Molly 19.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Polanka A jak się miewa Twoje winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hadraadae Pochwal sie co ulepiłaś na ostatnich zajęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 19.01.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Polanka A jak się miewa Twoje winko na razie w sferze marzeń... Zrobiliśmy taras i czekamy wiosny żeby móc zasadzić winorośl. Zanim urośnie i zaowocuje to trochę czasu minie... Zresztą to chyba o kogo innego chodzi. Kto to był? Chyba dwie osoby z grupy Ivonesca, Dobrzykowice, Dachowiec.... a i to chyba bardziej nalewki niż wino o ile pamiętam. Ja na razie eksperymentowałem z nalewką na orzechach, ale nawet ja tego nie jestem w stanie pić Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 19.01.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ha ha Narcyza jestem na tak , może w sobote albo w niedziele . Niestety w tygodniu długo pracujemy ale na nasz domek . MM To jak sie zdecydujesz to daj znać ja zawsze chętnie witam gości może być sobota niedziela bo w tygodniu też pracuje - niestety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Polanka oj przepraszam Cosik pomieszałam osoby Jaka lecytynka by sie nadała A czemu się nie da pić Twojej nalewki? Taka ognista, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hadraadae A propo cen to we Wrocławiu większe szanse na okazyjne obniżki, niż u Ciebie na wsi. Dzisiaj np. w sklepie Rzeźnik na ul. Św. Mikołaja można było kupić karczek bez kości za 9,90zł za kilogram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 19.01.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Polanka A czemu się nie da pić Twojej nalewki? Taka ognista, czy co ? no właśnie nawet nie ognista... po prostu taka nijaka... a jak już piszę: udało mi się z pomocą ojca Dagmary skończyć płot: http://czajla.republika.pl/dom/200501-011605s.jpg i właściwie chciało by się ogłosić zakończenie robót gdyby nie to że taras trzeba przeszlifować, potraktować po raz kolejny lakierobejcą (niestety orzechówka nie pasuje kolorystycznie, nawet do tego się nie nadaje ) no i rozrzucić po podwórku pięć wywrotek ziemi które tam od dawna leżą w kupkach Grzegorz (a ciekawym polecam 3/4 panoramy osiedla - nasz domek jest gdzieś w środku) http://czajla.republika.pl/dom/200501-011605-21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 19.01.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Widzę że przybywają nam najmłodsi forumowicze.Jedni już przybyli inni lada moment I chwała Wam za to Co do reszty grupy młodych która się leni,proszę zabierać się do ostrej roboty Mój syn jakoś się nie kwapi i brak mi wnuka Przecież musicie zasiedlić potomstwem Wasze wyśnione domy.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Polanka Widzę jedno zastosowanie dla Twojej nalewki. Jak rozrzucisz tyle ziemi, to żonka dla ulgi cielesnej może Ciebie natrzeć A płot pięknie się przezentuje w tym słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.01.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Widzę że przybywają nam najmłodsi forumowicze.Jedni już przybyli inni lada moment I chwała Wam za to Co do reszty grupy młodych która się leni,proszę zabierać się do ostrej roboty Mój syn jakoś się nie kwapi i brak mi wnuka Przecież musicie zasiedlić potomstwem Wasze wyśnione domy.Pozdrawiam Wiech Wiech, mam nadzieję że nie winisz mnie za to przegonienie bocianów znad Twojego domu - one nadal w okolicy są, a raczej z pewnością będą. Przy takiej ciepłej zimie powinny już niedługo wrócić. Mógłbyś się zastanowić nad uprawą kapusty - może masz trochę miejsca w ogródku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Wiech może podtykaj synowi jabłka do jedzenia, ostatnio gdzieś czytałam, że 10 jabłek tygodniowo u mężczyzny to 30%większego prawdopodobieństwa na latorośle Spróbować nie zawadzi, może nabierze ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Molly, Czytałem na forum o firmach i cenach betonu natomiast interesują mnie bloczki . Bardzo proszę radźcie. MM Witam wszystkich ! Zagladam tutaj sporadycznie - jednak milo Was poczytac. Co do bloczkow przerabialem ten temat przed paroma miesiacami, po kilku probach wybralem bloczki z Termatu Sroda Sl. ( m.in. dzieki podpowiedziom grupowiczow - gagat dzieki ) Cena netto 2,04 za bloczek B6 12x24x36 z transportem na budowe i rozladunkiem HDS przy ilosci okolo 5000 szt. Kupowane przez PSB - bezposrednio w Termacie nie chcieli dac tak dobrej ceny, ciekawa cene niweczyl drogi transport. Jakosc godna polecenia ! Termat wygral z lokalna betoniarnia - tutaj zabijal mnie koszt transportu i z lokalnym "garazowcem", ktory gwarantowal beton B20 a dozowal skladniki lopata na oko. Reasumujac piekne, dobrej jakosci, relatywnie niedrogie bloczki z Termatu, POLECAM !! BTW Moze ktos ma namiar na tani BK 24 i 12 do kladzenia na klej ?? Pozdrawiam BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 19.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hadraadae Pochwal sie co ulepiłaś na ostatnich zajęciach To na przykład: http://foto.onet.pl/upload/21/29/_407174_n.jpg Nie wiem, jak zrobić, żeby było tutaj widać? To z lewej robiła moja zdolniejsza połowa, ale cała reszta temi rencami klejona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hadraadae No nie powiem nic... Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 19.01.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hadraadae No nie powiem nic... Jestem pod wrażeniem dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 19.01.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Molly, Czytałem na forum o firmach i cenach betonu natomiast interesują mnie bloczki . Bardzo proszę radźcie. MM Witam wszystkich ! Zagladam tutaj sporadycznie - jednak milo Was poczytac. Co do bloczkow przerabialem ten temat przed paroma miesiacami, po kilku probach wybralem bloczki z Termatu Sroda Sl. ( m.in. dzieki podpowiedziom grupowiczow - gagat dzieki ) Cena netto 2,04 za bloczek B6 12x24x36 z transportem na budowe i rozladunkiem HDS przy ilosci okolo 5000 szt. Kupowane przez PSB - bezposrednio w Termacie nie chcieli dac tak dobrej ceny, ciekawa cene niweczyl drogi transport. Jakosc godna polecenia ! Termat wygral z lokalna betoniarnia - tutaj zabijal mnie koszt transportu i z lokalnym "garazowcem", ktory gwarantowal beton B20 a dozowal skladniki lopata na oko. Reasumujac piekne, dobrej jakosci, relatywnie niedrogie bloczki z Termatu, POLECAM !! BTW Moze ktos ma namiar na tani BK 24 i 12 do kladzenia na klej ?? Pozdrawiam BODO'wy Dzięki BODO'wy ja dostałem na telefon 2,18 za szt. w Termacie przy ilości 1700. Muszę pilnie popracować nad tymi cenami Betoniarnie o których piszesz wogólnie nie wchodzą w grę (trafne argumenty). Betard jest polecanyno i nie daleko. Kwestia negocjacji. MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 19.01.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 tez polecam TERMAT - wg mnie jakościowo lepsze od bloczków z Betardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 19.01.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 BK ,Molly dzięki za rady ,przekaże je synowi Co do bloczków betonowych wybierajcie z wibroprasy.Są gładkie i zdecydowanie lepiej je zabezpieczyć wszelkimi środkami przeciw wilgoci,nie mówiąc o ilości zużytych smarowideł.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 19.01.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Termat i Betard mają bloczki spod wibroprasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.01.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Zmieniam temat poradźcie - co kupić ojcu na 60-te urodziny? Zegarek odpada - nie mam kasy. Krawat? Flacha jakaś markowa do kolekcji ? Droga grupo proszę o radę aka - jakie masz mieszkanie? bo jak dwupokojowe to ktoś u nas szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts