Molly 19.01.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hadraadae dlaczego Twoja radość opadła podobno już idzie ocieplenie, więc ta zima nawet dzionka nie zabawi Wiech życzę dobrego najemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 AKA Jak tam Twoja córeczka, dawno się nie odzywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 19.01.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witam.Ale się rozpisaliście Moly całkowicie jeszcze sie nie przeprowadziłem.Mieszkamy trochę w nowym domu trochę w bloku.Nie wynajeliśmy jeszcze mieszkania,i dlatego mieszkamy jeszcze w bloku. Włąsnie, może potraficie doradzic jakie są najlepsze biura nieruchomości we Wrocku? Ja tez musze zaczać poszukiwania sublokatorów do naszego mieszkanka. Wprawdzie jeszcze dwa albo i trzy miesiące do wyprowadzki, ale z tym wynajmem to chyba nie jest tak hop siup, szczególnie jak sie chce z czynszu spłacac kredyt budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 19.01.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 AKA Jak tam Twoja córeczka, dawno się nie odzywałaś Córcia ma się dobrze, dziękujemy! Dzisiaj zapakuję ją w kominezon i jedziemy na wieś, omawiać strategię kładzenia kafelków Zafundowaliśmy małej łazienkę w kolorze brzoskwiniowo-białym, myślicice ze bedzie zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 AKA Na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 19.01.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Betty&M.Nie przeceniaj moich możliwości.O reku myśle tak samo jak Ty. Mam porobione wloty i wyloty powietrza w ścianach ,oraz doprowadzone CO na poddasze gdzie ma być reku.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 19.01.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Narcyza Nie pochwaliłaś się jak tam Twoje świąteczne poszukiwania ptaka Oczywiście ptaka kupiłam ale u siebie w Strzelinie (bo tam mieszkam) i był o połowe tańszy niż we Wrocławiu. Na prowincji jest jednak dużo tańsze życie i przyjemniejsze. Ma oczywiście swoje wady dzisiaj ledwo się zaślizgałam się do pracy - oczywiście się spóźniłam. PO CO SYPAĆ NA DROGACH SAMO SIĘ ROZPUŚCI dobrze że moja szefowa też nie jest punktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 19.01.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Betty&M myśle, ze może najpierw Ty (Wy) przyjedziecie na kawe do mnie? I co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Kasztanka To sie bardzo cieszę A wybrałaś już imię- bo jak wiosną ruszysz ostro z budowaniem to niebardzo będziesz miała czas na co inne no chyba Piotrus wlasciwie to na pewno Piotrus chyba ze cos mi sie nagle odmieni pozdrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 19.01.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Betty&M myśle, ze może najpierw Ty (Wy) przyjedziecie na kawe do mnie? I co Ty na to? Ha ha Narcyza jestem na tak , może w sobote albo w niedziele . Niestety w tygodniu długo pracujemy ale na nasz domek . MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 19.01.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hadraadae dlaczego Twoja radość opadła podobno już idzie ocieplenie, więc ta zima nawet dzionka nie zabawi Molly - Obyś była bardzo bardzo dobrym prorokiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 19.01.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Tak w nawiązaniu do Narcyzy - czy faktycznie macie odczucie (w portfelach), że życie na prowincji jest tańsze? Bo jak ja zaglądam do swojego wiejskiego Samu, to łapię się za głowę na widok cen niektórych artykułów - np. wędliny i herbata jest sporo droższa niż we Wrocku. Czy to odosobniony przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Jesteśmy na etapie poszukiwań dobrego betonu i bloczków na fundament czyli stan 0. Czytałem na forum o firmach i cenach betonu natomiast interesują mnie bloczki . Bardzo proszę radźcie. MM hej ja polecam bloczki z Betardu Długołęka - sa bardzo dobrej jakosci i w rozsadnej cenie ja kupowalam po 2,5 za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 no wlasnie jak to jest z ta zima ?? jak bedzie??? wczoraj umylam samochod a dzis rano caly bialy pozdrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.01.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witam.Ale się rozpisaliście Moly całkowicie jeszcze sie nie przeprowadziłem.Mieszkamy trochę w nowym domu trochę w bloku.Nie wynajeliśmy jeszcze mieszkania,i dlatego mieszkamy jeszcze w bloku. Włąsnie, może potraficie doradzic jakie są najlepsze biura nieruchomości we Wrocku? Ja tez musze zaczać poszukiwania sublokatorów do naszego mieszkanka. Wprawdzie jeszcze dwa albo i trzy miesiące do wyprowadzki, ale z tym wynajmem to chyba nie jest tak hop siup, szczególnie jak sie chce z czynszu spłacac kredyt budowlany aka - też mamy taki sam plan współpracowałam z około dwudziestoma biurami i w końcu zawsze sama znajdowałam najemców/ kupca daj ogłoszenie do autogiełdy, to sami przyjdą, a najemcy będą sami walić drzwiami i oknami, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 19.01.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Jesteśmy na etapie poszukiwań dobrego betonu i bloczków na fundament czyli stan 0. Czytałem na forum o firmach i cenach betonu natomiast interesują mnie bloczki . Bardzo proszę radźcie. MM hej ja polecam bloczki z Betardu Długołęka - sa bardzo dobrej jakosci i w rozsadnej cenie ja kupowalam po 2,5 za szt. Witaj kasztanka dzięki za info , kupowałaś bezpośrednio w Betardzie ? Cena 2,5 to cena brutto? Jeżeli tak to z kim rozmawiać o takich cenach Pozdro MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Kasztanka Piotruś?- To fajnie Z tą pogodą to słyszałam w pogodynce, więc okarze się na ile się sprawdzi, ale widzi mi się, że w tym roku to zimy raczej nie będzie. Z tymi cenami to chyba jest bardzo różnie. Zależy też na co. Ale skłaniałabym się ogólnie do poglądu Narcyzy na podstawie tego co słyszałam od znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Narcyza co do przyjemności mieszkania na prowincji to myślę, że masz całkowitą rację, pomimo pewnych mankamentów czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witaj kasztanka dzięki za info , kupowałaś bezpośrednio w Betardzie ? Cena 2,5 to cena brutto? Jeżeli tak to z kim rozmawiać o takich cenach Pozdro MM moj wykonawca kupowal w Betardzie, cena brutto:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witaj kasztanka dzięki za info , kupowałaś bezpośrednio w Betardzie ? Cena 2,5 to cena brutto? Jeżeli tak to z kim rozmawiać o takich cenach Pozdro MM moj wykonawca kupowal w Betardzie, cena brutto:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts