma schody chowane w stropie - czy to jest element który da się łądnie wykończyć we wnętrzu? U nas byłoby to wejście między kuchnią i jadalnią, wykonawca przekonuje że to nam oszpeci wnętrze i przekonuje do lokalizacji schodów z tarasu - tylko wtedy trzeba by się było przeciskać między wiązarami No i czy ktoś wykorzystał deski szalunkowe na podłogę na poddaszu albo do innych celów w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 08.12.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witam wszystkich i pozdrawiam Hadraadae- cieszę się,że wszystko Ci się udało AKA- ale masz cudowną córeczkę Kasztanka- gratulki, a co będzie wiadomo już, czy wolisz zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 08.12.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 ZaraJa Ci współczuję wizyty, zwłaszcza jeśli masz teściową taką ,o których opowieści bają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Ivo czy też idziesz dzisiaj na wywiadówkę?Wiech. ano była, byłam wczoraj ...czyżbyśmy się gdzieś mijali na korytarzu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 08.12.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Dzien dobry! Dziekujemy za komplementy. BK, kiedy sie wprowadzacie? Ja miałam cichą nadzieje ze sie uda u nas zrobic forumowe spotkanie noworoczne ale chyba nie... Dopiero się przymierzamy do zaupu kafelków. Więc parapetówa dopiero na wiosnę się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.12.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Molly - dzięki Kiedy ubieracie choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 08.12.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Kochani, czy ktoś ma schody chowane w stropie - czy to jest element który da się łądnie wykończyć we wnętrzu? No przecież my mamy. Czy schody mają być przeważnie zamknięte i otwierane tylko powiedzmy góra raz co kilka dni? My mamy w korytarzu w miejscu graniczącym z duzym otworem wiodącym do głownego pokoju. Pomalowałem to na biało tak samo jak sufit i tego prawie nie widać. W każdym razie Paweł przez 2 miesiące mieszkania tego nie zauważył Oj, coś mi się wydaje że tego już się dalej nie da odwlekać i zaprosić Was do nas na parapetówę. Kwestia terminu - na pewno nie damy rady przed Świętami, w ogóle myśleliśmy o wiosennym spotkaniu no ale skoro jest społeczne zapotrzebowanie to może być w okolicy nowego roku. Ale to jest ciągle propozycja. A pojedyńczych gości zapraszamy na okrągło, tyle że w domu za jasnego to bywamy tylko w weekendy... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Kochani, czy ktoś ma schody chowane w stropie - czy to jest element który da się łądnie wykończyć we wnętrzu? My też na razie mamy....nie wiem czy pamiętasz - u nas są na razie w miejscu gdzie docelowo będa schody normalne - widoczne to jest - do końca nie da się zamaskoweać chociażby ze względu na haczyk do otwierania....ale można go też wykorzystac, np. do powieszewnia jemioły pod powałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.12.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 [można go też wykorzystac, np. do powieszewnia jemioły pod powałą sadystka!!!! [morda ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powała 08.12.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 [można go też wykorzystac, np. do powieszewnia jemioły pod powałą sadystka!!!! [morda ] też się zastanawiam czy mi się to podoba... [morrrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 [można go też wykorzystac, np. do powieszewnia jemioły pod powałą sadystka!!!! [morda ] A TO DOBRE HA HA HA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.12.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 [można go też wykorzystac, np. do powieszewnia jemioły pod powałą sadystka!!!! [morda ] też się zastanawiam czy mi się to podoba... [morrrrda] no nieeee, zaraz się pewnie zarejestruje na forum HaczykDoPowieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.12.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 No i czy ktoś wykorzystał deski szalunkowe na podłogę na poddaszu albo do innych celów w domu? jasssne, my wykorzystujemy wszystko, co sie da wykorzystać , do bardzo różnych celów. np. z dechy szalunkowej [albo rusztowaniowej?] mamy pikny blacik w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 08.12.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witam .Ivo mnie nie było wczoraj na wywiadówce ,była żona.Powiedziawszy prawdę to nie żałuje że nie byłem.Nie musiałem wysłuchiwać skarg na mojego urwisa.Ty to masz dobrze ,słuchasz samych pochwał BK ja też mam schody strychowe,ale na korytarzu.Wydaje mi się że nie dodają uroku,choć można je jakoś zamaskować.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 [można go też wykorzystac, np. do powieszewnia jemioły pod powałą sadystka!!!! [morda ] e tam od razu sadystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witam .Ivo mnie nie było wczoraj na wywiadówce ,była żona.Powiedziawszy prawdę to nie żałuje że nie byłem.Nie musiałem wysłuchiwać skarg na mojego urwisa.Ty to masz dobrze ,słuchasz samych pochwał to chyba dlatego że Karolina urodziła się jak studiowaliśmy i porcję wiedzy juz wtedy chyba dostała ...no i pochwalę się - wygrała etap szkolny konkursu "zDolny Ślązaczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.12.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 do powieszewnia jemioły pod powałą hmm mówią że pod jemiołą należy się całować ... (yemiołka - to nie była żadna osobista aluzja czy coś) hmm żeby tylko z tego dzieci nie było - wprawdzie pól kapuścianych naokoło nie widać ale bociany w sezonie krążą tłumnie po okolicy ... co widać po zwiększonej liczebności naszej Grupy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.12.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 hej hej no nie wiem kto to bedzie .... czy chlopczyk czy dziewczynka w kwietniu bede wiedziala na 100%! zara: a skad wiesz ze mamy wspolnych sasiadow? nie wiem gdzie jest wschodnia ulica ani lesna ja jestem na ptasiej ALE PIEKNA pogoda w grudniu .... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts