Wojty 07.01.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 z bloczków z Tematu - kupuj bloczki spod wibroprasy, są równe i dobrze zagęszczone - Termat, Betard, Gajków takie robią, pozostali robią tradycyjne w formie. Gajków jest drogi a w Termacie wynegocjowałem lepszy upust niż w Betardzie Wiem, wiem, kolega pracowal w jednej z tych firm i kiedys mi o tym opowiadal, badzo dlugo opowadal . A duzo drozszy jest Gajkow? bo jego mam pod nosem i sadze ze na transporcie moglabym oszczedzic , a do Termatu mam dluuuuga droge 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ja kupowałem w zeszłym roku i różnica była 30%, poza tym Gajków robi te bloczki sporadycznie, jak uzbiera wieksze zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Z tego widze ze moze sie usmiechne do Betardu . Termat jest za daleko, poza tym nasluchalam sie swego czasu duzo na temat tej firmy. A jak z ta ekipa - mazesz kogos polecic?? 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 07.01.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 z bloczków z Tematu - kupuj bloczki spod wibroprasy, są równe i dobrze zagęszczone - Termat, Betard, Gajków takie robią, pozostali robią tradycyjne w formie. Gajków jest drogi a w Termacie wynegocjowałem lepszy upust niż w Betardzie Wiem, wiem, kolega pracowal w jednej z tych firm i kiedys mi o tym opowiadal, badzo dlugo opowadal . A duzo drozszy jest Gajkow? bo jego mam pod nosem i sadze ze na transporcie moglabym oszczedzic , a do Termatu mam dluuuuga droge 2 polowa Wojty'ego Witam W większości hurtowni za transport się nie płaci.Nam bardzo dobrze współpracowało się z Buliderem z ulicy Ziębickiej.Transport do Dobrzykowic był na ich koszt i zabrali spowrotem wszystkie materiały, które zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 a Poza tym ja mam i tak przewymiarowane fundanenty - 80/50 i zadnch stop fundanmentowych - same lawy 2 polowa WOjty'ego ja tez mam 80szer wys na 60 a sciane fund na 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wojty,czemu uważasz, że masz przewymiarowane? możemasz podłoże wymagające tego? robiliście badania gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.01.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Czy ktoś z Was robił rozeznanie we wrocławskich szkółkach pływania dla niemowlaków? my chodziliśmy z Pawłem. Faaajnie było, nawet doszliśmy do nurkowania. Chodziliśmy na stadion olimpijski i później do szkoły 'Fariaszka' na basen w przychodni na Ostrowskiego. Na Ostrowskiego nam się bardziej podobało - było jakoś tak bardziej kameralnie. Mniejszy basen, mniejsze grupy, mniej zamieszania za to prowadząca może zwrócić więcej uwagi poszczególnym osobom. Niestety z rozpoczęciem budowy zaczeło nam brakować sił i czasu. A teraz jak po przeprowadzce pojechaliśmy z Pawłem do Brzegu Dolnego na basen to wszedł do hallu, rozejrzał się i powiedział NIE... i w tył zwrot... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 bartar No to dobry uklad miales z nimi. Zwlaszcza z tym zabieraniem materialow.A porownywales ceny z cenami producentow? Z kims konkretnie tam rozmawiales czy z przypadkowymi sprzedawcami? 2 polowa Wojtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A jak z ta ekipa - mazesz kogos polecic?? 2 polowa Wojty'ego wyslalam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wojty, czemu uważasz, że masz przewymiarowane? możemasz podłoże wymagające tego? robiliście badania gruntu? Niesty nie robilismy badania gruntu, bo bylo juz za pozno - koniec lata. A wtedy to juz prawie wod gruntowych nie ma . Na wiosne, jak bede projektowala drenaz to zawolam geologa. I pewnie dla spokoju przelicze fundamenty Ale nawet nasza architekt powiedzial ze sa troche przewymiarowane . ALe z drugiej strony lepiej je przewymiarowac niz "odchudzac" na sile 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 polanka budowalas z maxow? a jezeli tak to z pegowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A jak z ta ekipa - mazesz kogos polecic?? 2 polowa Wojty'ego wyslalam na priv Dzieki Kasztanaka wlasnie dostalam maila A oni beda jeszcze u ciebe budowali 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.01.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 polanka budowalas z maxow? a jezeli tak to z pegowa??? nie, 'suporex' prefbet Milicz. i nie z Pęgowa... mimo kilku prób nie zdecydowałem się na zakup czegokolwiek z cegielni z Pęgowa... Chyba rzeczywiście oni żyją z wożenia pyłu... tyle dobrego że mam do tych byłych glinianek kawałek drogi i po drodze tory i drogę Wrocław - Oborniki... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 polanka budowalas z maxow? a jezeli tak to z pegowa??? nie, 'suporex' prefbet Milicz. i nie z Pęgowa... mimo kilku prób nie zdecydowałem się na zakup czegokolwiek z cegielni z Pęgowa... Chyba rzeczywiście oni żyją z wożenia pyłu... tyle dobrego że mam do tych byłych glinianek kawałek drogi i po drodze tory i drogę Wrocław - Oborniki... Grzegorz Hi, hi Widze ze ludzie w Pegowie sa cieci na cegielnie i chyba nikt u was nie kupuje nic z Wiki... 2 polowa WOjty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dzieki Kasztanaka wlasnie dostalam maila A oni beda jeszcze u ciebe budowali 2 polowa Wojty'ego jasne!!!! a gdzie ja znajde takich porzadnych i tanich fachowcow???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 polanka budowalas z maxow? a jezeli tak to z pegowa??? nie, 'suporex' prefbet Milicz. i nie z Pęgowa... mimo kilku prób nie zdecydowałem się na zakup czegokolwiek z cegielni z Pęgowa... Chyba rzeczywiście oni żyją z wożenia pyłu... tyle dobrego że mam do tych byłych glinianek kawałek drogi i po drodze tory i drogę Wrocław - Oborniki... Grzegorz acha TX!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.01.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Widze ze ludzie w Pegowie sa cieci na cegielnie i chyba nikt u was nie kupuje nic z Wiki... Wiesz... próbowałem tam kupić suporex, więźbę, dachówkę i tynk wewnętrzny. I za każdym razem mieli ceny o jakieś 30% do 50% wyższe od konkurencji (porównywałem zazwyczaj z Szostakiem i Hanbudem z Trzebnicy) To co mam ich lubić? A wtedy jeszcze nie byłem z Pęgowa Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No to z tego widac, ze oni faktycznie zajmuja sie tylko "rekultywacja terenu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wojty,a w gminie nie maja map geologicznych? będziesz miał obraz jak sie kształtuje podłoże na większym obszarze ale da pogląd czego się można spodziewać u siebieciekawe z czego zyje hurtownia w Pęgowie jak mają tak wyśrubowane ceny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wojty, a w gminie nie maja map geologicznych? będziesz miał obraz jak sie kształtuje podłoże na większym obszarze ale da pogląd czego się można spodziewać u siebie ciekawe z czego zyje hurtownia w Pęgowie jak mają tak wyśrubowane ceny???? Te mapy duzo by mi nie daly - jest zbyt ogolna, ja potrzebuje prznajmniej 2-3 odwiertow. A cegielnia zyje, tak jak pisalam wyzej, z rekultywacji terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts