Wojtek62 16.12.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 dobrzyk,maszyne do wylewek można wypożyczyć np w B+B na węźle bielańskim - koszt to ok 500-750zł za dzień pluś paliwo 5zł/l, tyle tylko, że trzeba jeszcze wiedzieć jak to ustrojstwo działa i jak to wszystko się robi - jesli ktoś wie to z pewnością taniej jest zrobić samemu niż brać wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.12.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 oj samemu to bym się za to nie brał koszty poprawek są straszeni wysokie albo trzeba zrywać (czyt. młot i kłucie) i robią od nowa albo dorabiać wylewki samopoziomujące nie wiem co tańsze istota sprawy (jakości) tkwi w zasuwaniu na kolanach i zacieraniu a nie w maszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Wojtek66 jak tam prad? udalo ci sie sprawdzic???pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 oczywiscie mialo byc Wojtek62 !!!!! chochlik jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.12.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 kasztanka nie przejmuj się zawsze mogłaś się machnąć na 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 16.12.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witam. Kasztanka czy Twój rejon energetyczny to Oleśnica?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.12.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 dzień doberek grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witam. Kasztanka czy Twój rejon energetyczny to Oleśnica?Wiech. si senior oleśnica kto jest cudotworca??? i wie jak to przyspieszyc? buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 dzień doberek grupo witaj w ten sloneczny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.12.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 słoneczny??? a rzeczywiście siedzę w takim miejscu że słonaka mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 16.12.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Cześć Wszystkim! Już myślałam, że nikt dzisiaj tutaj nie zaglądnie ale się okazało że grupa jednak jest zwarta i gotowa. Cieszy mnie Wasza gotowość do rozmowy bo jak się cały dzień siedzi z mordeczką w moitorze to jak ktoś coś miłego napisze zawsze czas szybciej leci.Mam pytanie, czy ktoś z Was pracuje w Urzędzie MIejskim Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Cześć Wszystkim! Już myślałam, że nikt dzisiaj tutaj nie zaglądnie ale się okazało że grupa jednak jest zwarta i gotowa. Cieszy mnie Wasza gotowość do rozmowy bo jak się cały dzień siedzi z mordeczką w moitorze to jak ktoś coś miłego napisze zawsze czas szybciej leci. Mam pytanie, czy ktoś z Was pracuje w Urzędzie MIejskim Wrocławia? ale fajny domek .... tez bede miala czterospadowy dach z mala kalenica, ale kiedy to bedzie A CZY KTOS PRACUJE W ENERGIA PRO W OLESNICY???? pozdrowka hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 16.12.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Kasztanka szybciej niż Ci się wydaje! Do wiosny już niedaleko a potem to jakoś tak szybko leci nawet nie wiesz kiedy bo nie masz czasu o tym myśleć Teraz idź na spacer taka piękna pogoda!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 tak jest!!!!! wybieram sie zaraz a do wiosny troche sie dluzy ...... ale jak urodze marzec/kwiecien to czas przyspieszy trzykrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.12.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 forumowym specem od wylewek jest janzar O dzięki, właśnie przeczytałam wątek o miskokrecie. Ten Janzar nawet działa na Dolnym Śląsku. Czy ktoś z Was korzystał z jego usług? Tak i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.12.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 dobrzyk, maszyne do wylewek można wypożyczyć np w B+B na węźle bielańskim - koszt to ok 500-750zł za dzień pluś paliwo 5zł/l, tyle tylko, że trzeba jeszcze wiedzieć jak to ustrojstwo działa i jak to wszystko się robi - jesli ktoś wie to z pewnością taniej jest zrobić samemu niż brać wykonawcę na pewno, tylko jest mało prawdopodobne aby typowy inwestor sobie z tym poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.12.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 A kto z was się wybiera? Ja tak z ciekawości babskiej ... ja się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 16.12.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Kasztanka poczekam co odpowie Wojtek 62.Niczego nie obiecuje .Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 sluchajcie kochani ziomkowie .... a jaki jest koszt plotu takiego podmurowka i siatka? i jak myslicie czy robic teraz plot, czy poczekac na zamkniecie stanu surowego? - coby bylo latwo dojechac? -sytuacja nastepujaca: waska dzialka 19m, obok pusta dzialka wiec jest miejsce, fundamenty zrobione czekaja na wiosne A CO Z PLOTEM? I don't know Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts