dobrzykowice 13.01.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Chciałbym na wszelki wypadek wszystkich poinformować, że sa juz wstepne zapisy na drugi zlot forumowy. Kto chce i moze, niech sie wpisuje na liste aby redakcja wiedziała ilu jest chętnych http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 14.01.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 No i doczekaliśmy się piątku Udanego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 14.01.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Cześć widze, że nie tylko ja tak wcześnie wstaje inni też mają za swoje (tylko za co przeciez nikomu nic nie zrobiłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.01.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witam wszystkichnareszcie piątekponoć u mnie kończą dach - nareszcie. I mają kończyć drenaż - mam nadzieję że nie sypnie śniegiem. Trzeba będzie kupić krawęzniki - naokoło domku będzie żwirek, krawężniki, obsypiemy ładnie piachem i ziemią i będzie można sadzić drzewka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 14.01.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Czy ktoś ma w planie wycieczkęna Budmę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.01.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 ja się zastanawiam czy jechać, bo ostatni wyjazd był zmarnowaniem czasu, nikt nie ma dla Ciebie czasu, traktuja Cie jak intruza i zawracacza głowy i czasu albo dają namiar na przedstawiciela regionalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 14.01.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Czy ktoś ma w planie wycieczkęna Budmę???? Wystarczy że wybiore się na TARBUD 18.03.2005 r. do Hali i tak wracam z pełnymi torbami reklam, które wpinam do segregatorów tematycznie. Faktem jest że się przydają. Wrocławskie targi wiosenne moim zdaniem są wystarczajace. i tak mam lekki zawrót głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.01.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Czy ktoś ma w planie wycieczkęna Budmę???? Wystarczy że wybiore się na TARBUD 18.03.2005 r. do Hali i tak wracam z pełnymi torbami reklam, które wpinam do segregatorów tematycznie. Faktem jest że się przydają. Wrocławskie targi wiosenne moim zdaniem są wystarczajace. i tak mam lekki zawrót głowy Uważam że targi generalnei są przereklamowane a ich poziom bardzo niziutki 10 wystawców na krzyż i do tego zblazowanych w sobotę pod koniec imprezy wiekszość jest już pijana i ślini się do biednych hosetss a klienci ?? pani weźmie uloteczkę albo zostai wizytóweczką co wyślemy coś extra ... in your dreams szkoda kasy chyba że na prawdę nie ma co robić w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 14.01.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Mój Małżonek był na targach budowlanych we Wrocku 2 lata temu i jego wrażenia były dokładnie takie jak opisał Woprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 14.01.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Czyż nie zachwyca Was fakt, że jest już piątek po południu!!!!??? Mnie właśnie zachwycił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.01.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 zachwyca mnie jak to się ładnie mówi STRASZNIE i dla tego właśnie znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.01.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Możecie mi polecic jakąś hurtownie elektryczną ? Moją dotychczasową zlikwidowali, Felisa też juz chyba nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopierozaczynam 16.01.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Dobry wieczór! Pozdrowienia dla całego wrocławskiego forum! "Dopierozaczynam" budowę na wiosnę w Wilkszynie, pozwolenie na budowę już jest prąd, woda i gaz w najbliżych miesiącach, ale niestety nie mam wykonawców, nie pochodzę z Wrocławia i nie mam tutaj żadnych znajomych budujących, listę Dobrzykowice już przejrzałam, ale może ktoś poleciłby jeszcze jakiś dobrych fachowców, chętnie nawiążę kontakt z formułowiczami budującymi w Wilkszynie. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 16.01.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Dobrzykowice - coś mi się kojarzy YKY (czy podobnie) - znajomy, kóry po fachu kupuje masę kabli itp, twierdzi że mają najtaniej w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.01.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Dobrzykowice - coś mi się kojarzy YKY (czy podobnie) - znajomy, kóry po fachu kupuje masę kabli itp, twierdzi że mają najtaniej w okolicy. Super, tylko gdzie to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 16.01.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Witam wszystkich Forumowiczów i serdecznie pozdrawiam - od wieków już nie zaglądałam na Forum (z powodów różnych - zarówno braku czasu jak i braku dostępu do komputera z powodu przeprowadzki), no i kiedy się udało - cóż widzę! Następny mieszkaniec Wilkszyna na Forum! "Dopierozaczynam" - życzę Ci powodzenia w budowaniu i w razie potrzeby służę wsparciem duchowym. Jeśli zechcesz skorzystać - mój mail : [email protected]. Muszę się wszystkim pochwalić - od 21 grudnia już mieszkamy w naszym domku! Jest super! Ale obiecałam sobie solennie "nigdy więcej przeprowadzki". Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.01.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Dobrzykowice - coś mi się kojarzy YKY (czy podobnie) - znajomy, kóry po fachu kupuje masę kabli itp, twierdzi że mają najtaniej w okolicy. Super, tylko gdzie to jest ? dopytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.01.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Nie wiem, czy to YKY, ale jest duży sklep z tym asortymentem na ul. Szańce za Mamutem. Ponoć ulica jest krótka i to jedyny duży sklep, który tam jest i nie można nie trafić. Mam nadzieję, że to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.01.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Muszę się wszystkim pochwalić - od 21 grudnia już mieszkamy w naszym domku! Jest super! Ale obiecałam sobie solennie "nigdy więcej przeprowadzki". Asia Hej Asiu Mnie wizja przeprowadzki - chociaż upragnionej - też przeraża. Strasznie człowiek obrasta w przedmioty. Czy ktoś ma na przykład doświadczenia w przeprowadzaniu akwarium z rybami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.01.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Nie wiem, czy to YKY, ale jest duży sklep z tym asortymentem na ul. Szańce za Mamutem. Ponoć ulica jest krótka i to jedyny duży sklep, który tam jest i nie można nie trafić. Mam nadzieję, że to coś pomoże Dziękuję bardzo, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts