blondyna 08.12.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 witam grupę,aka śliczne to wasze maleństwo,które"widziałam"w brzuszku na imprezie u Sławka przy okazji pozdrawiam,nie mam co prawda tempa budowy BK ale w przyszłym tygodniu koniec z dachem i na jakiś czas urlop budowlany,Polanki chętnie was odwiedze w niedziele wczesniej zadzwonie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 09.12.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witam Wszystkich Hadraadae- nie wiem jak Ty, ale ja zazwyczaj ubieram choinkę na ostatnią możliwą chwilę przed Wigilią. Co roku mam z tym mały problem czasowy i ze stojakiem, kolejne ciągle wysiadają W tym roku jestem w tej chwili znowu bez stojaka i kompletnie nie wiem jak będzie w dodatku jeszcze dochodzi co roku kupowanie żywej choinki i przetransportowanie jej do domu, co potrafi być trochę stresujące Przez te ciągłe perturbacje nie mogę się zwyczajnie cieszyć samą choinką co mnie okronie stresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 09.12.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Kasztanka I niech tak zostanie z tą pogodą, chociaż na Święta przydałoby się trochę śniegu i mrozu, gdyż wtedy czuje się, że na prawdę są Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 09.12.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Molly - ja Cię całkowicie rozumiem. My mamy niewielką i sztuczną choinkę na razie - z różnych względów, a i tak w zeszłym roku przed świętami mieliśmy taki młyn, że w ogóle nie zdążyliśmy jej ubrać!!! Na szczęście na Święta wyjeżdżamy zawsze do mojej Mamy, gdzie choinka była już gotowa, więc mimo wszystko było cudownie i świątecznie W tym roku postanowiłam, że ubieramy ją już w ten weekend, bo inaczej znowu damy plamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.12.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 co Wy dziewczyny z tymi choinkami ...przecież ubieranie choinki to fajne zajęcie...a oczywiście szczególnie cieszą się tym faktem dzieci....u nas choinkę ubiera się zawsze w wigilię rano...i zawsze jest żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.12.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witam .Ivo mnie nie było wczoraj na wywiadówce ,była żona.Powiedziawszy prawdę to nie żałuje że nie byłem.Nie musiałem wysłuchiwać skarg na mojego urwisa.Ty to masz dobrze ,słuchasz samych pochwał to chyba dlatego że Karolina urodziła się jak studiowaliśmy i porcję wiedzy juz wtedy chyba dostała ...no i pochwalę się - wygrała etap szkolny konkursu "zDolny Ślązaczek" nono, fajowo, gratulki!! [tylko po kim ona to ma?? ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.12.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Obecny stan licytacji:(09.12.2004 godz. 14:00) 1. Obrazek namalowany przez Osowę - 100 zł2. Obrazek 'Anioły Dobroci' wyszyty przez Tolę - 260 zł3. Obrazek 'Bluszcz' namalowany kredką przez Osowę - 50 zł4. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems - 125 zł5. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems - 75 zł6. Kubek nr 1 z logo Muratora - 50 zł7. Kubek nr 2 z logo Muratora - 30 zł8. Kask budowlany nr 1 z logo Muratora - 140 zł9. Nowy kalendarz na 2005 z reprodukcjami obrazów malarza Thomasa Kinkade od Ewak39 - 130 zł10. Piękne czerwone pudełko od Preev - 50 zł11. Obrazek od Engi - 60 zł12. Eliksir rozweselający od Edzi - 75 zł13. Serwetka od Marii - 30 zł14. Świeca - rzeźba od Mari - 25 zł15. Wielofunkcyjny scyzoryk Muratora - 100 zł16. Kask budowlany nr 2 z logo Muratora - 110 zł17. Kask budowlany nr 3 z logo Muratora - 80 zł18. Kubek nr 3 z logo Muratora - 0 zł19. Płyta: 'Cegiełka na rzecz ofiar powodzi. Moja i twoja nadzieja' od Pattaya - 40 zł20. Płyta Elli Fitzgerald - 5 zł21. Piękne czerwone pudełko nr 2 - 25 zł Oferta specjalna:Fotel z podnóżkiem od firmy Yanomebel - 300 zł W sumie: - 1560 zł z licytacji internetowej - 770 zł z licytacji i zbiórki na spotkaniu grupy szczecińskiej - 255 zł z licytacji spotkaniu grupy łódzkiej - 200 zł zebrane przez Ewak39 łącznie 3085 zł Licytacja internetowa kończy się 16 grudnia o godz. 20.00 Wkrótce Serdecznie zapraszamy do wsparcia zbiórki pieniędzy dla Nikoli, zarówno poprzez licytacje jak i dobrowolne wpłaty na konto. licytacja internetowa http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: KONTO: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących „Człowiek - Człowiekowi” ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury Edzia&Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.12.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 nooo dooobra, żartowałam[morrrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.12.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 do powieszewnia jemioły pod powałą hmm mówią że pod jemiołą należy się całować ... (yemiołka - to nie była żadna osobista aluzja czy coś) hmm żeby tylko z tego dzieci nie było - wprawdzie pól kapuścianych naokoło nie widać ale bociany w sezonie krążą tłumnie po okolicy ... co widać po zwiększonej liczebności naszej Grupy ... ale się zrobiliście całuśni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 09.12.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 co Wy dziewczyny z tymi choinkami ...przecież ubieranie choinki to fajne zajęcie...a oczywiście szczególnie cieszą się tym faktem dzieci....u nas choinkę ubiera się zawsze w wigilię rano...i zawsze jest żywa Pewnie, że fantastyczne, gdyby nie ciągłe jakieś nagłe zdarzenia,które mi się przytrafiają przy tym i całą radość psują. Jak byś się czuła, gdy ja w zeszłym roku ubierałam właśnie w Wigilię, wszystko gotowe, za godzinę ma przyjść rodzina, jeszcze drobiazgi do przygotowania zostały, czyli nakrycie stołu, na choince zawieszam ostatnią bomkę, uf ulga... na chwilę, gdyż w tym momencie stojak puszcza i choinka leci. No i problem jak umocować w donicy zastępczej całą ubraną choinkę, żeby się trzymała i jeszcze wytrzasnąć jakiś kamieni do jej obciążenia, żeby się nie wywróciła. Prawdziwy koszmar emocjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.12.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 ...no i pochwalę się - wygrała etap szkolny konkursu "zDolny Ślązaczek" To ja też się pochwalę, córka została dopuszczona do egzaminu na żółty pas w Judo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.12.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 ...no i pochwalę się - wygrała etap szkolny konkursu "zDolny Ślązaczek" To ja też się pochwalę, córka została dopuszczona do egzaminu na żółty pas w Judo A moja córka to wygrała konkurs na rysunek związany z poezją Tuwima - zdaje się że na jakś zakładkę (nie okładkę ) i jej rysunek ponoć wisi gdzieś w gmachu Poczty Polskiej - obrazek listonosza A mój synek wczoraj powiedział "halo" Dobrzykowice - czy możesz mi dać nr telefonu tej szkoły pływania gdzie posyłasz swoją córę? (ale wysportowana dziewczyna ...) coś ta sobota nie bardzo mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.12.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Dobrzykowice - czy możesz mi dać nr telefonu tej szkoły pływania gdzie posyłasz swoją córę? (ale wysportowana dziewczyna ...) coś ta sobota nie bardzo mi pasuje Jaka szkoła ? Dzieciar chodzi tam gdzie chodził, czyli na basen przy stadionie Przecież chodziłas tam w poniedziałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.12.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 hej Zara!!!! no napisz skad ten wspolny sasiad!!!! bo niecierpliwam a tak poza tym to u mnie fundamenty juz zasypane, uklepane, obfoliowane i czekaja na dosypke bo zabraklo piasku ..... cholera ponad 220 ton niewystarczylo no i w tym roku zakonczymy budowe szkoda bo nudno bedzie ..... nie trzeba bedzie jezdzic i patrzec jak rosnie i robic zdjec ;-D pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stan13 09.12.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Gdzie masz zamiar sie budować? Zgodnie z sentencją "blisko, coraz bliżej" stan zaawansowania mojej budowy to stan surowy zamkniety + coś więcej. Sama budowa ma miejsce, co zaanonsował na Forum Bartar, w Nadolicach Wielkich, czyli w tej nie bardzo lubianej - patrząc oczywiście na działania UG - gminie Czernica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 10.12.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 pobudka! coś widzę że się wszyscy pospali, a przecież na forum jest Dzień Grupy Wrocławskiej... Nie chciałby wychodzić przed gospodarza i dam Ivonesce jeszcze trochę czasu Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 pobudka! coś widzę że się wszyscy pospali, a przecież na forum jest Dzień Grupy Wrocławskiej... Nie chciałby wychodzić przed gospodarza i dam Ivonesce jeszcze trochę czasu Grzegorz ale się złożyło ......zrobiłam tam wpis i dopiero zaglądnęłam tutaj....a tutaj polanek tak wypisuje .....nic nie czekaj tylko pisz......jaki ja tam gospodarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 no i oczywiście wszyscy piszcie.....może ojciec marnotrawny też coś skrobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 10.12.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Witam piątkowo i słonecznie Wezwana do odpowiedzi przez Kasztankę donoszę: Kasztanko może oni i na ptasiej a nie lesnej.Mieszkają koło selgrosu i hafele.Może znasz Piotra i Mirkę (nazwiska nie pamiętam ), a i mają 3 dzieci.Wschodnia jest za torami po drugiej stronie Długołęki. Molly dzięki za wsparcie duchowo-literkowe W kwestii zdolnych dzieci - moje są wprost genialne jeśli chodzi o powody wezwań do szkoły Odnoszę wrażenie, że bliżej im do latorośli Wiecha(jeśli się mylę to przepraszam), niż Ivo i Dobrzykowic pozdrowienia dla czytających i piszących Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 zara - ja to tylko czekam jak Franek podrośnie....coś mi się nie wydaje by było tak różowo jak z Karoliną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts