woprz 17.12.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 hej moge sie pochwalic tym co czeka na wiosne? http://foto.onet.pl/upload/44/56/_385772_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/14/7/_385775_n.jpg ładne???? no bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 17.12.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 hej moge sie pochwalic tym co czeka na wiosne? http://foto.onet.pl/upload/44/56/_385772_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/14/7/_385775_n.jpg ładne???? No ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.12.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 hej moge sie pochwalic tym co czeka na wiosne? Witam!! Pewnie, ze mozesz sie pochwalic, bo jest czym! Gratuluje!! Przy takim tempie robot to za rok bedziesz juz ubierala choinke w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Pewnie, ze mozesz sie pochwalic, bo jest czym! Gratuluje!! Przy takim tempie robot to za rok bedziesz juz ubierala choinke w nowym domku noooo taki mam plan )) zatwierdzony przez bank - wiec i on bedzie nas gonil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.12.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Woprz, a co to za cudna kraina, gdzie byłeś? Tam gdzie spotykają się oceany Oj wymiekam jak widze takie klimaty... Uwielbian slonko, plaze i morze (nad oceanem jezcze nie bylam ). Sama tez kiedys chcialam chociaz raz tak uciec na swieta gdzies w cieple kraje. Ostatnio nawet zaryzykowalam i "zazartowalam" z tesciowa - na retoryczne jej pytanie "co robicie na swieta?" powiedzialam "ze wlasnie sie klocimy, bo jedno z nas chce jechac w Alpy a drugie do Egiptu. Reakcja byla oczywiscie mniej wiecej taka ...... Mam nadzieje ze Ty Woprz nie poleciales tak daleko tylko zeby uciec przed tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 bardzo sie ciesze ze sie Wam podoba http://www.gify.amor.pl/oczy/oczy3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 17.12.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Kasztanka jak ty pieknie wyglądasz a te światełka wprost oniemiałam z wrazenia nareszcie widać ze święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Kasztanka jak ty pieknie wyglądasz a te światełka wprost oniemiałam z wrazenia nareszcie widać ze święta :-) :-) :-) przyozdobilam sobie główkę co by bylo bardziej swiatecznie, skoro sniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.12.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Kasztanko - wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.12.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 kasztanka,pięknie świecą się Twoje różki, administrator forum powinien Ci przyznac nagrodę za swiąteczny klimatobejrzałem Twój album ze zdjęciami i się zastanawiam w czym jest problem jeśli wokół Ciebie są domki zamieszkane więc prąd mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 kasztanka, pięknie świecą się Twoje różki, administrator forum powinien Ci przyznac nagrodę za swiąteczny klimat obejrzałem Twój album ze zdjęciami i się zastanawiam w czym jest problem jeśli wokół Ciebie są domki zamieszkane więc prąd mają? dziekuje za komplementy hi hi hi no wlasnie z tym pradem to jakas paranoja!!!!! kabel do ktorego mamy sie podczepic jest w drodze czyli okolo 3m od granicy dzialki i na to wlasnie przylaczenie mam czekac 14 MIESIECY - wedlug umowy i wedlug tego co powiedzial Pan w Energetyce moglabym sama sobie tego druta pociagnac ale nie moge bo to przeciez oni musza zrobic tak??? w koncu zaplacilam im 1650 zl ..... a drugie tyle pewnie zaplace za skrzynke ...... juz sama nie wiem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.12.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 kasztanka,tak Ci powiedzieli w Olesnicy?dziwne, bo poza wrockiem tego typu sprawy załatwia sie szybcieja byłas w gminie u gościa od inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.12.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Woprz, a co to za cudna kraina, gdzie byłeś? Tam gdzie spotykają się oceany Oj wymiekam jak widze takie klimaty... Uwielbian slonko, plaze i morze (nad oceanem jezcze nie bylam ). Sama tez kiedys chcialam chociaz raz tak uciec na swieta gdzies w cieple kraje. Ostatnio nawet zaryzykowalam i "zazartowalam" z tesciowa - na retoryczne jej pytanie "co robicie na swieta?" powiedzialam "ze wlasnie sie klocimy, bo jedno z nas chce jechac w Alpy a drugie do Egiptu. Reakcja byla oczywiscie mniej wiecej taka ...... Mam nadzieje ze Ty Woprz nie poleciales tak daleko tylko zeby uciec przed tesciowa nie nie moja teściowa jest ok to taka nagroda z pracy za wzorowe zachowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.12.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Wow - Woprz, to musi być miłe, jak tak człowieka docenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.12.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Moja tesciowa tez jest spoko, tylko cos na tych zartach sie nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.12.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Wow - Woprz, to musi być miłe, jak tak człowieka docenią co ty wiesz jak się człowiek umęczy na takiej wycieczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 kasztanka, tak Ci powiedzieli w Olesnicy? dziwne, bo poza wrockiem tego typu sprawy załatwia sie szybciej a byłas w gminie u gościa od inwestycji? no kurka ..... moze ja cos nie kumam .... napisze wszystko od poczatku dzialka nabyta w styczniu 2004 zalatwianie warunkow zabudowy, projekt, pozwolenia do wrzesnia 2004 w miedzy czasie dostalismy umowe i warunki przylacza energetycznego przespalismy jej podpisanie wiec wniosek o nowe warunki i nowa umowe i teraz dostalismy ja i podpisalismy, zaplacilismy 1650zl i .... co dalej ? i w umowie: przedmiotem jest przylaczenie do sieci rozdzielczej urzadzen i instalacji elektrycznych obiektu wnioskodawcy ...... umowa stanowi podstawe do prowadzenia prac ...... i wnioskodawca oswiadcza ze zainstalowanie przy zlaczu szafek pomiarowych wykona we wlasnym zakresie ...... tryb i czas realizacji warunkow przylaczenia: 2miesiace prace przygotowawcze 1miesiac ogloszenie przetargu - projekt 6miesiecy przygotowanie dokumentacji techniczno-prawnej wraz z uzyskaniem decyzji o pozwoleniu na budowe 1miesiac ogloszenie przetargu - roboty budowl-monatz 3miesiace wykonanie prac 0,5 miesiaca koncowy odbior 0,5 miesiaca sprawdzenie instalacji po jej zgloszeniu przez Wnioskodawce laczny czas 14 miesiecy ..... wiesz co juz sama zwariowalam nie rozumiem ..... a mowia ze co dwie glowy to nie jedna ..... jednak jestem kasztanka o bardzo malym rozumku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.12.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Wow - Woprz, to musi być miłe, jak tak człowieka docenią co ty wiesz jak się człowiek umęczy na takiej wycieczce A nie szukaja u was w pracy nowych pracownikow?? Bo jakby co to ja chetna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.12.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Grupo droga, a mnie to w robocie tak maglują że nie rady dychnąć, RATUNKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.12.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Grupo droga, a mnie to w robocie tak maglują że nie rady dychnąć, RATUNKU! Własnie sie zastanawialam co sie z Toba dzieje, bo cos Cie dzisaj na sieci nie widac... Glowa do gory, przeciez dzisiaj piatek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts