Wojtek62 06.01.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Hadraadae,wiemy o tym, co niektórzy znaja miejsce pracy BK a jak BK i woprz wprowadzą się do swoich nowych M-iles tam, to w ramach współpracy sąsiędzkiej będą mogli jeżdzić jednym samochodem do pracy bo dzieli ich jakies 800m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ojoj, faktycznie moje slowa mogly zle wplynac na frekwencje na grupie, ale na szczescie Ty sie odezwalac i do tego jeszcze Wojtek... A ja z kim bede jezdzic do pracy?? Moze z yackiewiczem - dzieli nac jakies 20m 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 kasztanka,słonko wyszło, proponuje spacer dla zdrowia Twojego i potomstwawojty,w przypadku Kamieńca Wrocł i okolic to winniście się spotkać i ustalić zasady dojazdu i przyjazdu do miasta - najlepiej załozyć stowarzyszenie i wziąć w leasing vana typu Seat Alhambra i wszyscy razem jeździća tak na marginesie - co robi 1 polowa wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 kasztanka, słonko wyszło, proponuje spacer dla zdrowia Twojego i potomstwa no spoko zrozumiałam żaluzje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 kasztanka,jaka zaluzja - to z dobrego serca i troski o przyszłość rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 kasztanka, słonko wyszło, proponuje spacer dla zdrowia Twojego i potomstwa wojty, w przypadku Kamieńca Wrocł i okolic to winniście się spotkać i ustalić zasady dojazdu i przyjazdu do miasta - najlepiej załozyć stowarzyszenie i wziąć w leasing vana typu Seat Alhambra i wszyscy razem jeździć a tak na marginesie - co robi 1 polowa wojty'ego 1 polowa Wojty'ego - czyli "WOjty wlasciwy" firmuje tylko swoim imieniem i wizerunkiem (patrz obok). A ja, czyli 2 polowa WOjty'ego jestem od marketingu i inwestycji 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.01.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 kasztanka, słonko wyszło, proponuje spacer dla zdrowia Twojego i potomstwa wojty, w przypadku Kamieńca Wrocł i okolic to winniście się spotkać i ustalić zasady dojazdu i przyjazdu do miasta - najlepiej załozyć stowarzyszenie i wziąć w leasing vana typu Seat Alhambra i wszyscy razem jeździć a tak na marginesie - co robi 1 polowa wojty'ego 1 polowa Wojty'ego - czyli "WOjty wlasciwy" firmuje tylko swoim imieniem i wizerunkiem (patrz obok). A ja, czyli 2 polowa WOjty'ego jestem od marketingu i inwestycji 2 polowa Wojty'ego nie przejmuj się nik nie jest doskonały woprz v.1.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 szefa rodziny woy'ty znamy, miło byłoby poznac 2polowe rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 szefa rodziny woy'ty znamy, miło byłoby poznac 2polowe rodziny Hmm, mam nadzieje ze sie dobrze zrozumielismy, szefem u nas jest ta ruda plama na zdjeciu obok "1 polowy Wojty'ego". To od niej zalezy czy mozemy kogos zaprosic do domu czy mozemy wyjsc z domu itp 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Hmm, mam nadzieje ze sie dobrze zrozumielismy, szefem u nas jest ta ruda plama na zdjeciu obok "1 polowy Wojty'ego". To od niej zalezy czy mozemy kogos zaprosic do domu czy mozemy wyjsc z domu itp 2 polowa Wojty'ego hmmm czy to dog? w sensie rasy a nie "po angielsku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Hmm, mam nadzieje ze sie dobrze zrozumielismy, szefem u nas jest ta ruda plama na zdjeciu obok "1 polowy Wojty'ego". To od niej zalezy czy mozemy kogos zaprosic do domu czy mozemy wyjsc z domu itp 2 polowa Wojty'ego hmmm czy to dog? w sensie rasy a nie "po angielsku" niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kasztanka, a ty jescze nie na spacerze, wojtek62 bedzie zalamany 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 ja na szczęscie nie jestem uwarunkowany od kaprysów zwięrząt, jakkolwiek nie byłyby one miłe, kochane itd,itpcóz, niech 2polowa zostanie w cieniu i bawi się za rzecznika prasowego rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 06.01.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 A ja z kim bede jezdzic do pracy?? Moze z yackiewiczem - dzieli nac jakies 20m 2 polowa Wojty'ego No 20m to moze miedzy pokojami dziennymi, miedzy kuchniami to tak z 15 OK, mozemy jezdzic razem, ale poki co, to moja prace troche daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 06.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ale sie grupa ozywila, chyba wiosna (budowlana ?) uderza do glowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 A ja z kim bede jezdzic do pracy?? Moze z yackiewiczem - dzieli nac jakies 20m 2 polowa Wojty'ego No 20m to moze miedzy pokojami dziennymi, miedzy kuchniami to tak z 15 OK, mozemy jezdzic razem, ale poki co, to moja prace troche daleko... Ojoj... a ja myslalam ze problem dojazdow do pracy mam juz zalatwiony No coz trzeba bedzie lobbowac za zakupem chryslera voyagera na nasze osiedle (jakos do seatow nie jestm przekonana)-idac za rada Wojtka62 Dobra koncze to klikanie na dziasiaj, a przynajmniej na jakis czas bo mam swooooooooro zaleglosci 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 BK też myśli o Voyagerze więc pewnie sprawa przesądzona,co do Seata to ja akuratmam bardzo dobre wspomnienia - użytkowałem Ibizę , Malagę, Toledo - zero awarii, tylko lałem jeżdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.01.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 BK też myśli o Voyagerze więc pewnie sprawa przesądzona, co do Seata to ja akuratmam bardzo dobre wspomnienia - użytkowałem Ibizę , Malagę, Toledo - zero awarii, tylko lałem jeżdziłem Wojtek to prawie jak z koniem lejesz i jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 woprz,tylko zamiast owsa czasem olej trzeba wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 06.01.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 To co, kamieniecko-gajkowsko-dobrzykowicka sciepa na auto? Byle nie wyszedl maly fiat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts