Wojtek62 17.01.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 dobrzyk,z tego co sie orientuję to na Ślężnej gdzie był FELIS są inne hurtownie elektryczne o równie bogatym asortymencie tylko nie tak ładnie wyekponowanym, również na Boa Żelenskiego/Długosza jest hurtownia elektryczna i jeszcze jest TIM gdzieś boczna Strzegomskiej za wiaduktem kolejowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.01.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 hej hej ale mnie nie bylo dlugo - tydzien i widze ze nic sie takiego nie zdarzylo ;-D zima sie cos zbliza kroczkami malymi .... nie wiem czy zaczynac murowac czy nie .... a co do przeprowadzki - baaardzo lubie (przeszlam dotychczas 4, ale szykuja sie jeszcze 2-ostatnia do domku) jest to meczace, ale ile niepotrzebnych gratow sie wyrzuca- to lubie najbardziej pozdrawiam wszystkich słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.01.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Aktualnie to mój 7 adres we Wrocławiu (najwięcej przeprowadzek zaliczyłam w czasie studiów) i szczerze mówiąc - mam nadzieję, że przedostatni, bo ile można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 17.01.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam Wszystkich U mnie mam nadzieję, że będzie przysłowiowe do trzech razy sztuka. Tylko raz się przeprowadzałam, więc to jest moje drugie lokum, a kolejnym mam nadzieję, że będzie własny dom. Ale generalnie nie przepadam za przeprowadzkami. Chora jestem jak muszę nas pakować na wyjazdy wakacyjne- a co dopiero byłoby przy całkowitej likwidacji?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.01.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Aktualnie to mój 7 adres we Wrocławiu (najwięcej przeprowadzek zaliczyłam w czasie studiów) i szczerze mówiąc - mam nadzieję, że przedostatni, bo ile można uuu 7 to niezle, ale w obrebie jednego miasta to jeszcze ujdzie .... my mielismy 4 przeprowadzki na odleglosc okolo 250 km od wroclawia - jak sie czegos zapomnialo to hmmm ..... po ptakach pozdroowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.01.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam Wszystkich U mnie mam nadzieję, że będzie przysłowiowe do trzech razy sztuka. Tylko raz się przeprowadzałam, więc to jest moje drugie lokum, a kolejnym mam nadzieję, że będzie własny dom. Ale generalnie nie przepadam za przeprowadzkami. Chora jestem jak muszę nas pakować na wyjazdy wakacyjne- a co dopiero byłoby przy całkowitej likwidacji?! a Molly gdzie Twoja facjata?? pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 17.01.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Kasztanka w tej chwili mieszkam w Zakrzowie, a zamierzam w Domaszczynie, ale jak nic się nie zmieni ,to za jakieś 5 lat dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 17.01.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A facjata znajdzie się jakaś później- jak mi moje dziecię zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.01.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam! Co tu taka cisza??? Widze ze od 14 nikt tu nie zajrzal.... No coz, znowu sie spoznilam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.01.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam! Co tu taka cisza??? Widze ze od 14 nikt tu nie zajrzal.... No coz, znowu sie spoznilam ... no ja zagladam ale nic sie nie dzieje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 17.01.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No tak, forum ma jakos wieksze powodzenie w godzinach biurowych, ciekawe dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.01.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No tak, forum ma jakos wieksze powodzenie w godzinach biurowych, ciekawe dlaczego... no wlasnie ... hmmm.... dziwne a wydajnosc pracy spada a łeb na szyje uuuuuuuuuuu a w domku oszczedzamy??? hihihi pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 17.01.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 witam grupe,dachowiec co ty napisałeś????o tej Wice z Pęgowa to ja miłam zamiar mieszkać pod lasem w mikroklimacie Obornickim,a tu taki Czarnobyl mi szykują,na ile to grożne-może nie budować?zwłaszcza że w niedziele prawie bym podzieliła los dzika i to na własnej ziemi -wytoczyłam armaty na myśliwych,jeśli w grupie są takowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 No tak, forum ma jakos wieksze powodzenie w godzinach biurowych, ciekawe dlaczego... no wlasnie ... hmmm.... dziwne a wydajnosc pracy spada a łeb na szyje uuuuuuuuuuu a w domku oszczedzamy??? hihihi pozdrowka O wypraszam to sobie - ja mam biuro w domu i na Muratorku nie oszczędzam. Ale co będę tak sama do siebie gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.01.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 dzień dobry ...no ...już nie sama do siebie, Had Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.01.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Dzień dobry Od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.01.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witajcie ja ostatnio jestem strasznie zarobiona w pracy, teraz minuta relaksu na forum - ale fajnie! mam już dość budowania, o tej porze już mieliśmy kończyć instalacje i sadzić drzewka a tu klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 18.01.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam wszystkich. Jestem stosunkowo nowa na forum- nie chciałam zawracac Wam głowy - przeglądam forum wzdłuż i wszerz ale ciągle brakuje mi danych dotyczących sprawdzonych wykonawców. W końcu odwazyłam sie jak kto każdy nowy zadać bezpośrednio wam nieunknione pytanie o polecane ekipy budowlane. Na wiosne startuję z budową pod Kobierzycami. Najchętniej zwiazałabym sie z wykonawcą prawie generalnym, ktory doprowadziłby dom do stanu "developerskiego" - a potem zrobiłby moze i wykończeniówke. Dojazdy do pracy i godziny tu spędzane nie pozwolą mi szukać co chwile nowych ekip do poszczególnych etapów. Bardzo proszę o pomoc - czas ucieka a ja w lesie. Ciągle chce wierzyc ze jeszcze są na rynku dobrzy, rzetelni fachowcy - znacie kogoś dobrego -dajcie znać proszę. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.01.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam.Czytałem Wasze wypowiedzi na temat targów budowlanych.Na targi chodze od 10 lat(na Budmę do Poznania i Tarbud we Wroclawiu).Uważam że z roku na rok są coraz gorsze.Pamiętam targi we Wrocławiu gdzie dla wystawców brakowało miejsca na ekspozycje.W Poznaniu jest dużo lepiej ze względu na dużą powierzchnie wystawową,ale i tak zdecydowanie gorzej jak było x lat temu.Pamiętam jakie były promocje z okazji targów we Wrocławiu i Poznaniu ,a teraz można tylko powspominać lepsze czasy.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.01.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witaj Mmarysia w GRUPIE WROCŁAWSKIEJ.W stopce dobrzykowice jest giełda polecanych firm może znajdziesz coś interesujacego.Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts