Agnicha 13.02.2002 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2002 Piramidka - sloneczko - ale ja pisalam, ze zgadamy sie z koncem lutego (a moze nie pisalam ) wkrotce pomyslimy o dacie pozdrowionka Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 13.02.2002 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.02.2002 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2002 Skunks - a ja myślałem, że prawdziwy budowlaniec pije wszystko, byle rzadkie i sponiewierało. W moim fachu masz "balować" i pić z klientem do rana, a potem pojawiasz się na obiekcie i nikt nie ma prawa poznać, że nie spałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.02.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2002 Wiecie co, może pomysł przedspotkania nie jest taki zły? Osoby z Wrocławia mogłyby potem napisać na Forum, jak spotkanie przebiegło, na co zwrócić uwagę i jak ukierunkować rozmowę. Wyobrażacie sobie 15 osób mówiących naraz jedna przez drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.02.2002 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2002 On 2002-02-14 12:14, Alanta wrote: Wiecie co, może pomysł przedspotkania nie jest taki zły? ja mam zawsze dobre pomysły! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.02.2002 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2002 Alanta - nie będzie tak jak myślisz. Po prostu nastąpiłoby pogrupowanie w zależności od czasu lub kierunku (wspólny pojazd) przybycia, albo wg znajomości z Forum. Potem będą migracje między grupkami. Poza tym sądzisz, że naprawdę uda się przybyć wszystkim co planują. Mi to firma może powiedzieć za 2h masz pociąg do W-wy, za 6h samolotu i fruuuu na 3 miechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.02.2002 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2002 On 2002-02-14 13:45, Frankai wrote: Alanta - nie będzie tak jak myślisz. Po prostu nastąpiłoby pogrupowanie w zależności od czasu lub kierunku (wspólny pojazd) przybycia, albo wg znajomości z Forum. Frankai, skąd te lęki przed podgrupami?? chyba jeszcze z przedszkola, co? nie wiem, dlaczego miałabym rozmawiać tylko z tą osobą, z którą jechałam tramwajem... planuję rozpocząć budowę wiosną, jesteśmy w trakcie zmiany projektu. z chęcią pogadalibyśmy z ludzmi, którzy "w tym temacie" mają już coś za sobą; i dlatego zaproponowałam wcześniejsze spotkanie, bo kwiecień jest strrrasznie daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 14.02.2002 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2002 Cześć Zgadzam sie z Yemiołką, do kwietnia to ja muszę podjąć mnóstwo decyzji, żeby się przed zimą wprowadzić. i tak już elektrykę zrobiłem, teraz tynki i centralne. w sumie to niewiele mi zostanie do podjęcia tych decyzji . A uważam że Wasze rady są lepsze od wszystkich "fachowców". "panie, nie ma jak buderus, najlepszy kocioł. A dlaczego-pytam, Bo mam duże rabaty i mogę się z panem podzielić hi hi". Faktycznie dobra rekomendacja jakości . pzdrw Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.02.2002 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2002 Yemiołka - to nie strach przed podgrupami, tylko że mnie nie będzie jak się coś zacznie. Lullabysta - ja osobiście też wolałbym wcześniej. Ale tu musiałaby wypowiedzieć się większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 15.02.2002 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2002 Co prawda z budową jestem w tyle (stan 0 ),ale spotkanie może być nawet już.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.02.2002 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2002 On 2002-02-15 07:38, baba wrote: Co prawda z budową jestem w tyle (stan 0 ),ale spotkanie może być nawet już.baba to może 17 lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.02.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2002 E, bez przesady, ale początek marca by mi pasował, to juz niedługo, a pewnie i Agnicha z sesją się wyrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 15.02.2002 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2002 Mam nadzieję. W poniedziałek odbieram wynik z ostatniego egzaminu. Jak wszystko pójdzie ok to będę wolna od przyszłego tygodnia - no poza pisaniem pracy magisterskiej, ale to już w niczym nie przeszkadza pozdrowienia Agnicha p.s. Alanta - wkrótce odpiszę na Twoją emalię. Znów straciłam połączenie w pracy i korzystam z komputera kolegi a odpowiedź muszę przygotować na swoim pa A.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.02.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2002 To może napiszemy Ci tą pracę na spotkaniu . Zeby nie robić konkurencji Redakcji, może być 3.03 lub 17.03, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.02.2002 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2002 Ja zwyczajny - mogę wyjechać za 0.5h i we Wrocławiu będę za 1.5h.Im szybciej tym lepiej i jak Alanta zauważyła nie razem ze spotkaniem Warszawskim. Może przed Warszawą - już my ich wtedy ustawimy! Jesteśmy wszak najprężniejszą grupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkwiatkowski 16.02.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2002 Marzec mi odpowiada, myślę, że nie będę musiał nigdzie wyjeżdżać. Dostosuję się do magistrantów. Pozdrowienia- Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.02.2002 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 no to co - przyjmujemy jako datę spotkania niedzielkę 03,03,2002?? [taki piękny termin, spójrzcie!] proszę tu się grzecznie powpisywać, kto reflektuje, to Was będę potem mailem poganiać, żebyście nie zapomnieli! pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.02.2002 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Yemiołka - mnie możesz gonić, ale skąd u Ciebie tyle energii? Czyżbyś właśnieco się podłączyła do prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.02.2002 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 nieee, tym razem nie bawiłam się kontaktem... odgrzebałam swoją kszynę pocztową, a tu Alanta każe mi Was gonić, to ja posłusznie gonię.... no i jak pomyślę o tym Horusie, mniam mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.02.2002 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 zresztą, kurka wodna, jak chcemy utrzymać miano NAJPRĘŻNIEJSZEJ GRUPY [ulalala], to musimy się nieco postarać... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts