Hadraadae 18.01.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witajcie ja ostatnio jestem strasznie zarobiona w pracy, teraz minuta relaksu na forum - ale fajnie! mam już dość budowania, o tej porze już mieliśmy kończyć instalacje i sadzić drzewka a tu klops BK - chyba mamy jakiś dobry sezon, bo ja też urobiona po łokcie ostatnio. Ale relaksuję się dodatkowo w glinie (już jutro!! ) A z naszego placu niedawno jakieś łosie ukradli kilka starych desek, co sobie leżały grzecznie pod plandeką. Jeszcze w dodatku trochę powyginali siatkę (taka 6 metrowa decha to nie byle co). Na szczęście nasz nieoceniony sąsiad nas zaalarmował i usiłujemy zdybać dzielnicowego, żeby trochę pochodził po placu i wystraszył pijaczków. Bo co innego jeszcze można zrobić? Swoje podejrzenia mamy, ale za rękę nikogo nie złapano a deski już dawno pewno poszły z dymem (do niczego innego się nie nadawały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 18.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witaj Mmarysia w GRUPIE WROCŁAWSKIEJ.W stopce dobrzykowice jest giełda polecanych firm może znajdziesz coś interesujacego.Pozdrawiam Wiech. Wiech - pozdrawiam. Ja bym nie smiała zadać swojego pytania gdyby nie zaglądała na tą listę. Najgorszy nowy co idzie na łatwiznę i pyta zamiast szukać - ale juz mi posty przed oczami latają i odpuściłam sobie. Tam są pojedynczy fachowcy i fajnie - ale ja jednak nie dam rady tak składać - musowo grubsza ekipa od szerszego zakresu potzrebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.01.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 mmarysia - na tej liście jest też chyba firma Anabet - to mój wykonawca. Robili mi do wylewek i tynków, ale ogólnie mogą robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 18.01.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ivonesca - wielkie dzięki sprawdzę. Żeby tak miec juz to za sobą i mysleć o kolorze ścian........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ivonesca - wielkie dzięki sprawdzę. Żeby tak miec juz to za sobą i mysleć o kolorze ścian........ trzymam kciuki za znalezienie ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.01.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 hej witam wszystkich serdecznie w ten piekny dzionek sloneczny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.01.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 hej witam wszystkich serdecznie w ten piekny dzionek sloneczny .... witaj ...ale gdzie to słońce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 18.01.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Cześć - ale z tym slońcem tak różnie - ja pracuje w Legnicy i słońce juz sie schowało - teraz jakby wszystko przymglone lekko -niestey pójdzie teraz do was - zawsze uprzedam meza o pogodzie bo mu tu na przyczólku mamy wcześniej wszelkie atrakcje pogodowe potem niosą sie do Wroclawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 hej witam wszystkich serdecznie w ten piekny dzionek sloneczny .... witaj ...ale gdzie to słońce?? było ale sie zmyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 18.01.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam Wszystkich No ja także jestem ostatnio bardzo urobiona Hej Hej!! Gdzie Wszyscy poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 18.01.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 BK Czy skończyli Ci już ten dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 18.01.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 WiechJak Ci się mieszka - całkiem przeprowadziłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 18.01.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Kasztanka Co z Twoim ładnym niebieskim paseczkiem z dzidziusiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.01.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam Wszystkich No ja także jestem ostatnio bardzo urobiona Hej Hej!! Gdzie Wszyscy poszli Witaj, ja jestem - jak zwykle po godzinach... A moze jeszcze ktos sie pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 18.01.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witaj WojtyNie będę pisała 2 połowa bo to zbyt długie. Czy ja przeoczyłam,masz już ostateczny projekt, czy jeszcze jest w obróbce?Ciekawa jestem na ilu metrach zdecydowałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.01.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Kasztanka Co z Twoim ładnym niebieskim paseczkiem z dzidziusiem? no jest gdzies ale nie bede was za kazdym razem zameczac paseczkiem ale prosze bardzo: http://lilypie.com/days/050407/1/21/1/+10/.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 18.01.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Kasztanka Co z Twoim ładnym niebieskim paseczkiem z dzidziusiem? no jest gdzies ale nie bede was za kazdym razem zameczac paseczkiem ale prosze bardzo: http://lilypie.com/days/050407/1/21/1/+10/.png no śliczności a jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.01.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 no śliczności a jak sie czujesz? dziekuje czuje sie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 18.01.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Kasztanka To sie bardzo cieszę A wybrałaś już imię- bo jak wiosną ruszysz ostro z budowaniem to niebardzo będziesz miała czas na co inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.01.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witaj Wojty Nie będę pisała 2 połowa bo to zbyt długie. Czy ja przeoczyłam,masz już ostateczny projekt, czy jeszcze jest w obróbce?Ciekawa jestem na ilu metrach zdecydowałaś się? Hej, hej, ostetecznie nasze gniazdko zrozroslo sie do niebotycznych rozmiarow, a mianowice 200 m - mam tylko nadzieje ze ne bedzie z zewnatrz wygladal na az taki duzy, bo metraz uzytkowy jest prawie rowny calkowitemu (dach jest 2 spadowy). No coz, jak sie wprowadzimy to zabierzemy sie mocno do roboty - narobimy mlodych latorosli i moze sie jeszcze okaze ze ten damke jest za maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts