Ivonesca 07.01.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 dzień doberek ale ruch się tu zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A ty czemu zdecydowales sie na atak duuuuze auto? To a conto tego bobaska?? Jesli chodzi o plywalnie to znajomi jezdzili ze swoim mlodym na Sepolno, ale nie wiem czy tam byly specjalne szkoly plywania czy tylko brodziki dla bobasow. WIem tylko ze musieli nosic specjale pampersy - nieprzemakalne ...na zewnatrz . Jak ich spotkam to sie popytam o szczegoly. 2 polowa Wojty'ego na olimpijskm jest basen i basenik dla niemowlakow .... widzialam osobiscie a myslicie ze to dobre???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 kasztanka,ten mail co mi podałaś odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 kasztanka, ten mail co mi podałaś odbija grrrrrrrrrr niemozliwe a ten duzymi literai tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 kasztanka,posłałem jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Hej, hej! WItam w tem wesole piatkowe popoludnie!! 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 witaj Wojty jak beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 witaj Wojty jak beton? WItaj Kasztanka! Beton sie leje, ale niestety jezcze nie na moejj dzialce Narazie poprostu robie wywiad, gdzie, co i po ile. Ostanio mialam troche czasu, zeby podzwonic po betoniarnich i popytac ludzi. Z tego co zauwazylam to dosc popularne jest branie bez faktury, wiec pewnie tez tak zrobie Poza tym musze przede wszystkim dogadac sie z ekipa (ktorej nadal poszukuje) kto bedzie kupowal materialy. 2 polowa WOjty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A ty Kasztanka zagdowolona bylas ze swoje ekipy od fundamentowania?Mozesz ich poleciec? Pisalas kiedys ze nawet duzo im nie zaplacilas.Jesli mozesz podaj mi moze ich namiary (na prv albo na forum). 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wojty,a jak bierzesz bez f-ry to poza Vat jest coś jeszcze taniej? masz jakis dowód na usługę? co z reklamacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 07.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Beton sie leje, ale niestety jezcze nie na moejj dzialce Narazie poprostu robie wywiad, gdzie, co i po ile. Ostanio mialam troche czasu, zeby podzwonic po betoniarnich i popytac ludzi. Z tego co zauwazylam to dosc popularne jest branie bez faktury, wiec pewnie tez tak zrobie Na nasze fundamenty pojdzie z pewnoscia nie mniej betonu niz na wasze, mozemy chyba cos jeszcze utargowac z ceny. Ile mozna zaoszczedzic przez branie bez faktury? W tym wypadku nie ma zadnej gwarancji co do jakosci, wiesz, oszczednosci trzeba widziec w stosunku do calosci inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wojty, a jak bierzesz bez f-ry to poza Vat jest coś jeszcze taniej? masz jakis dowód na usługę? co z reklamacją? Tak jak ci pisalam - trudno udowodnic betoniarni ze sprzedala zly beton. Jak sam pisales probki biora wyrywkowo i moze sie okazac ze nie beda chcieli przyjechac do mnie. A poza tym polowa sukcesu to dobra pielegnacja betonu... A jeszcze inna sprawa ze beton B20 i tak ma wieksza wytrz. na sciskanie niz powinien - i zamiast 20 MPa moze miec i 34 MPa. A poza tym ja narazie mysle tylko o fundamentach i jesli o nie chodzi to wole wydac kase na ich zaizolowanie i wykonanie drenazu wokol fund. bo to przede wszystkim moze w przyszlosci miec duze znaczenie. MOze jak bede robic wience to bede bardziej wrazliwa na punkcie jakosci betonu 2 polowa WOjty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 a Poza tym ja mam i tak przewymiarowane fundanenty - 80/50 i zadnch stop fundanmentowych - same lawy 2 polowa WOjty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Beton sie leje, ale niestety jezcze nie na moejj dzialce Narazie poprostu robie wywiad, gdzie, co i po ile. Ostanio mialam troche czasu, zeby podzwonic po betoniarnich i popytac ludzi. Z tego co zauwazylam to dosc popularne jest branie bez faktury, wiec pewnie tez tak zrobie Na nasze fundamenty pojdzie z pewnoscia nie mniej betonu niz na wasze, mozemy chyba cos jeszcze utargowac z ceny. Ile mozna zaoszczedzic przez branie bez faktury? W tym wypadku nie ma zadnej gwarancji co do jakosci, wiesz, oszczednosci trzeba widziec w stosunku do calosci inwestycji. Witaj Jacku! Oj cos sie obawiam ze wiececj niz 190/m3 netto nie wytargujemy. Ale narazie wole niczego z gory nie przesadzac - pogadam z eipami - moze one wezma na siebie ten beon to bedziemy placic tylko 7% podatku.... Poczekamy zobaczymy - bedzie dobrze!!! 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 woyty,ile przewidujesz m3 na fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Wojtku62 a mozze moglbys nam polecic jakas firme budowlana - zaram z Jackiem szukamy takiej, ktora wybudowalaby na nasze "pereleczki" 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 woyty, ile przewidujesz m3 na fundamenty? lekko liczac 30m3 tylko fundamenty - nie liczac oczywiscie chudego betonu. 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 to spory domek budujesz, a ściany fundamentowe z czego robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 to spory domek budujesz, a ściany fundamentowe z czego robisz? Z bloczkow betonowych. Troche duze, bo tak jak mowie przewymiarowane. A poza tym zamiast stop fund. pociagniete sa lawy. A ty z czego robiles sciany? 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 z bloczków z Tematu - kupuj bloczki spod wibroprasy, są równe i dobrze zagęszczone - Termat, Betard, Gajków takie robią, pozostali robią tradycyjne w formie. Gajków jest drogi a w Termacie wynegocjowałem lepszy upust niż w Betardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts