kasztanka 06.01.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kasztanka, a ty jescze nie na spacerze, wojtek62 bedzie zalamany 2 polowa Wojty'ego grrr w taka pogode? nie wiem w ktorej jestescie czesci wrocka ale u mnie leje i wichura ..... to raczej nie dla zdrowotnosci bylby ten spacer wole pochodzic z laptopem po pokoju hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 06.01.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Wojtek to prawie jak z koniem lejesz i jedziesz woprz, Chrzastawe tez dokooptujemy, zebys nie musial jezdzic konno, chociaz to ekologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ale sie grupa ozywila, chyba wiosna (budowlana ?) uderza do glowy! nooo trudno to co jest za oknem nazwac zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 a nie bedziecie jechac przez dlugoleke? to ja sie tez dorzuce he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 kasztanka,jak pisałem o spacerze to zza oknem świeciło słonko, nie wyszłaś na spacer isię pogoda zajeżyła na nasdo czasu jak Wy się dogadacie co do kupna auta miasto uruchomi tramwaj kolejowy i problem się sam rozwiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 06.01.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 a nie bedziecie jechac przez dlugoleke? to ja sie tez dorzuce he he he No tak, juz niedlugo czyli za 17 lat powstanie wschodnia obwodnica Wroclawia, tak ze z Kamienca do Dlugoleki beda 3 minuty, i wtedy mozemy razem jezdzic do pracy, a przy okazji twojego synka zabierac na zajecia przedmaturalne. Kasztanka, spytaj sie go, czy chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 kasztanka, jak pisałem o spacerze to zza oknem świeciło słonko, nie wyszłaś na spacer isię pogoda zajeżyła na nas do czasu jak Wy się dogadacie co do kupna auta miasto uruchomi tramwaj kolejowy i problem się sam rozwiąże no ale ja wiedzialam ze swieci po to aby zmylic co poniektorych nie dalam sie nabrac hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 No tak, juz niedlugo czyli za 17 lat powstanie wschodnia obwodnica Wroclawia, tak ze z Kamienca do Dlugoleki beda 3 minuty, i wtedy mozemy razem jezdzic do pracy, a przy okazji twojego synka zabierac na zajecia przedmaturalne. Kasztanka, spytaj sie go, czy chce. łeeeee dopiero za 17 lat? skad wiesz? na prawde sa takie plany odlegle??? no wlasnie biedne dziecko ..... dopiero przed matura .... spytalam go to mnie kopnal 3 razy po prawej stronie - cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 06.01.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 No tak, juz niedlugo czyli za 17 lat powstanie wschodnia obwodnica Wroclawia, tak ze z Kamienca do Dlugoleki beda 3 minuty, i wtedy mozemy razem jezdzic do pracy, a przy okazji twojego synka zabierac na zajecia przedmaturalne. Kasztanka, spytaj sie go, czy chce. łeeeee dopiero za 17 lat? skad wiesz? na prawde sa takie plany odlegle??? no wlasnie biedne dziecko ..... dopiero przed matura .... spytalam go to mnie kopnal 3 razy po prawej stronie - cokolwiek to znaczy Dokladnych planow nie znam, ale widzac szybkosc realizacji innych inwestycji drogowych uwazam ten termin za prawdopodobny. Obym sie mylil! A kopac mame to nieladnie, cokolwiek to by nie znaczylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 06.01.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Hadraadae, wiemy o tym, co niektórzy znaja miejsce pracy BK a jak BK i woprz wprowadzą się do swoich nowych M-iles tam, to w ramach współpracy sąsiędzkiej będą mogli jeżdzić jednym samochodem do pracy bo dzieli ich jakies 800m Mnie od mojej pracy dzieli jakieś 15mb Tyle mam w lini prostej od łóżka do komputera. Bo pracuję w domu (w sensie w mieszkaniu, jeszcze nie w Domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 06.01.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 No tak, juz niedlugo czyli za 17 lat powstanie wschodnia obwodnica Wroclawia, tak ze z Kamienca do Dlugoleki beda 3 minuty, i wtedy mozemy razem jezdzic do pracy, a przy okazji twojego synka zabierac na zajecia przedmaturalne. Kasztanka, spytaj sie go, czy chce. łeeeee dopiero za 17 lat? skad wiesz? na prawde sa takie plany odlegle??? no wlasnie biedne dziecko ..... dopiero przed matura .... spytalam go to mnie kopnal 3 razy po prawej stronie - cokolwiek to znaczy Dokladnych planow nie znam, ale widzac szybkosc realizacji innych inwestycji drogowych uwazam ten termin za prawdopodobny. Obym sie mylil! A kopac mame to nieladnie, cokolwiek to by nie znaczylo... W ciągu najbliższych 17 lat, to będzie tyle reform oświaty, że z matury może już nic nie zostanie. Kasztanko, nie wiem, co to wróży dla Twojej pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kasztanka, popatrzyalm jeszcze raz na twoja odpowiedz dot. cen betonu i zauwazylam teraz ze pisalas o cenach brutto.... Kurde, te ceny co dzisiaj podalam to bylo wszystko netto. Dlatego az trudno mi uwierzyc ze tak tanio ci sprzedali towar. Czy fakture mialas na 22% (faktura bezposrednio wypisana na ciebie) czy 7% - placilas razem za robote i material?? 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 BK też myśli o Voyagerze więc pewnie sprawa przesądzona, co do Seata to ja akuratmam bardzo dobre wspomnienia - użytkowałem Ibizę , Malagę, Toledo - zero awarii, tylko lałem jeżdziłem Wojtek to prawie jak z koniem lejesz i jedziesz Znajac moje "szczescie" do zwierzat to gdyby to byl moj kon to pewnie ja bym go codziennie musiala wozic... i tylko bym sie zalewala z rozpaczy co wieczor... 2 polowa WOjty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kasztanka, popatrzyalm jeszcze raz na twoja odpowiedz dot. cen betonu i zauwazylam teraz ze pisalas o cenach brutto.... Kurde, te ceny co dzisiaj podalam to bylo wszystko netto. Dlatego az trudno mi uwierzyc ze tak tanio ci sprzedali towar. Czy fakture mialas na 22% (faktura bezposrednio wypisana na ciebie) czy 7% - placilas razem za robote i material?? 2 polowa Wojty'ego tak brutto .... sztuka negocjacji nie potrzebuje faktur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kasztanka, popatrzyalm jeszcze raz na twoja odpowiedz dot. cen betonu i zauwazylam teraz ze pisalas o cenach brutto.... Kurde, te ceny co dzisiaj podalam to bylo wszystko netto. Dlatego az trudno mi uwierzyc ze tak tanio ci sprzedali towar. Czy fakture mialas na 22% (faktura bezposrednio wypisana na ciebie) czy 7% - placilas razem za robote i material?? 2 polowa Wojty'ego tak brutto .... sztuka negocjacji nie potrzebuje faktur Aaaaaa, wiedzialam ze tu jest cos nie tak. Bo jak sobie odliczylam od 200 22% vatu to mi wyszlo 163zl/m3 a to jest juz na granicy oplacalnosci (biorac pod uwage cene cementu, piastku, kruszywa, popiolu itp) Nie mowiac ze w betoniarniach zapowiadaja kolejne podwyzki od lutego . Ja tez cos bede musial kombinowac, bo przy moich 30m3 tylko za fundamenty to mi niezla sumka moze wyjsc... Pozdrawiam 2 polowa WOjty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Aaaaaa, wiedzialam ze tu jest cos nie tak. Bo jak sobie odliczylam od 200 22% vatu to mi wyszlo 163zl/m3 a to jest juz na granicy oplacalnosci (biorac pod uwage cene cementu, piastku, kruszywa, popiolu itp) Nie mowiac ze w betoniarniach zapowiadaja kolejne podwyzki od lutego . Ja tez cos bede musial kombinowac, bo przy moich 30m3 tylko za fundamenty to mi niezla sumka moze wyjsc... no niestety ..... tak to jest jak za dawnych czasow a ja za papier nie bede placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 06.01.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Wojty, BK co do wyboru chryslera voyagera to serdecznie odradzam. Po kilkuletnim użytkowaniu za koszty serwisu mogłem kupić drugi egzemplarz. Padło jakich mało. Z drugiej strony modele do 94 roku miały przesympatyczną mordę i to mnie skusiło. Chrysler to marka dla nieliczących się z serwisem, wg ADAC lider awaryjności! Sam myślę o alhambrze albo sharanie ... eh ... co do betoniku to podarowałem sobie atesty za vat... podobnie jak z wszelakim drewnem, oknami (!), piaskiem, kamieniem, usługami (nie rezygnując przy tym z umów)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 06.01.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Czy ktoś z Was robił rozeznanie we wrocławskich szkółkach pływania dla niemowlaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Wojty, BK co do wyboru chryslera voyagera to serdecznie odradzam. Po kilkuletnim użytkowaniu za koszty serwisu mogłem kupić drugi egzemplarz. Padło jakich mało. Z drugiej strony modele do 94 roku miały przesympatyczną mordę i to mnie skusiło. Chrysler to marka dla nieliczących się z serwisem, wg ADAC lider awaryjności! Sam myślę o alhambrze albo sharanie ... eh ... co do betoniku to podarowałem sobie atesty za vat... podobnie jak z wszelakim drewnem, oknami (!), piaskiem, kamieniem, usługami (nie rezygnując przy tym z umów)... Tia, zgadzam sie z tym chryslerem voyagerem - tez widzialam to zestawienie ADAC ( napierwszym miejscu ida leb w leb z Renault Twingo . Ale z wygladu mi sie zawsze podobal. A poza tym, z tego co sie orientuje, to byl jeden z pierwszych typowo familijnych samochodow. Zawsze strasze moja 1 polowe, ze kiedys jak juz zrobimy cala gromadke maluchow ( )to kupimy chryslera voyagera i on go bedzie prowadzil, ja bede siedziala z boku, a z tylu oczywiscie reszta druzyny. No i my-rodzice bedziemy spiewali i tylko przed refrenem bedzie: "i wszyscuy razem" "i raczki w gore". Taki typowy "americam dream" Ostatecznie mozena robic takie wycieczki Reanultem Scienic'iem To oczywiscie zarty . Hi hi hi ostanio chyba za duzo ogladalam oglupiajacych amerykanskich filmow.... 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.01.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 A ty czemu zdecydowales sie na atak duuuuze auto? To a conto tego bobaska?? Jesli chodzi o plywalnie to znajomi jezdzili ze swoim mlodym na Sepolno, ale nie wiem czy tam byly specjalne szkoly plywania czy tylko brodziki dla bobasow. WIem tylko ze musieli nosic specjale pampersy - nieprzemakalne ...na zewnatrz . Jak ich spotkam to sie popytam o szczegoly. 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts