BK 02.01.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Za tydzień ma być śnieg, zacznij w lutym.Zresztą, śnieg chyba w niczym nie przeszkadza, jak nie ma dużego mrozu? Zależy jeszcze z czego budujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.01.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Za tydzień ma być śnieg, zacznij w lutym. Zresztą, śnieg chyba w niczym nie przeszkadza, jak nie ma dużego mrozu? Zależy jeszcze z czego budujesz. dzieki za info o klinkierze ))) no buduje z ceramiki ..... no wlasnie snieg nie przeszkadza maly mrozek chyba tez nie co??? pozdrrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.01.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 zaraczy ty budujesz taki dom jaki masz na obrazku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.01.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 dzień doberek grupo w Nowym Roku .....oby był lepszy, albo conajmniej taki dobry jak ubiegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 03.01.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witajcie.Wszystkiego najlepszego w 2005 roku. M&R .Jaki masz wymiar klatki schodowej,i z jakiego drewna chcesz zrobić schody.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Dziękuję Ci Bartar za odpowiedź na priva. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś mi odpowie na moje pytanie o ekipę budowlaną- budowa we Wrocławiu, Jezeli tego jeszcze nie zrobiłes to zerknij pod link który jest w stopce tego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 03.01.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witam w Nowym Roku zara czy ty budujesz taki dom jaki masz na obrazku??? Mam taki zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.01.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 mmmm zara suuper!!! ja tez chcialam taki, ale warunki zabudowy by mi nie pozwolily strasznie mi sie podobaja takie domki w stylu srodziemnomorskim pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 03.01.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 CzescOchrzczę się na tym forum (to po pierwsze), po drugie kto z Was buduje koło Iwin (g.Sw KASIA) a po trzecie polecicie mi może drodzy Budowniczowie dobrego Kierownika oraz dobrych murarzy?pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.01.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Czesc Ochrzczę się na tym forum (to po pierwsze), po drugie kto z Was buduje koło Iwin (g.Sw KASIA) a po trzecie polecicie mi może drodzy Budowniczowie dobrego Kierownika oraz dobrych murarzy? pzdrw kochana zmniejsz troche swoj obrazeczek pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.01.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 witam grupę serdecznie w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 03.01.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Cześć Grupo w Nowym Roku. Zycze Wam aby Wszyscy mogli na Boże Narodzenie postawić choinki w nowych domach, aby na wiosnę juz Wam kwiatki rosły pod oknami i żeby to się spełniło to ta zima (czyli teraz) była ciepła i krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR 03.01.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witajcie.Wszystkiego najlepszego w 2005 roku. M&R .Jaki masz wymiar klatki schodowej,i z jakiego drewna chcesz zrobić schody.Wiech WIECH Chodzi nam o schody zabiegowe, ażurowe, z buku. Wymiary klatki schodowej: szer 190 cm, dłg. 225 cm. Stopnie - 16 szt. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.01.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witam wszystkich w Nowym Roku!! Dlugo mnie ostanio nie bylo na forum (tzn nas - 2 polowek Wojty'ego ), bo jak wiekszosc biegalismy po hipermarketach w celu upolowania prezentow (szkoda ze juz orginalny Mikolaj do nas nie przychodzi - zaoszczedzilibysmy troche kasy ) i innych gadzetow swiatecznych. Poza tym u nas bez wiekszysch zmian poza jedna ... Mamy juz POZOWLENIE NA BUDOWE!!! Tak jak nam obiecano - dostalismy je 23 grudnia i to chyba byl najfajneieszy tegoroczny prezent swiateczny . Dlatego jesli macie jakiekolwiek namiary na dobre ekipy to podeslijcie nam namiary (na grupe albo na prv) bedziemy baaaardzo wdzieczni. Narazie podzwonilam do kilku ekip i poumawialam sie z kilkoma panami... co z tego wyjdzie jeszcze nie wiem, ale postaram sie zdac relacje . A teraz najwazniejsze - spoznone ale jak najbardziej szczere zyczenia : Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku - niech sie mury pna do gory(przeciwnie do oprocentowania kredytu:) ! Podrawiam 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.01.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Kasztanka, a jak tam Twoj prad, a raczej jego brak?? Udalo Ci sie jakos przespieszyc termin przylaczenia? Ostanio rozmawialismy na ten emat z nasz architekt. Ona mowila ze takiej sytuacji to mozna zasugerowac w zakladzie energ. ze samemu zrobi sie projekt i cala zwiazana z tym robote. Szczegolow tego "procesu" juz nie pamietam, ale jesli cie to jeszcze interesuje to sie dowiem 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.01.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Kasztanka, a jak tam Twoj prad, a raczej jego brak?? Udalo Ci sie jakos przespieszyc termin przylaczenia? Ostanio rozmawialismy na ten emat z nasz architekt. Ona mowila ze takiej sytuacji to mozna zasugerowac w zakladzie energ. ze samemu zrobi sie projekt i cala zwiazana z tym robote. Szczegolow tego "procesu" juz nie pamietam, ale jesli cie to jeszcze interesuje to sie dowiem 2 polowa Wojty'ego kochana nie wiem jeszcze ..... maz cos probuje zalatwiac kanalami zobaczymy ..... szczesliwego nowego roku !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.01.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 hi hi i juz wiem kto narazie mieszka w brzuchu, a potem bedzie mieszkal z nami domku to przecudny synek, ktory gra w pilke nozna w moim brzuchu i nie daje mi spac ale suuuuper pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.01.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 hi hi i juz wiem kto narazie mieszka w brzuchu, a potem bedzie mieszkal z nami domku to przecudny synek, ktory gra w pilke nozna w moim brzuchu i nie daje mi spac ale suuuuper pozdrawiam No to tylko gratulowac!!! To moze wygospodarujcie troche dzialki na male boisko dla "mlodego Ronaldo" Macie juz wybrane imie? 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.01.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 No to tylko gratulowac!!! To moze wygospodarujcie troche dzialki na male boisko dla "mlodego Ronaldo" Macie juz wybrane imie? 2 polowa Wojty'ego hihi mysle ze maz juz sie o to zatroszczy )))) myslimy o Piotrusiu ale moze jeszcze sie zmieni pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR 03.01.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 hi hi i juz wiem kto narazie mieszka w brzuchu, a potem bedzie mieszkal z nami domku to przecudny synek, ktory gra w pilke nozna w moim brzuchu i nie daje mi spac ale suuuuper pozdrawiam Gratulujemy serdecznie. Synuś - to brzmi dumnie! Życzymy zdrówka dla mamusi i dzidziusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts