yemiołka 28.08.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 On 2002-08-28 09:41, dobrzykowice wrote: - będzie przede wszystkim jasność (elektryczna) eeee tam, i po co to? - będą wszystkie niezbędne mebelki przecie były! - sie załatwi przedszkolankę dla dzieci następnym razem dzieci zostaną sprzedane babci, ot i co! no i imprezka będzie zdeczko dłuższa nauczysz się rozciągać czas? mały teścik na intelygencję czuję się na wskroś przetestowana [chwilę wcześniej Gagata zadawała mi skomplikowane pytania odnośnie numerów hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Yemiolka nie powinnaś już czasami zacząć zaglądać na forum poniżej naszego ? Jest fajne wszyscy sobie nawzajem gratulują i nawet redakcji się to udzieliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 28.08.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 tzn.: mam sobie stąd iść?!http://www.afternight.com/smiles/wzbigcry.gif a Ty co - wypierasz się ojcostwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2002 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 no tak zaczyna się huśtawka nastrojów kobiety w błogosławionym stanie Niczego się nie wypieram, tylko jestem ojcem juz nie pierwszej młodości. A wspomniany wątek dotyczy tych świeżutkich i tych co będą rodzicami lada chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 28.08.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 lepiej nie wywołuj huśtawki z lasu, bo może być dramatycznie! [http://www.afternight.com/smiles/smashfreakb.gif] ojciec nie pierwszej młodości, hihi, no toś się jednak dobrze zakonserwował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2002 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 to fakt, lepiej nie drażnić i przeczekać ten okres w ... hm gronie kumpli i piwka ? Nie to chyba nie jest dobry pomysł CO do konserwacji to moja droga, solaria, masaże, siłownie, kosmetyczki i farmy odnowy robią swoje :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 28.08.2002 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Wiem że wyskakuję jak Filip z konopi,ale może ktoś widział we Wrocku sadzonki bzu o białych, pełnych kwiatach? i jeszcze wierzby płaczącej? Jakaś szkółka albo cóś? baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 On 2002-08-28 16:05, dobrzykowice wrote: farmy odnowy na pewno były to farmy, nie FERMY??? Baba, też mi się marzy bez i wierzba. na razie mamy tylko czarny bez i 1 berberysika - dopiero zaczynam się rozglądać po szkółkach. coś na kształt wierzby widziałam w sprzedaży przy wylocie na autostrady bielańskie - ale to mogła byc jakaś dziwaczna brzózka. w kazdym bądź razie ceny mają tam niekiedy dość przyzwoite. przy Botaniku mozna coś kupić, ale nie byłam tam jeszcze. jeśli znajdziesz jakieś fajne szkółki, to poślij tu namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.08.2002 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 nie wiem jak z bzem ale chyba nie ma sensu kupować sadzonki wierzby. Wystarczy kawałek ułamać i wcisnąć w ziemię - podlewanie jak najbardziej wskazane - to wszystko. Sam tak zrobiłem i kijek wypuścił juz listki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 moja Mama hoduje mi właśnie takiego patyka na balkonie - problem w tym, ze zanim się z tego drzewko zrobi, wiele wody upłynie w Missisipi . ale z drugiej strony - mój kumpel jakieś 3 lata temu zasadził poletko wierzby energetycznej i zrobił się już z niego niezły las - ino wiotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2002 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 tzn. z poletka, nie z kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.08.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 i co można z niej ciągnąć prund ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2002 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 nieee, ale można popijać herbatkę z prundem w ukryciu przed żonką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.08.2002 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 a dlaczego nie z żonką ? samemu to nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 pewnie że można z żoną, ale wtedy herbata szybciej się skończy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.08.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Yemiołka powiedz mi czy już tylko my się budujemy w Dolnośląskiem ? A jak już skończymy to co , będzie chyba już całkowity zastój w budownictwie ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2002 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 On 2002-08-29 16:08, dobrzykowice wrote: Yemiołka powiedz mi czy już tylko my się budujemy w Dolnośląskiem ? nie. ale tylko my cierpimy ostatnio na słowotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.08.2002 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 tak też myślałem, że inni zamiast stukać w klawisze stukają się w czoło (rzecz jasna po lekturze wrocławskiego forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 30.08.2002 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Hej! Ja słucham i mam świetny ubaw , a że mało sie udzielam cóż - naszło mnie jakieś straszliwe lenistwo i wolę czytać wasze dyskusje niż się do nich włączać. Przy okazji pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.08.2002 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 tadam !!! nie jesteśmy sami !!! Co więcej jesteśmy PODGLĄDANI !!!http://www.afternight.com/smiles/shocked.gifCiekawe Yemiołka kto z nas będzie nominowany http://www.afternight.com/smiles/saint.gif dzieki Agnicha za pozdrowienia [ Ta Wiadomość była edytowana przez: dobrzykowice dnia 2002-08-30 14:39 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts