Hadraadae 16.12.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Dzień Dobry Wszystkim Mooorda , jak powiada Jemioła... Cześć Sławku Jak tam Twój remont? - zapadł w sen zimowy tak jak nasz, czy walczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekg 16.12.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Posadzki; Siatki stalowe dałem na dole nad 15 cm styropianu i wszędzie tam gdzie jest podłogówka (łazienki), plastyfikator obowiązkowo tam gdzie podłogówki, ale również tam gdzie jest więcej betonu, a to na pewno nie zaszkodzi. W Castoramie 5l plastyfikatora to wydatek rzędu 25 zł. A propo, ekipa która murowała mi ściany rok temu dodawała płyn do mycia naczyń do zaprawy zamiast plastyfikatora (technologia podobno przyszła z Niemiec, chłe, chłe, chłe), ale jak dotąd trzyma, co ciekawsze im tańszy płyn tym lepszy, w Koronie 5 litrowa butla kosztuje około 4 zł, ale podobno Ludwik is the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.12.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 witam rzeczywiście grupa się uaktywniła znalazło się nawet parę osób co ich dawno nie było ...co nie piotrekg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 17.12.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Cześć dzisiaj - piątek jak to dobrze W związku z bliskością świąt pytanie o temacie gastronomicznym - kto wie gdzie kupić całego indyka - tylko prosze gdzieś w okolicach Rynku żebym nie musiała daleko jeździć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 17.12.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Witam grupę.Przy mixokrecie można dokończyć wygładzanie powierzchni zacieraczką talerzową.Powierzchnia jest bardziej równa i gładka.Wtedy jak ktoś nie chcę dawać kafli, można malować bezpośrednio na wyrównane podłoże (np. betondurem).Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.12.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Hej Hej jeszcze tylko tydzień do Świąt! czy to nie piękne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.12.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jeszcze wracając do miksokreta: czy to prawda, że taka wylewka nie pyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Hej Hej jeszcze tylko tydzień do Świąt! czy to nie piękne? super kolejny powód do spędzenia 300 h w hiper, super i innych centrach handlowych. już mnie nogi bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.12.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Hej Hej jeszcze tylko tydzień do Świąt! czy to nie piękne? to nawet baaaaaaardzo piękne !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Kasztanka poczekam co odpowie Wojtek 62.Niczego nie obiecuje .Pozdrawiam Wiech no wiec Wojtus62 nic na razie nie moze odpowiedziec .... dopiero w Nowym Roczku ....... a u Ciebie jak? sorki ze taka jestem upierdliwa, ale bardzo mi zalezy i tonacy wszystkiego sie chwyta nawet milych nieznajomych ........ nie no jakich nieznajomych!!!! hihi pozdrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.12.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Hej Hej jeszcze tylko tydzień do Świąt! czy to nie piękne? super kolejny powód do spędzenia 300 h w hiper, super i innych centrach handlowych. już mnie nogi bolą Marudzisz też nie lubię handlowych molochów, ale cel uświęca środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.12.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 woprz,teraz juz wszystko jasne czemu na tydzień w ciepłe kraje pojechałeś - sił do codziennych kursów po centrach handlowych nabierałeś.a poza tym to dzień doberek grupie - święta za tydzień ale śniegu ni ma i atmosfera bardziej przypomina Wielkanoc niż Boże Narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.12.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Ja wyjeżdżam na Święta do Częstochowy i jeszcze się nie zdarzyło, żeby tam nie było śniegu w Wigilię. Ale Wrocław to inna bajka - dlatego tak lubię to miasto i jego mikroklimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 dzien doberek dzien doberek!!!! to moja winaaaa :-'''''((( buuuu buuuu buuuu to ja za bardzo zaklinalam pogode- zeby bylo cieplo i nie padal snieg, zeby fundamenty nie popekaly ..... fundamenty gotowe, snieg moglby spasc co by na swieta bylo milo a tu nic!!!!! pseplasam ..... balldzo ..... PS obecnie pracuje nad zaklinaniem pogody pod koniec lutego- zeby mozna bylo szybko zaczac dalsze prace buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.12.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 woprz, teraz juz wszystko jasne czemu na tydzień w ciepłe kraje pojechałeś - sił do codziennych kursów po centrach handlowych nabierałeś.a poza tym to dzień doberek grupie - święta za tydzień ale śniegu ni ma i atmosfera bardziej przypomina Wielkanoc niż Boże Narodzenie śniegu nie było to fakt ...ale były pingwiny http://republika.pl/woprz/images/ptak.jpg może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 może być? eeee nie badz pepsi cola, zmien klimat http://www.animowane-gify.com/gify%20okazyjne/gify%20boze%20narodzenie/ador0042.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.12.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Woprz, a co to za cudna kraina, gdzie byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 kto ulepi baUwanka http://www.gify.amor.pl/balwany/balwany7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 hej moge sie pochwalic tym co czeka na wiosne? http://foto.onet.pl/upload/44/56/_385772_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/14/7/_385775_n.jpg ładne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.12.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Woprz, a co to za cudna kraina, gdzie byłeś? Tam gdzie spotykają się oceany http://republika.pl/woprz/images/cape.jpg w RPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts