kasztanka 22.01.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 ale senny dzien ..... kiedy skonczy sie prawdopodobienstwo mrozow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.01.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Witajcie Poszukuję wytwórcy, sprzedawcy parkietu przemysłowego/sztorcowego w naszym regionie. Znacie kogoś? Możecie polecić? Znaleźliśmy parkiet taki w Castoramie, ale dość drogi (86 zł/za m2) bo z drewna egzotycznego. Nas zadowoli w pełni drewno krajowe. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.01.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 To może zwróć sie do Narcyzy po glinę, ulep sobie donice i koleżankę poproś tylko o wypalenie? To wielka frajda i wbrew pozorom nie takie znowu trudne. A jaka oszczędność!! Znając siebie to moje "dzieło" wszystko by przypominało tylko nie donicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.01.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 To może zwróć sie do Narcyzy po glinę, ulep sobie donice i koleżankę poproś tylko o wypalenie? To wielka frajda i wbrew pozorom nie takie znowu trudne. A jaka oszczędność!! Znając siebie to moje "dzieło" wszystko by przypominało tylko nie donicę to jakaz to by byla jedyna w swoim rodzaju donica!!!! istne dzielo sztuki, niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju WOW - a picasso to co malowal pieknie? jakies koslawe figury - a prosze jaki znany ja od razu zamawiam u Ciebie jedna donice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.01.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 To może zwróć sie do Narcyzy po glinę, ulep sobie donice i koleżankę poproś tylko o wypalenie? To wielka frajda i wbrew pozorom nie takie znowu trudne. A jaka oszczędność!! Znając siebie to moje "dzieło" wszystko by przypominało tylko nie donicę to jakaz to by byla jedyna w swoim rodzaju donica!!!! istne dzielo sztuki, niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju WOW - a picasso to co malowal pieknie? jakies koslawe figury - a prosze jaki znany ja od razu zamawiam u Ciebie jedna donice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.01.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 To może zwróć sie do Narcyzy po glinę, ulep sobie donice i koleżankę poproś tylko o wypalenie? To wielka frajda i wbrew pozorom nie takie znowu trudne. A jaka oszczędność!! Znając siebie to moje "dzieło" wszystko by przypominało tylko nie donicę to jakaz to by byla jedyna w swoim rodzaju donica!!!! istne dzielo sztuki, niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju WOW - a picasso to co malowal pieknie? jakies koslawe figury - a prosze jaki znany ja od razu zamawiam u Ciebie jedna donice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.01.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 o cholerka przepraszam za powtorki ...... cos mi gprs nawala grrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 22.01.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Hejka wszystkim! Nieskromnie przyznaję się do corocznej produkcji napoju winopodobnego. Trochę sprowokowany zrobiłem fotkę tego co z przyjemnością za zdrowie to czytających za chwilę wypiję! http://www.album.com.pl/szulala5490/110543.jpg Melduję obecność okienek na naszej budowie... http://www.album.com.pl/szulala5490/110502.jpg chętnych zapraszam na ostatnią stronę albumu ze stopki... vardo polecam Pana Rinke - rzetelny gość! BK wszak to Ty właśnie Beatko analizowałaś onegdaj ubezpieczenia budów? (próbującym polecać PZU odpowiadam - straszna kicha!) Na rynku liczy się Generali, Hestia i Compensa. Oczywiście chodzi o ubezpieczenie od kradzieży itp. a nie tylko od pożaru itp. Wspominasz o zabezpieczeniu co bardziej chodliwych elementów zabudowy - a jak tam Wasz system alarmowy? Ja właśnie robię fakultet z automatyki... i jeszcze jedno... jak oceniasz BPH w kredytach hipotecznych? Wiechu ciągle nie zrobiłem próby kominowej, podobno ekipie wyrywało worek od cementu jak rozpalali (dobrze, że nie z cementem ); szczelność muszę sobie sam spokojnie sprawdzić.... może się obawiam i jakoś jeszcze tego nie zrobiłem [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 23.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Witam dzisiaj wszystkich Czy naprawdę nikt nie moze mi polecić kierownika budowy z okolic Oławy? Dobrzykowice: dzowniłem pod namiary wskazane w Twojej stopce, ale Pan P. jest wolny tylko w soboty i w niedziele (poza tym, numer telefonu jest nieaktualny). Czy nikt nie ma kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.01.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Witam dzisiaj wszystkich Czy naprawdę nikt nie moze mi polecić kierownika budowy z okolic Oławy? Dobrzykowice: dzowniłem pod namiary wskazane w Twojej stopce, ale Pan P. jest wolny tylko w soboty i w niedziele (poza tym, numer telefonu jest nieaktualny). Czy nikt nie ma kierownika budowy podaj mi ten numer to zaktualizuję, co do kierownika, to moge podac swojego ale nie biorę za niego odpowiedzialności. Kierownik był mi potrzebny jedynie do wpisów w dzienniku budowy, na budowie był raz, reflektujesz ?I jeszcze jedno, on jest z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.01.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Hejka wszystkim! Nieskromnie przyznaję się do corocznej produkcji napoju winopodobnego. Trochę sprowokowany zrobiłem fotkę tego co z przyjemnością za zdrowie to czytających za chwilę wypiję! Wolałbym pokosztować a nie tylko oglądać Acha i zostaw trochę na pępkowe I zupełnie z innej beczki, fajny i oryginalny kieliszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpin 23.01.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Mam pytanko troszke z innej dziedziny gdzie we Wrocławiu jest giełda sprzętu narciarskiego bo na nowe narty mnie nie stać ( budowa) więc muszę poszukać używanych dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR 23.01.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Mam pytanko troszke z innej dziedziny gdzie we Wrocławiu jest giełda sprzętu narciarskiego bo na nowe narty mnie nie stać ( budowa) więc muszę poszukać używanych dzięki i pozdrawiam Cześć, Wydaje mi się, że ostatnio widziałam jakiś napis na Kuźniczej (idąc z Rynku w kierunku Uniwersytetu - po prawej stronie) informujący o tym, że znajduje się tam taka giełda. Ale sama tam nie byłam więc nie wiem co to dokładnie jest. Właśnie widziałam w TV jakie warunki panują w górach. Od razu zachciało mi się szusów, a u mnie w tym roku się na nie nie zapowiada Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.01.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 sorki ja tez troche z innej beczkidachowiec w jakim szpitalu bedziecie rodzic? macie cos "nagrane" czy tak z marszu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.01.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Witajcie Poszukuję wytwórcy, sprzedawcy parkietu przemysłowego/sztorcowego w naszym regionie. Znacie kogoś? Możecie polecić? Znaleźliśmy parkiet taki w Castoramie, ale dość drogi (86 zł/za m2) bo z drewna egzotycznego. Nas zadowoli w pełni drewno krajowe. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. Pozdrowienia Agnieszka Agnieszko - jak znajdziesz jakąś sensowną ofertę, to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.01.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 dachowiec - co do alarmu, to wszystko jest zaklepane, zaprojektowane, ale na razie nie ma sensu bo nie mamy skrzynki z prądem, prąd jest od kogoś, więc alarm będzie3 jakby co nieskuteczny - to znaczy w ogóle nie zadziała, rozumiesz. co do ubezpieczenia - na razie mam parę typów, ale myślałam że ktoś z Was może sprawdził te oferty w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 24.01.2005 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 BK alarm u p. Tomasza? ja być może też ale jeszcze się dodatkowo rozglądam. Chętnie podzieliłbym się przemyśleniami na ten temat... w końcu jest sporo możliwości automatyki w domku... i PYTANIE do Ciebie Beatko! na jaki bank się zdecydowałaś? mam możliwości w BPH... może pogadamy o tym na privie? kasztanka Brochów, możnaby powiedzieć, że nagrane z marszu... dobrzykowice pępkowe chętnie! a ten kieliszek to mój ulubiony i choć mocno wiekowy trzyma się dzielnie! i jeszcze jedno pytanko: CZY KTOŚ Z WAS MOŻE POLECIĆ NIEDROGIEGO NOTARIUSZA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 24.01.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Witam w poniedziałek Dopiero się dzisiaj dorwałam do netu. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA Ale mamy zimę dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.01.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 dachowiec, BPH jest jak najbardziej OK. mam kredyt właśnie tam i jest to chyba najlepsza oferta na rynku. Tzn jeśli chodzi o oprocentowanie to można znaleźć lepsze, ale mają przyjazne kredytobiorcom procedury i nie czepiają się szczegółów. Ja wybrałam wszystkie transze na faktury stanowiące 60% zadeklarowanych wielkości transz i nikt nic nie sprawdza. Uciekłam w ten sposób przed spadkiem walut, choć i tak straciłam, ale nie aż tyle.Dobrze byłoby złożyć wniosek teraz lub za miesiąc, dwa (jeśli w CHF) - bo oni biorą kurs z dnia złożenia wniosku do obliczania transz - a w ciągu dwóch, trzech miesięcy na pewno pójdzie w górę. A teraz jest niski, i nie mogę wybrać ostatniej transzy, bo za dużo bym straciła. Chociaż z drugiej strony raty fajne - jakieś 700 PLN mniej na racie niż gdybym brała w PLN, a byłam bliska PLN w BZWBK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.01.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Dachowiec Ja w zeszłym roku miałam tanią Panią Notariusz, ale w Oleśnicy. Jeśli chcesz sprawdzić jej aktualny cennik ,to daj znać a poszukam w domu namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts