AgnesK 27.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witajcie Hadraadae, to weź ze sobą aparat i zdjęcia porób Ja o bruku dowiedziałam się ino, że drogi. Ale przeca to pojęcie względne. Poproś w Konsbudzie, żeby Ci płytkę z prezentacjami przysłali. Mi babeczka miała wczoraj wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 27.01.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Kurka wodna, w tygodniu to ja trochę nie mam czassu Jedyny moment jaki sobie wywalczyłam na życie towarzyskie to od sobotniego wieczoru do niedzieli. A zaraz po pracy jak oczywiście pracujesz od godziny do godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 27.01.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Chcecie zobaczyc polozony bruk drewniany? Prosze: http://www.parkett-ritter.de/img/holzarten/01.jpg Duzo informacji i zdjec znajdziecie tutaj: http://www.parkett-ritter.de Dostepne w niemieckiej i angielskiej wersji. Ech, fajnie macie, wy na etapie podlogowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Narcyzo - wysłałam Ci prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Na tej http://www.parkett-ritter.de/eng_start.htm stronie pięknie wygląda dąb (OAK) i jesion (ASH) Dzięki za namiary, Yacekiewicz. A z tym podłogowym etapem... to nie wygląda tak różowo jeszcze, ale zawsze jest czas by marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 27.01.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Zgadzam się z tymi marzeniami. Uważam ,że należy marzyć, bo wtedy zazwyczaj się to realizuje, a kto tego nie robi to tak czasami dryfuje do nikąd Zamiast w wiadomym dla nas kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 wygląda to bardzo ładnie ale obawiam się,że cena m2 plus ułożenie i zakonserwowanie może byc spora, zreszta sądząc po małej znajomości tego rodzaju podłoża nie jest ona dla zwykłego Kowalskiego co sobie panele lub mozaikę położy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 27.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae, Molly , cos filozoficznie-ckliwo sie zrobilo. Oby grupa wroclawska masowo nie przeszla do psychologa dyzurnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 27.01.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Cena bruku: tutaj http://www.holzpflaster-volpert.de (wersja tylko niemiecka) znalazlem resztke (12,5 m2) modrzewia po 15 EUR/m2.Poza tym nie szukalem i nie znam dolnoslaskich cen "normalnych", mysle ze Wojtek62 ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 wszystko co niestandardowe swoje kosztuje - a ten bruk taki właśnie jest i masz prawie 100% pewności, że nie ujrzysz tego u znajomychale nie należy się tym przejmować zbytnio przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.01.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No toście mnie Panowie pocieszyli Ale tak serio - trzeba zaczynać marzyć z wysokiego pułapu, żeby potem wylądować w miarę przyzwoicie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 27.01.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae, Molly , cos filozoficznie-ckliwo sie zrobilo. Oby grupa wroclawska masowo nie przeszla do psychologa dyzurnego! No coś Ty, nam to nie grozi - a psycholog jeszcze do nas może przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 27.01.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae Masz 100% racji. Słyszałam pogląd, że od życie trzeba dużo oczekiwać, bo jak rzeczywistość nam to okroi , to żeby i tak zostało coś. A jak chcemy mało to po okrojeniu zostaje nam zero. Co lepiej? Wolę coś niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hadraadae,ale to nie oznacza lądowiska na panelach, tylko na kakies ładnej kompozycji parkietowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 27.01.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witam,nie pojawiałam się często , bo jak juz pisałam u mnie na razie nic sie nie działo, aż do dzisiaj....dostałam warunki zabudowy!!!teraz cos bede mogła działać (kupić swój upatrzony projekt, architekt itd)mam nadzieje ze uda mi sie ruszyć z budową na wiosnęMam jeszcze pytankow WZ pisze ze nieprzekraczlna linia zabudowy to 6 m.Czy to znaczy ze dom musi stanąć 6 m od granicy działki(od drogi), czy może np 7 cz 8m?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.01.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witam! Wioma - nieprzekraczalna linia zabudowy tzn ze musiasz postawic dom przynajmniej 6 m od granicy (co oznacza ze mozesz ustawic nawet 10 czy 15m od granicy, o ile masz tak duza dzialke:). My tez jako jedyni na osiedlu mamy mamy nieprzekraczalna linie zabudowy - pozostali maja juz obowiazujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 27.01.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 dzieki za szybka odpowiedź, jutro ide do biura projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.01.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Nie ma za co - niedawno odebralismy pozwolenie na budowe-tez zastanawialismy sie co to oznacza Juz masz jakis upatrzony projekt, albo koncepcje domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 27.01.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Chcemy kupic Konwalie z "Horyzontu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 27.01.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 wioma Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts