Ivonesca 22.12.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 od jutra mnie już nie będzie w sieci.....życzę więc wszystkim spokojnych świąt i pomyślności w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.12.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 życzę Wam wszystkim i każdemu z osobna Wesołych, pogodnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia odpoczynku i samych miłych niespodzianek Kasztanka z mężem i z tajemniczym mieszkańcem brzucha http://foto.onet.pl/upload/37/87/_389253_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 23.12.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Witam.Z OKAZJI ŚWIĄT ŻYCZĘ SAMYCH RADOŚCI ,ZDROWIA ,POGODY DUCHA I MOC PIENIĘDZY NA WASZE BUDOWY. Wiech czyli Wiesiek żona Ewa oraz dzieci Marcin i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.12.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Kochani, i ja Wam życzę wszystkiego najlepszego - dużo zdrowia, szczęścia rodzinnego w nowych wspaniałych chatach, dużo dzieci i wielu innych sukcesów Wszystkiego najlepszego od Beaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.12.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Spokojnych Świąt wszystkim życzę, aby Wam starczyło pieniązków na wnętrza Waszych marzeń i aby Was omijali szerokim łukiem niesolidni wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 23.12.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Bożego Narodzenia.Dużo zdrowia, pieniążków i wytrwałości.Gorąco pozdrawiamWiola z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.12.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Świąt bez myslenia o budowie, materiałach, instalacjach, kominkach, srujkach plujkach budowlano-wykończeniowych a czasu jak najwięcej spedzonego w spokoju, radości, zdrowiu, w gronie osób wesołych zyczy wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 23.12.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Spokojnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 23.12.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Spokojnych,mile spędzonych Świąt w gronie najbliższych dla w wszystkich z grupy Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 24.12.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Kochani i ja Wam życzę niech Gwiazda Betlejemska, która wschodzi dziś po zmroku,przyniesie Wam szczęście i pomyślność i aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery i aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór.Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 24.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Tyle już zostało powiedziane, że chyba nic nowego nie wymyślę ! Pragnę tylko dołączyć się do tych życzeń ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.12.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 A mnie brzuszek boli :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 27.12.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 A mnie brzuszek boli :/ a mnie paluszek Robiłem w wigilię z rana płot i się troszkę uszkodziłem http://czajla.republika.pl/dom/200428-122615s.jpg (powiększenie http://czajla.republika.pl/dom/200428-122615.jpg) Z nowości mamy taras: http://czajla.republika.pl/dom/200428-122636-41s.jpg (powiększenie http://czajla.republika.pl/dom/200428-122636-41.jpg) Jeszcze dwa zdjęcia tarasu na http://czajla.republika.pl/dom/dom.htm Pozdrawiam poświątecznie Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 27.12.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam .Polanka oglądałem Wasze zdjęcia z budowy.Tempo jak na moje warunki expresowe.W przeciągu roku dom do zamieszkania.Pozdrawiam i życzę jak najszczęśliwszych chwil w nowym domu.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.12.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 hej wszystkim jak swieta???? pewnie jak wszedzie obzarstwo wstretne ale jakos szybko minely .... taki sobie uroczysty weekend ....... pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 27.12.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Cześć Grupoooooo!!! Dawno mnie tu nie było, wywiało mnie z ciepłej posadki z internetem bez ograniczeń, pracuję teraz w brygadzie lotnej A w domu to szkoda gadać - mała Tosia RZĄDZI Witam Wiecznych bywalców oraz nowych "Wrocławiaków"! Na forum sprowadza mnie ważna kwestia: Muszę na dniach kupić więźbę, czy możecie polecić miejsca, w których Wy kupowaliście? Mam niestety pieniążki do wydania do końca roku... a chodzą słuchy, że drewno sporo podrożeje w nowym roku. Który tartak możecie zarekomendować? A może przerabialiście kupno drewna w całości i przetarcie bezpośrednio na budowie przez objazdowy tartak na kółkach? Podobno jest taka możliwość. Pytałem już BK oddzielnym postem, sorki BK za dubla. Pozdrawiam i czekam na informacje - Miwol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 27.12.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Miwol.Polecam tartak Bek i Syn w Prusach koło Łagiewnik.Jakość drewna OK.Nie wiem czy obrabiają na miejscu.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.12.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 miwol,odpowiedziałam na pytanie - generalnie to ja nie polecam miejsca z którego bralam więźbę - drewno super, wiązary zrobione w fabryce super, ale jakość wykonania na miejscu nie najlepsza. Ale już po wszystkim.dałam namiar na priva na hurtownię. z tego co wiem to z drewnem może być problem bo go po prostu brakuje, a to że ma podrożeć to też może być prawda - sporo idzie na eksport. Pozdrowienia dla wszystkich. Mam pytanie - ile u Was trwał montaż okien? Czy jest to do zrobienia w ciągu jednego dnia? Okien ok. 10, w tym trzy tarasowe - dwa podwójne. I jeszcze - czy od razu jak mieliście okna, montowaliście drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 27.12.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Mam pytanie - ile u Was trwał montaż okien? Czy jest to do zrobienia w ciągu jednego dnia? Okien ok. 10, w tym trzy tarasowe - dwa podwójne. I jeszcze - czy od razu jak mieliście okna, montowaliście drzwi? U mnie zmieścili się spokojnie w jednym dniu. Dwóch ludzi, 9 okien plus drzwi balkonowe. I w tym samym czasie kolejnych dwóch ludzi montowało drzwi wejściowe, dzięki czemu dom stał się zamknięty. Jednak bym się bał inaczej. Drobna uwaga: w momencie montażu drzwi (wejściowych i tarasowych) musisz już wiedzieć jaki będzie ostateczny poziom podłóg. Tzn. już teraz musisz zdecydować ile będziesz miała styropianu i na to ile jastrychu i na to ile kafli (dobrze pamiętam? kładziesz kafle w salonie?) czy paneli czy czego tam... Zwłaszcza dla mnie nietrywialnym i niespodziewanym problemem była konieczność zgrania wysokości progu drzwi wejściowych z progiem drzwi tarasowych. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.12.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Dzięki zdaje się że wiem ile czego będzie - na chudy beton idzie 10 cm styropianu, na to podłogówka na to jastrych i kafelki O co chodzi z tymi progami? Czy progi robi się już teraz czy potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts