Wojtek62 04.01.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 woprz,jak EUR i CHF sa podobne?4zł nie jest podobne do 2,8zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 04.01.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 4zł nie jest podobne do 2,8zł Nie wiem dlaczego, ale ten tekst mnie totalnie rozłożył na łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.01.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 woprz, jak EUR i CHF sa podobne? 4zł nie jest podobne do 2,8zł oj ale się czepiasz przeanalizuj ostatnie 2 lata i zobaczysz, że CHF podąża za EUR a taki np dolar to już na przykład nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.01.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 oj nerwowy z Nowym Rokiem jestes woprz,ale zgadzama się z Tobą, ze jest podobieństwo a nawet CHF jest bardziej stabilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.01.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 oj nerwowy z Nowym Rokiem jestes woprz, ale zgadzama się z Tobą, ze jest podobieństwo a nawet CHF jest bardziej stabilne a teraz to już się czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.01.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 sorry woprz,nadajemy dziś na różnych częstotliwościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.01.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam wszystkich! Kasztanka, gdzie twoja fotka ? 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.01.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 W BPH polecam Panią Chudobską i Kijakowską. BPH na Powstańców.A co sądzicie o kredytach, w ktorych % zalezy od np/prowizji Banku (stała0, oraz "wskaxnika ustalonego przez Zarząd"? Vide Multibank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARDO 04.01.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Dobrzykowice, dzięki za odpowiedź, im więcej ofert, tym trafniejszego (mam nadzieję) dokonam wyboru. Do tej pory nie zaglądałam na wskazaną przez Ciebie stronę, za te i kolejne wskazówki serdeczne dzięki. Zatem jesteś zadowolony ze swojego murarza? A jaki zakres robót u Ciebie wykonywał? Dardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR 04.01.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 W BPH polecam Panią Chudobską i Kijakowską. BPH na Powstańców. A co sądzicie o kredytach, w ktorych % zalezy od np/prowizji Banku (stała0, oraz "wskaxnika ustalonego przez Zarząd"? Vide Multibank. No właśnie, Plany Finansowe Multibanku są interesujące, ale obawiam się tych decyzji Zarządu. To wydaje mi się zbyt ryzykowne. Dzięki za informacje o BPH. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR 04.01.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam grupę. M&R mam schody drewniane zabiegowe dębowe pełne.Wymiar klatki schodowej to 2.2m x 2.2m.Szerokość schodów to 110 cm. 17 stopni.Radzę też zrobić podobnej szerokości (są wygodniejsze do wnoszenia).Zapłaciłem bez malowania, z balustradą ok 3 mb. 6000 zł.Tel do stolarza 357-08-41.Co do pożyczki w PKO BP nie pamiętam kto mnie obsługiwał(muszę sprawdzić w papierach).Mogę mieć teraz z tym kłopot ponieważ jestem w trakcie przeprowadzki i mam popakowane kartony.Ja brałem kredyt w zł kiedy było niskie oprocentowanie.Sytuacja się zmieniła wydaje mi się że teraz najlepsze są franki .Jeżeli tak dalej będzie to zastanowie się nad przewalutowaniem na tą walutę.Zresztą BK jest lepiej obeznana w tych sprawach. Myślę też u niej zasięgnąć rady .Pozdrawiam Wiech Dzięki za informacje. Zastanawiam się nad frankami, ale ponoć teraz (przy tak silnej złotówce) to jest chyba dobra sytuacja dla tych, którzy już mają zaciągnięty kredyt w CHF, a dla tych którzy dopiero chcą go zaciągnąć to chyba nie jest komfortowo. No chyba, że się mylę A juz szczerze powiedziawszy od tego wszystkiego mam duży bałagan w głowie. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 05.01.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Tak zeście się rozgadali o kredytach, ja osobiście nie znam się na nich ale kiedyś troche temu słyszałam wykład na temat kredytów i sentencją tego wykładu było stwierdzenie " że w sytuacji kiedy nie znamy sie na finansach, chcemy mieć spokojne noce to kredyt bierze się w walucie w której się zarabia" Myśle, że jest w tym jakaś mądrość! Kasztanka gratuluje - to dopiero będzie zabawa jak się urodzi i od razu zechce kopać piłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witam wszystkich! Kasztanka, gdzie twoja fotka ? 2 polowa Wojty'ego kurka wodna ..... strone z gifami mi poprzestawiali i nie moge znalesc mojego łosia grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Tak zeście się rozgadali o kredytach, ja osobiście nie znam się na nich ale kiedyś troche temu słyszałam wykład na temat kredytów i sentencją tego wykładu było stwierdzenie " że w sytuacji kiedy nie znamy sie na finansach, chcemy mieć spokojne noce to kredyt bierze się w walucie w której się zarabia" Myśle, że jest w tym jakaś mądrość! Kasztanka gratuluje - to dopiero będzie zabawa jak się urodzi i od razu zechce kopać piłke hi hi a propos kredytu: mam w CHF i w mBanku- ryzyko humoru szefa - ale co tam raz kozie smierc, nie ryzykujesz nie jedziesz - moim zdaniem byl najbardziej korzystny - a poza tym prezes nie pozwoli sobie na podwyzszenie oprocentowania do wysokiego bo bo konkurencja zje, a z samych kredytow dotychczas zaciagnietych nie wyzyje pozyjemy zobaczymy ...... nooo ..... jak sie urodzi to juz w ogole!! teraz moj zoladek robi za pilke nozna a jelita za bandzi przynajmniej tak czasami sie czuje psotnik moj kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 a to na poprawe humoru z grupy Dowcipy ale mi sie to spodobalo hi hi hi - Jak się nazywa łoś morski? - Łośmiornica. - A łoś wodny śródlądowy? - Łosoś. - Skąd pochodzą łosie? - Z Łosic. - Gdzie zamieszkują łosie? - Na łosiedlach. - Jak się nazywa środkowa część łosia? - Łośrodek. - Jak się nazywa 8 łosi? - Łosiem. - A głupi łoś? - Łosioł. - A jasny łoś? - Łoświecony. - A łoś-autobus? - Łosinobus. - Zły łoś? - Złość. - Łoś-ryba (zjedzona)? - Łości. - Ulubiona zakąska łosi? - Łośtrygi. - Łoś wiszący na ścianie? - Łościenny. - Samica łosia? - Łośka. - Łoś wysmarowany klejem? - Łoślepiający. - Łoś kochanki? - Łośnieżony. - Daszek dla łosi? - Łoświata. - Cień łosia? - Łoścień. - Łoś po sterydach? - Łosiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.01.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witam! Tez to widzialam, mi sie spodobalo przede wszystkim zakonczenie :- Łoś po sterydach? - Łosiłek. 2 Polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 05.01.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Dobrzykowice, dzięki za odpowiedź, im więcej ofert, tym trafniejszego (mam nadzieję) dokonam wyboru. Do tej pory nie zaglądałam na wskazaną przez Ciebie stronę, za te i kolejne wskazówki serdeczne dzięki. Zatem jesteś zadowolony ze swojego murarza? A jaki zakres robót u Ciebie wykonywał? Dardo Całą murarkę, czyli fundamenty, sciany nosne i działowe, strop i schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 05.01.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witajcie w Nowym Roku, sasiedzi blizsi i dalsi! O Grupo Wroclawska! Czy zapadlas w sen zimowy? Czy nie ma dla Ciebie ratunku, zyc nie mozesz bez budowania? Czy brak grilla zmysly Ci zamacil? Nie popadaj w zwatpienie! Wiosna niedlugo zapuka do drzwi, hurtownie zaleje rzeka upustow i promocji, fachowcy rzetelnie i w terminie ukoncza swoje dzielo, urzednicy kompetentnie i szybko zalatwia Twoja sprawe, zlodzieje odwioza skradziona betoniarke a gmina wybrukuje droge. Sen mara... czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witajcie w Nowym Roku, sasiedzi blizsi i dalsi! O Grupo Wroclawska! Czy zapadlas w sen zimowy? Czy nie ma dla Ciebie ratunku, zyc nie mozesz bez budowania? Czy brak grilla zmysly Ci zamacil? Nie popadaj w zwatpienie! Wiosna niedlugo zapuka do drzwi, hurtownie zaleje rzeka upustow i promocji, fachowcy rzetelnie i w terminie ukoncza swoje dzielo, urzednicy kompetentnie i szybko zalatwia Twoja sprawe, zlodzieje odwioza skradziona betoniarke a gmina wybrukuje droge. Sen mara... czy nie? o kurcze ..... oby sie spelnilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.01.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witajcie w Nowym Roku, sasiedzi blizsi i dalsi! O Grupo Wroclawska! Czy zapadlas w sen zimowy? Czy nie ma dla Ciebie ratunku, zyc nie mozesz bez budowania? Czy brak grilla zmysly Ci zamacil? Nie popadaj w zwatpienie! Wiosna niedlugo zapuka do drzwi, hurtownie zaleje rzeka upustow i promocji, fachowcy rzetelnie i w terminie ukoncza swoje dzielo, urzednicy kompetentnie i szybko zalatwia Twoja sprawe, zlodzieje odwioza skradziona betoniarke a gmina wybrukuje droge. Sen mara... czy nie? tez mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts