Molly 27.01.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witam Wszystkich i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 27.01.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae Zdjęcia fajne, ale widać nieźle tylko klepkę parkietową, a bruku ni w ząb nie mogę sobie po tym zdjeciu wyobrazić jak się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae Zdjęcia fajne, ale widać nieźle tylko klepkę parkietową, a bruku ni w ząb nie mogę sobie po tym zdjeciu wyobrazić jak się prezentuje Kiedyś było bardzo wyraźne i piękne zdjęcie w Muratorze - nawet dwa razy. A w ogóle to dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 witam grupe,przyłączam sie do Molly - dalej nie wiem co to jest ten bruk drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 27.01.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae Tak , przypominam sobie. A nie uważasz,że firma, która chce czymś zainteresować potencjalnego kupca to powinna lepiej się postarać z prezentacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 a gdzie kupowaliscie wiezbe dachowa???? i ktora metoda impregnacji jest wedlug Was najlepsza? pozdrrr Myśmy kupowali (nie całą więźbę tylko elementy do wymiany) w składzie drewna koło Korony, nr tel. 325 42 69. Świeżo wybudowany szwagier kumpla znajomego sąsiada polecił jako najtańsze źródło - wtedy. Co do impregnacji się nie wypowiadam, bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae Tak , przypominam sobie. A nie uważasz,że firma, która chce czymś zainteresować potencjalnego kupca to powinna lepiej się postarać z prezentacją Ja się zgadzam, ale widać im słabo zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 witam grupe, przyłączam sie do Molly - dalej nie wiem co to jest ten bruk drewniany Tu: http://www.muratordom.pl/6969_2631.htm jest opis i małe, niewyraźne i nie oddające piękna zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadaea ile kosztuje m2 tego bruku? może sprzedają tego śladowe ilości i nie widza perspektyw dla tego rodzaju podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae a ile kosztuje m2 tego bruku? może sprzedają tego śladowe ilości i nie widza perspektyw dla tego rodzaju podłogi Wysłałam mail z zapytaniem do firmy i czekam na odzew. Ale może masz racje, kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae,poczytałem sobie i teraz już wiem co to jest ten bruk - ale fota na tej stronie firmowej wogóle nie pokazuje tego bruku czy masz doświadczenia w codziennej eksploatacji takiego podłoża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae, poczytałem sobie i teraz już wiem co to jest ten bruk - ale fota na tej stronie firmowej wogóle nie pokazuje tego bruku czy masz doświadczenia w codziennej eksploatacji takiego podłoża? Nie mam - kieruje mną wyłącznie fascynacja estetyczna Przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 27.01.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Wojtek o ile mnie pamięć nie myli to takie coś można zobaczyć pod zielonym kogutem. A skoro dają to w knajpie to musi to być pierońsko trwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 woprz,ja tam wieki nie byłem ale może czas odwiedzić to miejsce,coś mało Cie widac na forum... znowu jakiś ciekawy wyjazd służbowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Gdzieś czytałam, że dają też do różnych przemysłowych wnętrz, typu magazyny, więc powinno być i trwałe i dość niekłopotliwe w utrzymaniu. A do koguta się przejdę specjalnie, żeby na podłogę popatrzeć - dzięki za podpowiedź, Woprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 27.01.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 A do koguta się przejdę specjalnie, żeby na podłogę popatrzeć - dzięki za podpowiedź, Woprz[/color] Kiedy to też się przejde - napijemy sie kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 A do koguta się przejdę specjalnie, żeby na podłogę popatrzeć - dzięki za podpowiedź, Woprz[/color] Kiedy to też się przejde - napijemy sie kawy? Bardzo chętnie, może w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 27.01.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Bardzo chętnie, może w niedzielę? Nie może być w tygodniu? Specjalnie do Wrcławia w niedziele mi się nie bardzo chce jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Kurka wodna, w tygodniu to ja trochę nie mam czassu Jedyny moment jaki sobie wywalczyłam na życie towarzyskie to od sobotniego wieczoru do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 27.01.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 woprz, ja tam wieki nie byłem ale może czas odwiedzić to miejsce, coś mało Cie widac na forum... znowu jakiś ciekawy wyjazd służbowy? na razie to mam ciekawe projekty lokalnie problem w tym ze czasowo nie wygląda to ciekawie . Swoją drogą ja też nie byłem w kogucie od lat mam nadzieję że ten bruk rzeczywiście tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts