kasztanka 29.12.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 jasne masz racje ..... trudno jest zrobic tak, aby kazdemu sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.12.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 ale nic nie odstrasza lepiej wampirów niż czosnek warto lepiej mieć te parę ząbków czosnku niż potem narażać się na ataki wampirów wprawdzie nie zdarza się to często ale lepiej się zabezpieczyć na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.12.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 hi hi hi http://www.nasiona.pl/gra/czosnek-jarus.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 29.12.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 ale nic nie odstrasza lepiej wampirów niż czosnek warto lepiej mieć te parę ząbków czosnku niż potem narażać się na ataki wampirów wprawdzie nie zdarza się to często ale lepiej się zabezpieczyć na wszelki wypadek No i oczywiście osikowy kołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.12.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 hej po ile kupowiscie okna dachowe? czy velux jest warty zachodu? a moze fakro? roto? interesuje mnie wymiar 78x140 pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARDO 29.12.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Witam. Bardzo proszę, polećcie mi jakąś dobrą ekipę budowlaną, budowa we Wrocławiu, ale ekipa może być nawet z daleka, byle chciała dojeżdżać i przede wszystkim była solidna. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Dardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 29.12.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Hej Ja jeszcze żyję obrzarstwem świątecznym a tutaj wre praca pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 30.12.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witajcie ! Święta, święta i po świętach. Jak wcisnąć się teraz w ciuchy na Sylwestra po takim obżarstwie? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR 30.12.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 hej po ile kupowiscie okna dachowe? czy velux jest warty zachodu? a moze fakro? roto? interesuje mnie wymiar 78x140 pozdrowka Cześć! Dotychczas tylko przeglądałam forum Grupy Wrocławskiej, ale nadszedł czas żeby się też trochę "poudzielać". Zaczynam od okien Też jestem na tym etapie, orientowałam się ostatnio w tym temacie i mnie zainteresowały okna FAKRO. Ceny są różne, ale zadzwon do hurtowni BLACH-DOM na Ostowej 14 - dają tam kołnierz za darmo jeśli kupujesz FAKRO. Najlepsza oferta jaką znalazłam. A czy ktoś może mi polecić godną polecenia ekipę budowlaną. Kończymy stan surowy, kładziemy dach i szukamy kogoś zaufanego do dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARDO 30.12.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ponawiam pytanie o ekipę budowlaną - budowa we wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 30.12.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 A czy ktoś może mi polecić godną polecenia ekipę budowlaną. Kończymy stan surowy, kładziemy dach i szukamy kogoś zaufanego do dalszych prac.M&Rwysyłam namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 31.12.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Ja widzę, że trochę zaspałam w kwestii paneli w kuchni. Mam w kuchni panele, według mnie wcale nie jest tak dużo wilgoci w kuchni. Jak się wyleje, to można wytrzeć, nie? Ja na wszelki wypadek do paneli bezklejowych dokupiłam specjalną pastę uszczelniającą, żeby nie spuchły na łączeniach. Co do użytkowania - też mam dwoje malutkich dzieci, jak smażę, to pryska itd. No to się myje podłogę, według mnie nawet łatwiej niż kafle bo nie ma fugi. A fugi, jakby nie impregnowane, zawsze trochę zbrzydną. W kuchni mam meble nowoczesne w kolorze orzecha, więc raczej ciemne, do tego panele grusza madera - czyli jasne w ciemniejsze smugi. Efekt nie tylko moim zdaniem rewelacyjny. Panele dodają przytulności. A do starych mebli to jednak bym dała albo prawdziwe dechy, albo taką postarzaną terakotę. Co do obłożenia pasa między dolnymi i górnymi szfkami, to długo nie mogłam się zdecydować, bo nie chciałam kafli. Szkło i stal szybko odpadły, bo nie chciałam wiecznie pucować (wystarczy że mam lodówke inox ). Myślałam o przyklejeniu płyty laminowanej identycznej z blatem, a w końcu kupiłam takie duże 60x60 cm płyty gresu z Cermagu (beżowy w małe ciapki - małych plam nie widać ) i jestem też zadowolona. Spoiny minimalne, wygląda to z daleka jak piaskowiec. Zachęcam do paneli w kuchni. I wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.12.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Szczesliwego Nowego Roku 2005 i szampanskiej zabawy dzieki mela za odpowiedz w sprawie paneli .... coraz bardziej sie przekonuje do nich .... a te duze kafle to jest mysl!!!!pozdrawiam buziaki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stan13 31.12.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witam Grupę po dłuższej nieobecności spowodowanej nie tylko świętami. Ponieważ głupio mi, że nie złożyłem Wam Wszystkim życzeń świątecznych, śpieszę więc odrobić straty - życzę Wszystkim szampańskiej zabawy dzisiejszej nocy, a całym Nowym 2005 Roku spełnienia planów tych budowlanych i nie tylko. Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 31.12.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witam Wszystkich i pozdrawiam serdecznie Życzę Wszystkim szampańskiej zabawy sylwestrowej oraz pomyślności w Nowym Roku BK- mam nadzieję,że włożysz tę super kieckę dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 31.12.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Kochani z wrocławskiej i nie tylko! baaardzo spóźnione ale serdeczne naj, naj, naj ciągle jeszcze Świąteczne i już za chwilę Noworoczne!Żeby nam się budowało i zbudowałoa to co zasiejemy rosło i urosłoi żebyśmy szczęśliwi byli Wszyscy, co do jednegoHej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARDO 31.12.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Dziękuję Ci Bartar za odpowiedź na priva. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś mi odpowie na moje pytanie o ekipę budowlaną- budowa we Wrocławiu, chciałabym mieć jakieś porównanie i kilka ekip do wyboru. Zadaję to pytanie na tym forum, ponieważ liczę na szczere odpowiedzi, a któż może odpowiedzieć szczerzej od ludzi, którzy przeżyli to samo co i mnie czeka wkrótce. Pozdrawiam i życzę powodzenia w Nowym Roku. Dardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 01.01.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 hej hej !!! Witajcie w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR 02.01.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witajcie w Nowym Roku! Może ktoś z Was poleca jakąś firmę która solidnie i w rozsądnej cenie wykonuje schody drewniane? Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.01.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 hejka czy ktos z Was ma jakies uklady na gorze i moze powiedziec jaka bedzie zima tego roku? korci mnie zeby zaczac ciagnac mury w styczniu pozdrawiam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts