Molly 25.01.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 AKA Chciałam zobaczyć Twoją klementynkę, ale nie otwiera się. Jest tylko czerwony krzyżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Z innej beczki ....wybiera sie ktos z was na budme ?? PzdrBODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.01.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 hej hej hejjj ja tez witam z zachodniej Polski z pieknym widokiem zimowym pozdrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.01.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 ja sie nie wybieram ))) bylam rok temu - wtedy jeszcze nie wiedzialam czym sie interesowac bo byla dopiero dzialka hihihi bez papierow .... teraz to nie dam rady .... z brzuchem .... nie mozna spozywac alkoholu a patrzec jak inni imprezuja to samobojstwo hi hi hi pozdrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 25.01.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Kasztanka pojechałaś na wywczasy to dobrą pogodę trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.01.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Kasztanka pojechałaś na wywczasy to dobrą pogodę trafiłaś nie Molly - niestety nie na wczasach a w pracy ale tez dobrze ze taka pogoda, bo przynajmniej popatrzec jest milo przez okno gorzej bedzie wracac ..... bo drogi pewnie tez takie pieknie biale jak ten widok za oknem pozdrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 25.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Kasztanka pojechałaś na wywczasy to dobrą pogodę trafiłaś nie Molly - niestety nie na wczasach a w pracy ale tez dobrze ze taka pogoda, bo przynajmniej popatrzec jest milo przez okno gorzej bedzie wracac ..... bo drogi pewnie tez takie pieknie biale jak ten widok za oknem pozdrrr To szkoda, ale jak to mówią lepszy rydz niż nic mimo wszystko życzę Ci jak najwięcej odpoczynku- ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.01.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Dzień doberek Kasztanko - i bezpiecznej podróży powrotnej, najlepiej śladami pługu i piaskarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.01.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Dzień doberek Kasztanko - i bezpiecznej podróży powrotnej, najlepiej śladami pługu i piaskarki dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 25.01.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Z innej beczki .... wybiera sie ktos z was na budme ?? Pzdr BODO'wy Pojechałabym, ale nie własnym transportem. Może pociągiem?? Czy ktoś jeszcze się wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 25.01.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 AKA Chciałam zobaczyć Twoją klementynkę, ale nie otwiera się. Jest tylko czerwony krzyżyk Nie mam czasu powrzucac zdjęć Ale moze sie dzis zmobilizuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 25.01.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Witam grupę .BODOwy ,Betka musicie się dowiedzieć czy pierwsze dwa dni nie jest tylko dla firm.Nie radzę jechać w ostatni dzień ponieważ większość wystawców myśli o zwijaniu (co niektórzy czynią).Pomimo mniejszej liczby wystawców uważam że warto jechać na Budmę osobom które zaczynaja się budować.Uważam że pociągiem jest lepiej jechać jak samochodem,tylko pamiętać o wykupieniu biletu powrotnego(straszne kolejki przy kasach).Targi są od 9-17. i trzeba liczyć minimum cały dzień.Pozdrawiam i powodzenia Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.01.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Uważam że pociągiem jest lepiej jechać jak samochodem,tylko pamiętać o wykupieniu biletu powrotnego(straszne kolejki przy kasach).Targi są od 9-17. i trzeba liczyć minimum cały dzień.Pozdrawiam i powodzenia Wiech ZDECYDOWANIE TAK! ja tez uwazam ze pociagiem najlepiej!!! dworzec głowny jest przy wejsciu na targi, a z parkowaniem jest zawsze ogromny problem!!! i z miejscem i pelno parkingow platnych, ciecie lataja i kasuja 30zl za dzien grrrrrr pod tym wzgledem Poznan jest w ogole dziwny .... u nas nie ma tak rozwinietego rynku prywatnych platnych parkingow, a tam na kazdym kroku czai sie ...... ciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 25.01.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Hej Hej Czy Wszystkich zasypało śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 25.01.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Uważam że pociągiem jest lepiej jechać jak samochodem,tylko pamiętać o wykupieniu biletu powrotnego(straszne kolejki przy kasach).Targi są od 9-17. i trzeba liczyć minimum cały dzień.Pozdrawiam i powodzenia Wiech ZDECYDOWANIE TAK! ja tez uwazam ze pociagiem najlepiej!!! dworzec głowny jest przy wejsciu na targi, a z parkowaniem jest zawsze ogromny problem!!! i z miejscem i pelno parkingow platnych, ciecie lataja i kasuja 30zl za dzien grrrrrr pod tym wzgledem Poznan jest w ogole dziwny .... u nas nie ma tak rozwinietego rynku prywatnych platnych parkingow, a tam na kazdym kroku czai sie ...... ciec Witam wszystkich - może trochę z innej beczki, ale też o targach i też w Poznaniu. Ale jak najbardziej w temacie budowania (a może raczej nie tyle budowania, co domu). Jedziemy z synem na targi ale w lutym - wtedy są Targi Sprzętu Wędkarskiego. Jesteśmy zapalonymi wędkarzami i mamy do rzeki jakieś 10 min od naszej działki (czytaj: od przyszłego domu). Też chcieliśmy jechać pociągiem, ale to marny pomysł. Tłuc się naszą brudną koleją nie jest mi w smak, a IC wyniesie nas 2razy więcej niż samochodem. No więc wypadło na samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.01.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Witam wszystkich jak zwykle poznym popoludniem! Kasztanka - az tak daleko biedna kobiete w ciazy z pracy oddelegowano?? Jesli chodzi o targi to my chyba sie nie wybierzemy - i tak materialy bede chyba kupowac w hurowniach lub ewentualnie przez przedstawicieli handlowych. Szkoda jechac tyle km tylko zeby sie poobijac o innych ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 25.01.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Witam, pozdrawiam wszystkich inwestorów-forumowiczów z okolic Wrocławia. Ja dopiero startuje z budową jestem na etapie adaptacji ale na budmę jadę. Nadmiar informacji nie zaszkodzi a od roboty tez tzreba odpocząć. Planuje się zapakowąc w pociąg o 7:20 Po 9:30 jest na miejscu. Moze spotkamy sie w jakimś wagonie Pozdrawiam ropson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Może jednak coś wiecie o tym parkiecie przemysłowym? Znalazłam producenta w Wałbrzychu, ale nie mogę się skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 26.01.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Może jednak coś wiecie o tym parkiecie przemysłowym? Znalazłam producenta w Wałbrzychu, ale nie mogę się skontaktować. Może to głupie pytanie a jaka jest różnica między parkietem przemysłowym a nie przemysłowym ja myslałam że parkiet to parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Parkiet przemysłowy, to inaczej sztorcowy. Rzecz nie do zajechania. Z drewna krajowego kosztuje ok 40-50 zł z m2 a z egzotycznego 80-90. A tak wygląda (jeden z wariantów, można olejować jak się chce, byle na zimno):http://www.konsbud.com.pl/stabilo/real01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts