kasztanka 27.01.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witam, nie pojawiałam się często , bo jak juz pisałam u mnie na razie nic sie nie działo, aż do dzisiaj.... dostałam warunki zabudowy!!! gratulacjeee !!!! to teraz do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 28.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 WSTAWAĆ JUŻ PIĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 28.01.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witam! Wioma - nieprzekraczalna linia zabudowy tzn ze musiasz postawic dom przynajmniej 6 m od granicy (co oznacza ze mozesz ustawic nawet 10 czy 15m od granicy, o ile masz tak duza dzialke:). a tu pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 28.01.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witam! Wioma - nieprzekraczalna linia zabudowy tzn ze musiasz postawic dom przynajmniej 6 m od granicy (co oznacza ze mozesz ustawic nawet 10 czy 15m od granicy, o ile masz tak duza dzialke:). a tu pewien nie jestem To ciekawe co byś powiedział o moich WZ: - nieprzekraczalna linia zabudowy od ulicy Dworcowej wynosi 25 m - nieprzekraczalna linia zabudowy od ulicy Wierzbowej wynosi 6 m Co przy długości działki 53 m pozwalałoby mi wybudować wyłącznie dom o długości 22 m Właśnie do odróżnienia tych sytuacji służy sformułowanie "obowiązująca linia zabudowy" Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.01.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Hadraadae, ale to nie oznacza lądowiska na panelach, tylko na kakies ładnej kompozycji parkietowej Dzień dobry wszystkim w ten piękny PIĄTEK Wojtku - raczej marzą mi się deski (albo parkiet przemysłowy). A panelom mówię nie, bo się na nie napatrzyłam u Mamy i Siostry i moim zdaniem są najbardziej niewdzięczne, jeśli chodzi o utrzymanie w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 28.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 a może masz rację polanak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.01.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Hadraadae,zobacz na stronie http://www.marchewka.pl jego propozycje na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.01.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Hadraadae, zobacz na stronie http://www.marchewka.pl jego propozycje na podłogę Fajne, ale najbardziej mi się spodobały takie dwudrzwiowe przeszkole drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.01.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Hadraadae,a schody żadne Ci się nie spodobały?cenowo to taki mercedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.01.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dlatego nawet nie patrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.01.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ta podłoga jak pamiętam jest w granicach 65zł.m2 co wcale nie było tak drogo a ciekawie to wygląda na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.01.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ta podłoga jak pamiętam jest w granicach 65zł.m2 co wcale nie było tak drogo a ciekawie to wygląda na podłodze A to są deski, czy jakieś panele, czy co? Bo zero opisów, same obrazki (bardzo frustrująca ta strona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.01.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 dreniana podłoga klejona warstwowo porządnie wykonana jak wszystko z tej firmya wiesz cos na temat deski okrętowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.01.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 dreniana podłoga klejona warstwowo porządnie wykonana jak wszystko z tej firmy a wiesz cos na temat deski okrętowej? Zupełnie nic. A czy te deski klejone z Marchewki się układa na legarach, czy bezpośrednio na podłodze? One są na pióro/wpust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.01.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 pióro-wpust a kładzie się na wylekę choć może na legary też ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.01.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 pióro-wpust a kładzie się na wylekę choć może na legary też ale nie jestem pewien Ja tam wolę na wylewkę (możę być Miksokret?), bo mi szkoda wysokości na legary (w starej chałupie nie będę stropu podnosić ). A co z tymi deskami okrętowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.01.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 to jest deska parkietowa lita o dł od 50-70cm szer. ok 15 i gr 3-5cm - bardzo trwałe i fajnie wyglądające na podłodze - widziałem takie jesionowe juz położone i polakierowane i sam się zastanawiam czy tego nie zrobić u siebie - cena tego była ok 60zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.01.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 to jest deska parkietowa lita o dł od 50-70cm szer. ok 15 i gr 3-5cm - bardzo trwałe i fajnie wyglądające na podłodze - widziałem takie jesionowe juz położone i polakierowane i sam się zastanawiam czy tego nie zrobić u siebie - cena tego była ok 60zł/m2 Rozumiem, że mowa o desce okrętowej? To się kładzie na legarach czy też może być na wylewce? Masz już upatrzonego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.01.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 mowa o desce okrętowej i to się kładzie na wylewce z miksokreta, najtaniej jest u producenta - robi to z-d gdzieś koło Krosna więc od nas spory kawałek ale i tak z transportem wychodzi taniej ok. 30% niż w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.01.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witam Wszystkich i pozdrawiam Od piątku nie mogłam wejść na forum Jak tam nastroje w Grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts