Wiech 19.01.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Wojtek 62 zgadza się.Przestrzegam jedynie przed garażowcami.Czasami lepiej zapłacić 5 groszy więcej ,aby póżniej nie mieć kłopotów z bloczkami nie mówiąc o ilości zużytego materiału.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 BK To zależy ile chcesz wydać, co Tato lubi i ile masz na to czasu... Mogą być markowe perfumy na Niskich łąkach w rozsądnych cenach, W Modzie Polskiej widziałam ładne swetry przecenione na 99,-zł, zostają też inne akcesoria jak koszula, krawat, zależy co nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 19.01.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 daj ogłoszenie do autogiełdy, to sami przyjdą, a najemcy będą sami walić drzwiami i oknami, zobaczysz. E sęk w tym ze ja nie chce wynając byle komu... A biuro odwaliłoby za mnie wstepną selekcję.Bo ja tu pielgrzymek oglądających przyjmować nie bede. Taka wybredna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.01.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 aka - ponawiam pytanie - jeśli masz 2-pokojowe mieszkanie to ktoś u nas szuka.Pisz na priv.Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 19.01.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Wiech,np betoniarnia SANBET tez oferuje bloczki ale robione metoda tradycyjną -cena za to wyższa od tych z TERMAT-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hadraadae Pochwal sie co ulepiłaś na ostatnich zajęciach To na przykład: http://foto.onet.pl/upload/21/29/_407174_n.jpg Nie wiem, jak zrobić, żeby było tutaj widać? To z lewej robiła moja zdolniejsza połowa, ale cała reszta temi rencami klejona suuuuper jestem pod wrazeniem WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Wiech może podtykaj synowi jabłka do jedzenia, ostatnio gdzieś czytałam, że 10 jabłek tygodniowo u mężczyzny to 30%większego prawdopodobieństwa na latorośle Spróbować nie zawadzi, może nabierze ochoty ooo ciekawe ja odkad jestem w ciazy mam niesamowita ochote na jablka i wcinam je kilogramami ale moze na facetow to dziala inaczej hi hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Zmieniam temat poradźcie - co kupić ojcu na 60-te urodziny? Zegarek odpada - nie mam kasy. Krawat? Flacha jakaś markowa do kolekcji ? Droga grupo proszę o radę zalezy co lubi jak dlugie zimowe wieczory z lampka extra koniaku to jak najbardziej trudno poradzic ..... a co lubi robic? ma jakies hobby? hmmm napisz cos wiecej to moze pomozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 BK A może zrobiłabyś coś sama dla Taty No nie wiem musiałabyś coś podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.01.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Kasztanka Tam napisali, że jabłka zwiększają aktywność plemników, ale nie wiem czy ktoś to policzył skąd wiedzą, że o 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 19.01.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Kasztanko - dziękuję za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 20.01.2005 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 20.01.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Czołem Wszystkim! Hadraadae mam pytanie na te zabawki z gliny to jest jakaś receptura np. 1kg gliny 30 dkg piasku itd. ????????? Mam cegielnie koło siebie to może bym sie pobawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 20.01.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witam Wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 20.01.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Czołem Wszystkim! Hadraadae mam pytanie na te zabawki z gliny to jest jakaś receptura np. 1kg gliny 30 dkg piasku itd. ????????? Mam cegielnie koło siebie to może bym sie pobawiła. Hmmm, a to mi zabiłaś ćwieka... W domu kultury mamy gotowy szamot, glinę i szkliwa, kupowane w jakimś zakładzie ceramicznym. My, jeśli mieszamy, to tylko kolory szkliw, żeby zobaczyć, co z tego wyniknie po wypaleniu. Ale chyba taka glina z cegielni też by się nadała do zabawy, tylko będziesz mieć problem w wypaleniem, bo do tego potrzeba specjalnego pieca, który osiąga temperaturę powyżej 1000 stopni C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 20.01.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Polanka Widzę jedno zastosowanie dla Twojej nalewki. Jak rozrzucisz tyle ziemi, to żonka dla ulgi cielesnej może Ciebie natrzeć nalewka jest na zielonych orzechach, to w tym zastosowaniu było by 2 w 1. Koloru to bym pewnie pięknego nabrał A płot pięknie się przezentuje w tym słoneczku a dziękuję, dziękuję. Też mi się podoba. Tyle że teraz codziennie muszę dwa razy otwierać i zamykać bramę wjazdową... Jak to człowiekowi nie można dogodzić... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 20.01.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Polanka - moja Mama czasami mówi, że odkąd wynaleziono pilot do telewizora dzieci stały się niepraktyczne. A tu proszę - otwieranie bramy! Nowe możliwości zastosowania latorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Czołem Wszystkim! Hadraadae mam pytanie na te zabawki z gliny to jest jakaś receptura np. 1kg gliny 30 dkg piasku itd. ????????? Mam cegielnie koło siebie to może bym sie pobawiła. Hmmm, a to mi zabiłaś ćwieka... W domu kultury mamy gotowy szamot, glinę i szkliwa, kupowane w jakimś zakładzie ceramicznym. My, jeśli mieszamy, to tylko kolory szkliw, żeby zobaczyć, co z tego wyniknie po wypaleniu. Ale chyba taka glina z cegielni też by się nadała do zabawy, tylko będziesz mieć problem w wypaleniem, bo do tego potrzeba specjalnego pieca, który osiąga temperaturę powyżej 1000 stopni C. Pan Maciek z przedszkola mojej córki wozi te skorupy (przynajmniej kiedyś woził) do Środy Śląskiej do Robena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 20.01.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A sam proces wypalania jest dwustopniowy: najpierw na tak zwany biskwit (w nieco niższej temp), a potem po wyzdobieniu np. szkliwami "na ostro". W domu kultury jest specjalny piec i fachowy magister ceramiki. Nie wiem, czy chałupniczymi metodami da się osiągnąć te same rezultaty, bo tutaj ludzie robią prawdziwe cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 20.01.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A sam proces wypalania jest dwustopniowy: najpierw na tak zwany biskwit (w nieco niższej temp), a potem po wyzdobieniu np. szkliwami "na ostro". W domu kultury jest specjalny piec i fachowy magister ceramiki. Nie wiem, czy chałupniczymi metodami da się osiągnąć te same rezultaty, bo tutaj ludzie robią prawdziwe cudeńka Piec i suszarnie mam obok domu więc z tym nie bedzie problemu gorzej z wykonaniem bo brakuje mi materiałów (mam tylko gline i piasek) a gdzie można kupić pozostałe (może jakiś sklep)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts