kasztanka 07.01.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 no a z czego chcecie budowac???? sciany wszyscy z silki lub bk? pozdrrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 07.01.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Hej sasiedzie Wojty, gratulacje http://www.gifarchiv.com/rootx/Pflanzen/Blumen/n_blu124.gif pekla 100 postow, to brzmi dumnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 no a z czego chcecie budowac???? sciany wszyscy z silki lub bk? pozdrrooofka A patrzylas juz na Wienebergera? Naprawde duzo drozej niz z MAXa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ja mam z PTH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Hej sasiedzie Wojty, gratulacje http://www.gifarchiv.com/rootx/Pflanzen/Blumen/n_blu124.gif pekla 100 postow, to brzmi dumnie! DZIEKI!!! Widze ze jeszcze to ktos zauwazyl !!! Kurde, ale od poniedzialku zaczynam ciezka prace i skonczy sie moje forumowanie.... No, moze wieczorkami, albo moja pierwsza polowa przejmie paleczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wojty,tylko nie bierzcie przykładu z kroyeny - rekordzisty w postach w krótkim czasiea poza tym gratulacje - do Olimpu forumowego zostało tylko 4897 wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 07.01.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Wojty, a to do fundamentow http://www.gif-sammlung.de/gifs2/41217433.gif cena za godzine: 1 piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.01.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 yacakiewicz,bardzo dobra stawka roboczogodziny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dzieki, dzieki, Nie mam zamiaru konkurowac z ludzmi z olimpu moge ich tylko podziwiac:) Ostanio poprostu mailam troche wolnego czasu to pisalam sobie. No a do tego mam to pozwolenie na budowe (juz od ponad 2 tygodni) i zaczynam sie zastanawiac co dalej? Szukac ekip, hurtowni, producentow? Czytam co tu ludzie pisza, oczywiscie ile osob tyle opinii az mi sie w glowie kreci. Narazie zalozylam zeszycik, w kotrym gorliwie spisuje wszelkie namiary, ceny itp, a moja 1 polowa robi to samo tylko w formie elekronicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Wojty, a to do fundamentow cena za godzine: 1 piwo Jacek, napisz mi tylko na prv nr tel (najlepiej komorki) do tego goscia to odrazu zadzwonie do niego i zamowie wykopanie 2 dolkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Moze jak zamowie 2 dolki w tej samej okolicy to zejdzie z cena??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 07.01.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 yacakiewicz, bardzo dobra stawka roboczogodziny!!!!! No tak, gorzej bedzie, jezeli pan koparkowy od razu skonsumuje zaplate, wtedy koncowka fundamentow moze... stworzyc nowa forme architektoniczna, nie calkiem zgodna z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Eeee rtam , nie dopuszcimy do tego -pamietasz jak rozmawialismy?- zadnach przedpalt - placimy tylko po wykonaniu roboty i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 07.01.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Moze jak zamowie 2 dolki w tej samej okolicy to zejdzie z cena??? :D Eee, chyba nie, zazada wtedy dwoch piw , pewnie idzie na ilosc inwestorow, a nie dolkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Moze jak zamowie 2 dolki w tej samej okolicy to zejdzie z cena??? :D Eee, chyba nie, zazada wtedy dwoch piw , pewnie idzie na ilosc inwestorow, a nie dolkow Ej, widze ze sie targowac nie umiesz... zostaw te sprawe mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 07.01.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ej, widze ze sie targowac nie umiesz... zostaw te sprawe mi Zaproponuj szklanke mineralnej i ani babelka wiecej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 no a z czego chcecie budowac???? sciany wszyscy z silki lub bk? pozdrrooofka A patrzylas juz na Wienebergera? Naprawde duzo drozej niz z MAXa? no drozej na pewno ..... ale czy lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ja mam z PTH a jaki pth? 44? ile za sztuke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wojty, tylko nie bierzcie przykładu z kroyeny - rekordzisty w postach w krótkim czasie a poza tym gratulacje - do Olimpu forumowego zostało tylko 4897 wpisów hehehe a co kroyena zrobila tyle w tydzien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ej, widze ze sie targowac nie umiesz... zostaw te sprawe mi Zaproponuj szklanke mineralnej i ani babelka wiecej!!! tia, a jak powie ze chce pianke to mu Ludwika doleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts