KASIK 30.08.2002 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Czy sa jakies zasady funkcjonowania w tej grupie?poza rozpoczęciem budowy-stan zero na jego terenie?bo ekipa widzę (czytam) nieźle zintegrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.08.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 taaaa.... a więc po pierwsze mamy składkę comiesięczną w wysokości 23 zł i 35 gr. hm ja jestem skarbnikiem po drugie MUSISZ mieć co najmniej wylane ławy fundamentowe na szerokość 23,5 cm no i oczywiście budowa nie może byc dalej jak 10 km od Wrocławia. Zatajanie prawdy nic nie da i tak się wszystkiego dowiemy http://www.afternight.com/smiles/angryfire.gif ---------------------------------------------------------------- Kasik nie ma żadnych warunków, jeżeli chcesz to piszesz jeżeli nie to nie. Nie musisz się wogóle budować, a działkę jeżeli cię stać to możesz mieć nawet na księżycu Witamy i zapraszamy bo jak widzisz jeszcze trochę to zacznę mówić sam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.08.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 ooo już mi zaczyna oko tikać http://www.afternight.com/smiles/wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 30.08.2002 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Czy uczestnictwo tu jest powiazane z jakimis tajemniczymi układami,ćzy wystarczy stan zero we wrocławiu?a może budowa to tylko przykrywka do wytłumaczenia się przed np. Małżonkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.08.2002 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 hmm nie wiem co masz na myśli z tym małżonkiem http://www.afternight.com/smiles/azzangel.gifPoza comiesięczną ofiarą z dziewicy jesteśmy naprawdę OK i nie wymagamy od Ciebie czegoś szczególnego, no chyba że mocno chcesz to możesz przy najbliższej okazji przynieść zapałki do rozpalenia grilla http://www.afternight.com/smiles/laugh2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 30.08.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 W takiej sytuacji budowanie podoba mi się jescze bardziej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.08.2002 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 no to super, wszyscy się z tego powodu cieszymy http://www.afternight.com/smiles/jump.gif wcisnij tylko jeszcze Caps Lock na swojej klawiaturze, będzie nam sie wtedy lepiej czytać Twoje wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.08.2002 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Dobrzykowice - a Wy co znowu? Jakie 10km? Chcesz skasować Członka założyciela? Mam 85 km. Agnichę1704? Alantę? Bobiczka? Piramidkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.08.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 i wówczas nie będę miał żadnej konkurencji, wprowadzę nowe zasady działania tego forum; niestety wówczas zapałki na grilla nie wystarczą, dodatkowo forumowiczki bedą musiały się zmieścić w określonym wieku Mamusiu ale będzie pięknie http://www.afternight.com/smiles/jump1.gif Każdy z członków będzie musiał jeden dzień w tygodniu odpracować na mojej budowie ach - jutro zastanowie się nad grafikiem.... Dobra kończę na dzisiaj - chyba siedzę troszkę za długo przed monitorem CZAS DO ŁOPATY !!!! http://www.afternight.com/smiles/wavey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 31.08.2002 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2002 To może być sposób na oszczędności na budowie-zespołowa praca u każdego uczestników- obawiam sie jednak,że ilości piwno-grilowe byłyby większe,niz stawka roboczo-godzinek.Czy macie jakieś namiary na dachówki?i jaakie wybrac (tzn ceramiczne)czy angobowane(właściwe anglobudowanie, czyli z przerwa na teetime)to rzeczywiście duza zaleta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.09.2002 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2002 Witam wszystkich, ale się za Wami stęskniłam ... Jedną nogą jestem jeszcze na urlopie, ale już szykujemy się z córką do powrotu w kierat od jutra Mała idzie do "zerówki"). Kasik, zlituj się i przestań pisać dużymi literami, to jest odbierane jako krzyczenie na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.09.2002 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Kasik - wszystko ma swoje zady i walety. Zwykle podstawową zależnością jest jakość i cena. Im dachówkę masz gładszą tym trudniej o to by się jej chwytał brud i glony. Jest to istotne w okolicach lasów i od północnej strony. Wejdź na stronę Roben - "Pytania do experta". Z kolei czasem mogą być problemy z angobowanymi ze względu na mikropęknięcia. Kiedyś Roben miał grafitową, ale wycofał się, bo wyłaziły czerwone pęknięcia. Może angoba pękała pod wpływem późniejszego nagrzewania na dachu i pokazywało się to co pod spodem? Ja mam kasztan Roben i wygląda super, ale cena była wówczas najwyższa ze średniej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 02.09.2002 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Mam prośbę do Wrocławiaków - podobno wyszedł nowy katalog Ikei, gdyby ktoś był w okolicy Bielan, czy mógłby zabrać kilka egzemplarzy i później przywieść na jakieś nasze spotkanie ? Do nas te katalogi nie docierają, byłabym bardzo "dźwięczna" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 02.09.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 NO WIĘC litery maleją. dzięki za informacje o dachówce. Mogę sie pochwalić?mam wspaniałą ekipę budowlaną, którzy budują domki również pod klucz w związku z tym maja niezłe upusty. ja ustalam cene najniższą, jaka moge wynegocjować w hurtowni, a oni sprawdzaja swoje źródła i kupujemy najtańsze. oni zazwyczaj wygrywaja - żadnych zaliczek na robociznę , porządek na budowie. zaczeli 14 sierpnia od kopania.sami ustalili termin na koniec paździrnika na stan surowy otwarty z rynnami i dachówką .trzymają sie projektu, nie cwaniakują , ale zrobili odstępstwo przy rozprowadzaniu instalacji pod pod podłoga -dodali dodatkowe wyjścia, wejścia pod pralkę-nawet śmieci po sobie palą codziennie.!!!!!!!(nawet zdania zaczynają sie małymi literami-o!)wymysliłam ,w związku z moim lenistwem otwór w łazience na piętrze w stropie, by brudne rzeczy spadały bezpośrednio do pomieszczenia gospodarczego- nie tzreba będzie nosić!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.09.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 przy Armii Krajowej sa dwie hurtownie, które mają dachówki, pierwsza ma Rupp ceramika (Builder) druga ma Wiekora (MBS) obydwie są dobrej jakości. Ja się zdecydowałem na Wiekora czerwoną angobę. Jeżeli chcesz jeszcze gładszą to mozesz wziąźć dachówkę glazurowaną, ale ta przyjemność kosztuje ok. 30-40 % więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.09.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Alanta, nie wiem kiedy będę na Bielanach ale będę o Tobie pamietał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 02.09.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 ale czy one musza sie tak świecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.09.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 kaprysisz, no to weź angobę, tańsza i nie "świeci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 02.09.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Dzięki A propos imprez, mam świetny p r z e p i s n a k u r c z a k a: Kurczaka bardzo starannie umytego ukladamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy gozdziki i cynamon, skrapiamy cytryna. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina bialego, szklanka wina czerwonego, dodajac 100 gramów ginu, 100 gramów koniaku, 200 gramów Smirnoffa i 50 gramów rumu. Potrawy nie musimy nawet poddawac obróbce cieplnej.Kurczaka mozliwie jak najszybciej wyrzucamy, bo jest do dupy, natomiast.......Sos! Sos! Paluszki lizac!! PS: Tylko nie zapomnijcie najpierw tego kurczaka zabic, bo bydle wychleje co sie tylko da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 02.09.2002 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 wcale nie kapryszę !!!!a propos imprez,czy znacie pub REjs(z drugiej strony piramidy w której sie spotykacie)? bo jest mi bliski z kilu powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts