kasztanka 05.01.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 no oby nam sie w czwartek mam spotkanie z wykonawca - chyba dalej polecimy ze scianami podoba Wam sie moja nowa facjata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 no oby nam sie w czwartek mam spotkanie z wykonawca - chyba dalej polecimy ze scianami podoba Wam sie moja nowa facjata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.01.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A pamietacie moze po ile i gdzie kupowaliscie beton? Zaczynam obdzwaniac betoniarnie i oczywiscie szukam najtanszej Moze macie jakies "sprawdzone" namiary? 2 Polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.01.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witam Cie yacekiewicz! Dawno sie nie widzielismy Widze ze humor dopisuje, czyzby projekt juz byl na ukonczeniu?? Mam nadzieje ze nie macie z nim wiekszych problemow, bo chcialabym w maju razem rozpoczac te zabawe "w budowanie z klockow" . Jesli dobrze pojdzie to w najblizszych dniach powinnam dostac pierwsza wycene robocizny... A wy macie moze jekies nowe namiary na ekipy? Pozdrow do nas Beatke! Ty razem 2 polowy Wojtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.01.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Kasztanka, widze ze znowu zmienilas swoj image 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A pamietacie moze po ile i gdzie kupowaliscie beton? Zaczynam obdzwaniac betoniarnie i oczywiscie szukam najtanszej Moze macie jakies "sprawdzone" namiary? 2 Polowa Wojty'ego my bralismy z sanbetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A pamietacie moze po ile i gdzie kupowaliscie beton? Zaczynam obdzwaniac betoniarnie i oczywiscie szukam najtanszej Moze macie jakies "sprawdzone" namiary? 2 Polowa Wojty'ego my bralismy z sanbetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.01.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A pamietacie moze po ile i gdzie kupowaliscie beton? Zaczynam obdzwaniac betoniarnie i oczywiscie szukam najtanszej Moze macie jakies "sprawdzone" namiary? 2 Polowa Wojty'ego my bralismy z sanbetu A pamietasz po ile i jakiej klasy byl beton - ja potrzebuje B20 2 Polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A pamietacie moze po ile i gdzie kupowaliscie beton? Zaczynam obdzwaniac betoniarnie i oczywiscie szukam najtanszej Moze macie jakies "sprawdzone" namiary? 2 Polowa Wojty'ego my bralismy z sanbetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A pamietasz po ile i jakiej klasy byl beton - ja potrzebuje B20 2 Polowa Wojty'ego 200zl brutto za B20/m3 +pompa 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.01.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A pamietasz po ile i jakiej klasy byl beton - ja potrzebuje B20 2 Polowa Wojty'ego 200zl brutto za B20/m3 +pompa 200 To nawet dobra cena A transport jest juz w tym wliczony czy to kolejny wydatek? 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Wojty,cena to jedna rzecz a jakość betonu to druga rzecz,rozmawiając z betoniarniami pytaj o to w jaki sposób badaja jakość betonu - czy moga przyjechać do Ciebie na budowe i pobrac próbki do analizy czy tez robią to raz dziennie u siebie na miejscu, sprawa jet o tyle istotna, że jeśli nie daj bóg coś się stanie np z wieńcami to w jaki sposób udowodnisz złą jakość betonu po pół roku czy roku. bo sam papierek jaki daje Ci kierowca gruchy to nic nie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 06.01.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witam.Woprz jak ogrzewasz teraz dom?Czy palisz codziennie czy sporadycznie?Dobrze że jest łagodna zima.Czy sprawdzałeś szczelność połączeń przy zbiorniku pod pokrywą i w skrzynce.Znajomy miał nieszczelność pod pokrywą.Poradziłem mu sprawdzenie każdego połączenia pianą np. z ludwika lub innego płynu rozmieszanego z wodą i smarowanie pędzlem każdego połączenia.Może to było niedopatrzenie firmy albo ? Ja swoje sprawdzałem ,jest OK. To jest tak jak z kapiącą wodą Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 06.01.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witam Cie yacekiewicz! Witajcie Sasiedzi! Dawno sie nie widzielismy Jak ten czas leci... Widze ze humor dopisuje, czyzby projekt juz byl na ukonczeniu?? No, wszystko juz uzgodnione. Czekamy na mail od waszej/naszej architekt. Mam nadzieje ze nie macie z nim wiekszych problemow, bo chcialabym w maju razem rozpoczac te zabawe "w budowanie z klockow" . Jesli dobrze pojdzie to w najblizszych dniach powinnam dostac pierwsza wycene robocizny... A wy macie moze jekies nowe namiary na ekipy? Jak dostaniemy pliki z projektem, to ruszy akcja poszukiwawcza. Pozdrow do nas Beatke! Sie robi... Widze ze juz mocno dzialacie, super. A u nas zielska na dzialce tez juz nie ma!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 To nawet dobra cena A transport jest juz w tym wliczony czy to kolejny wydatek? 2 polowa Wojty'ego transport wliczony ..... ale trzeba sie ostro targowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kasztanka, widze ze znowu zmienilas swoj image 2 polowa Wojty'ego ładnie??? czy wtedy bylo lepiej? pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kasztanka, widze ze znowu zmienilas swoj image 2 polowa Wojty'ego ładnie??? czy wtedy bylo lepiej? pozdroofka WItam, pewnie ze ladnie - slicznie. Mi sie podoba jedno i drugie twoje wcielenie A poza tym sadze ze mala odmiana zawsze jest dobra (osobiscie uwielbiam scinac i zapuszczac na nowo wlosy, farbowac je itp) 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 hi hi dziekuje bardzo .... [w tym miejscu trzepocze swoimi dlugimi losiowymi rzesami] pozdrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 To nawet dobra cena A transport jest juz w tym wliczony czy to kolejny wydatek? 2 polowa Wojty'ego transport wliczony ..... ale trzeba sie ostro targowac Dzisiaj troche podzwonilam po betoniarniach i widze ze faktycznie troche sie potargowalas - gratuluje:) Jesli kogos interesuje to takie ceny uslyszalam w betoniarnich: RMC - 170zl/m3 + 23 zl transport (do 15km) Sanbet - 205zl/m3 loco budowa Abet - 214zl/m3 loco budowa Ekotrakt - 197zl/m loco budowa TBG - 190zl/m3+ transport Th Beton - 216zl/m3 +transport (ale w tym przypadku jest na tyle daleko ze sie w ogole nie oplaca) Wszystkie te ceny sa raczej wyjsciowe. Moja budowa bedzie w Kamincu Wroc. i trasport liczony jest wlasnie do tego miejsca. Gdy wspominalam ze bralabym moze wieksza ilosc tez dla sasiada (pozdrowienia dla yackiewicza to mowili ze torche zejda z ceny - jak sie uda to 5-10zl/m3 Narazie najlepiej przedstawia sie Ekotrakt, Sanbet i RMC (BK - ty chyba od nich bralas?) No, to byla moja relacja z obdzwaniania wrocławskich betoniarni:) A wy macie jakies swieze doswiadczenia an tym polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 wojty,ja brałem beton z RMC - jestem b.zadowolony, mają właśnie takie jeżdżące laboratorium - u mnie byli 2 razy i brali próbki do badania zgodności i obydwie były prawidłowe. RMC ma betoniarnię na Żmigrodzkiej, więc spoko dogadasz się że transport będzie w cenie zwłaszcza przy większej ilości - mi doliczali transport w jak brałem mniej niż 2m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts