KASIK 02.09.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 w związku z wykonywanym zawodem i firmą (o ho ho!!)polecam się przy problemach z pł.ceramicznymi, armaturze, klejach, fugach i innych równie pasjonujących zagadnieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.09.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 hmm nie bardzo jarzę co ma wspólnego pub z kafelkami ?może jakaś malutka podpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 02.09.2002 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 czysto zawodowe związki- potrzeba relaksu i stresu w życiu i zagrodzie musi być kompensowana w odpowiednim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 02.09.2002 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 swoją droga doskonale widac kto zajmuje się budowaniem i dyskusją w domu wieczorem, akto podczas pracy niekoniecznie na budowie, chyba,że z laptopem opartym na pustaku szuka porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.09.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 Kasik - ja zajumję się czytaniem wieczorem, bo w dzień to ten Internat a UK, a dokładniej AOL, działa tak wolno, że zapomnij. A moja budowa z braku czasu jak stała tak - tak stoi. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.09.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 no co ty Frankai to u angoli jest taka sam kicha z transferem jak u nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIK 03.09.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 niektóre firmy dbaja o dobry kontakt pracowników ze światem budowlanym!!dobre złacze powoduje,ze dba o moja edukacje w tym czsie. dzieki ci za to!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.09.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 Dobrzykowice - gorzej!!! Może dlatego, że ośmielam się używać łącza telefonicznego, a nie jak porządny obywatel szerokopasmowego (kablówka, stałe łącze,itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.09.2002 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 a dlaczego nie ośmielasz się ? Wydaje mi się że firma powinna Ci coś takiego gwarantować (GPRS ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.09.2002 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 Wątpię by GPRS by pomógł, a poza tym nie wiem czy jest oferowany w UK. Poza tym standardem u nas są Nokie 3310, a te jakoś nie bardzo się nadają do GPRS'a. Dobrze że w ogóle mam swój lapatop i firma wykupiła ten dostęp, bo do niedawna żerowałem na klientach. A jutro jestem we Wrocławiu. Pomachać komuś z tego Kukuruźnika (ATR-72)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.09.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 czy zmieniły sie zasady przyjęcia od wstepu "kasika", bo nie spełniam pargrafu 3.go. po za tym ok.przyjemnie posłuchac takiego optymizmu budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.09.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 zapewniam Ciebie że spełniasz wszystkie warunki Pochwal się tylko co i gdzie budujesz lub zamierzasz budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.09.2002 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 no więc ściany stoją juz prawie -wkrótce strop. dom 123m2 z poddaszem.Wrocław-leśnica-ratyń-zielonym szlakiem do celu, z tyłu sliczne dęby(to przez nie kupilismy tą działkę).rejs tez mi się dobrze kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.09.2002 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 Dobrzykowice - czy Ty w ogole zamykasz ta strone? Jak bedzie trzeba sie zorganizowac, to Ty zostaniesz Dystrybutorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.09.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 oj to brzmi bardzo groźnie lubię Was po prostu i co ja na to poradzę ? http://www.afternight.com/smiles/11z1happy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.09.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 To nie brymu groznie. "Dystrybutor to brzmi dumnie" jak mowi stare przyslowie pszczol. Wydajesz sie wprost idealna osoba do zarzadzania ta grupa - duza dyspozycyjnosc, ciagly nadzor i ochota do imprez.A co z Ryniem? Sufit mu sie na glowe obsunal - jakby powiedzial Siara. Sorry za brak polskich liter, ale FRA APT jest niekompatybilne z jezykiem polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.09.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 ochota do imprez jak najbardziej Wiesz że leciałeś wczoraj nad moją głową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2002 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Witam grupe wroclawska po urlopie ! Tylko co to byl za urlop.....Mial byc romantyczny wyjazd z mezem (a dzieci u babci), miala sie rozpoczac w koncu budowa....A co bylo...Dzien przed naszym wyjazdem maz mial wypadek samochodowy i co bylo...szpital, zalatwianie w PZU itp. I cale plany diabli wzieli. Yemiolka-dzieki za SMS z wiadomoscia o spotkaniu - na forum wtedy nie bywalam wiec bym nic nie wiedziala. Bardzo zaluje ze nie moglam dotrzec, ale tak jak pisalam - zabralam wtedy meza ze szpitala i sytuacja nie bardzo byla imprezowa. Dzieki za emalie - toascik za zdrowko spelnil chyba swoje zadanie moja druga polowa czuje sie dobrze. Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 05.09.2002 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Cze Ivonesca, pal sześć urlop i samochód, ważne że z mężem jest wszystko OK. W końcu ktoś musi budować prawda ? pozdrowienia i trzymamy kciuki, następna imprezka będzie prawdopodobnie u Gagaty, jakby co to Yemiołka z pewnością da Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2002 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Dzieki za dobre slowo dobrzykowice. Mam nadzieje ze na nastepna imprezke dotre. A u Ciebie na budowie to pewnie juz daleko w przodzie. A u mnie niestety dalej tylko fundament i ...zarosla...strasznie wielkie jakies porosly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts