Narcyza 26.01.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 AgnesK dalej nie rozumiem różnicy ale się postaram. W Henrykowie (tam gdzie jest klasztor Cystersów) produkują jakiś parkiet ale nie wiem czy taki też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 .... innej beczki ciag dalszy .......jesli ktos chcialby wejsciowke na budme - chetnie odstapie...... do odebrania na trasie Jelcz - Wroclaw. PzdrBODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 26.01.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 26.01.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 witam grupe,obserwuje Budme od 10 lat i uważam, że wyjazd na nie jest bezsensowny - towarzystwo wzajemnej adoracji siedzi i popija różne trunki na zapleczu swych stoisk a klientów odsyłaja do przedstawicielstw regionalnych, jedynym plusem jest to, że można zebrac foldery różnych firm ale czy po to warto wydać min. 100zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 26.01.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Może jednak coś wiecie o tym parkiecie przemysłowym? Znalazłam producenta w Wałbrzychu, ale nie mogę się skontaktować. AgnesK - a podziel się namiarami na tego producenta, może jak będziemy się we dwie dobijać, to nam się uda Ja choruję na bruk drewniany (kosteczki cięte w poprzek słojów - też wygląda pięknie), ale ostatnio mało energicznie, co się przekłada bezpośrednio na zerową skuteczność moich poszukiwań Ale parkiet przemysłowy też jest piękny, więc jak nie bruk, to jest to mój drugi faworyt A jakby nam sie tak udało zgrać i kupić razem, to może by jakiś upuścik się utargowało? Z której strony Wrocławia jesteś tak w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 26.01.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witam.Narcyza parkiet przemysłowy jest dużo węższy od tradycyjnego.Przeważnie ma grubość ok.2-3 cm. szerokość podobna jak grubość ,długość ok 25-40 cm.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 26.01.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 myslałem, że parkiet przemysłowy to to samo co deska okrętowa ale jak Wiech napisał o wymiarach parkietu to jednak są to inne produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Narcyza, parkiet przem. inaczej sztorcowy, jest układany na sztorc właśnie. Dzięki temu jest, jak już pisałam, nie do zajechania. Ja chcę mieć koniecznie drewno w salunie a nie chcę mieć stresu związanego z noszeniem przez dziecko piachu z ogodu, lataniem psa i ewentualnym uszkodzeniem podłogi. A to dla przybliżenia "problemu", tak wygląda rozmawioro parkiet przem.: http://www.drewexpol.com.pl/images/parkiet_przem_1.jpg Haadraedee, bardzo chętnie Nam potrzeba ok 30 m2, chyba że będzie dobra cena to i na komunikację weźmiemy, wtedy ok 38 m2. Ja jestem z Jeleniej Góry, ale możnaby się umówić na odbiór własnym transportem. Coż pewnie byśmy wykombinowały w razie konieczności. Tu namiar na firmę z Wałbrzycha: http://www.parkietwalbrzych.republika.pl Pozdrowienia z makabrycznie zasypanej Jeleniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ha! Znalazłam oddział Konsbudu we Wrocku!! Namiary: 52-235 WROCŁAW ul. Pawia 20 d tel. / fax 071 - 364 44 70 tel. kom. 0692 284 803 e-mail: [email protected] Zaraz do nich zadzwonię, może dowiem się czegoś ciekawego? Zapytam też o bruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 26.01.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 No teraz to już wiem o co chodzi Dzięki wszystkim za podpowiedź! Nawet mi się podoba takie rozwiązanie. Człowiek tyle żyje na świecie i cały czas się uczy he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Drodzy są w tym Waszym Wrocławiu.. 74 netto za m2.. To już chyba lepiej kupić parkiet z drewna egzotycznego w markecie za 86 zł brutto.. No ale zobaczymy jaką mi oferte przyślą. Bruku nie robią, ale dają zniżki za zamówienia grupowe. Jeśli się więc Hardaadae zdecydujesz, to daj znać. Pomyślimy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 26.01.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 AgnesK,w markecie tez możesz dostac rabat nawet 15% - najlepiej rozmawiac z kierownikiem stoiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 26.01.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Drodzy są w tym Waszym Wrocławiu.. 74 netto za m2.. To już chyba lepiej kupić parkiet z drewna egzotycznego w markecie za 86 zł brutto.. No ale zobaczymy jaką mi oferte przyślą. Bruku nie robią, ale dają zniżki za zamówienia grupowe. Jeśli się więc Hardaadae zdecydujesz, to daj znać. Pomyślimy coś. AgnesK - a kiedy Wy chcecie kupować ten parkiet? Bo my dopiero się przymierzamy do wylania chudziaka i szczerze mówiąc wcześniej niż późnym latem, to na pewno nie będziemy myśleć o wykończeniu podłóg. Faktycznie różnica cen między Wrocławiem a Wałbrzychem ścina z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 26.01.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Zgadzam sie z Wojtkiem 62 .W marketach też można się targować.Oczywiście że zależy to od ilości zakupionego materiału.Im więcej tym większy upust.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 26.01.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 marża marketów dochodzi na niektórych art do 50% więc maja z czego spuszczać - większy upust można dostac na art nie objęte bieżącą promocją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 26.01.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 AgnesK - jesteś genialna!! Ten Konsbud robi także bruk, tylko u nich się to nazywa dąb przypalany, czy jakoś tak. Tu: http://www.konsbud.com.pl/produkt.php-pid8_real.htm można zobaczyć jak to fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 26.01.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Hadraadae,inaczej to sobie wyobrażałem jak na foto bo pisałaś, że to cięte po słojach a na tych fotografiach to jest coś innego, jak cenowo się kształtuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 26.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Hadraadae, inaczej to sobie wyobrażałem jak na foto bo pisałaś, że to cięte po słojach a na tych fotografiach to jest coś innego, jak cenowo się kształtuje ? Wojtek - popatrz na 3 zdjęcie, bo tylko ono (akurat najmniej wyraźne ) przedstawia bruk. A o cenę się właśnie dobijam do producenta. Jak sie dowiem, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 26.01.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 AgnesK - życzę Wam powodzenia i dzięki za namiary na te firmy. Pytałam o ten bruk od dłuższego czasu bezskutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.01.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 a gdzie kupowaliscie wiezbe dachowa????i ktora metoda impregnacji jest wedlug Was najlepsza? pozdrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts