kasztanka 30.01.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witam Wszystkich i pozdrawiam Od piątku nie mogłam wejść na forum Jak tam nastroje w Grupie? chyba malo kto mogl wejsc .... cos sie zepsiulo nastroje -przymajmniej moje- kiepskie bo mroz jakis paskudny i niewiadomo kiedy pojdzie WON! pozdrooofkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.01.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Wojtek 62 Z tą deska okrętową to brzmi zachęcająco- zwłaszcza ta super wytrzymałość połączona z pięknem drewna. Masz może jakieś zdjęcie jak to może się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.01.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Kasztanka No właśnie ja już w piątek nie mogłam się połączyć, chociaż innym się udało. Wróciłaś juz do domu, czy jesteś jeszcze na wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 31.01.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No podciągam, bo strasznie nisko wisieliśmy Witam w deszczowy poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 31.01.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 witam grupę,gdzieś mam dane o tej desce ale muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 31.01.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Dzień dobry trochę szperałam przez weekend w sieci i znalazłam tylko "podłogę okrętową", ale nie jako rodzaj desek, lecz rodzaj ułożenia klepek - jodełka, podłoga okrętowa etc. Acha, a co do bruku drewnianego, to w Kogucie takiej nie ma, co w piątek ustaliłyśmy komisyjnie z Narcyzą Natomiast namierzyłam producenta owego bruku w Krośnie. Wysłałam zapytanie o cenę i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 31.01.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hadraadae,a które Krosno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 31.01.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Czołem Nie wiem czy tu mogę zadać pytanie poza aktualnym wątkiem, ale zaryzykuję. Może nikt nie będzie strzelał "Rozchodzi" mi się mianowicie o przebieg planowanej obwodnicy autostradowej? Czy ktoś wie jak ona ma biec? Wiem, że coś miało się zmienić na skutek protestów mieszkańców. I drugie pytanie, czy ktoś orientuje się jak wygląda na chwilę obecną harmonogram jej budowy, tzn czas rozpoczęcia prac i ich zakończenia. Jestem na etapie wyboru działki i jest to informacja chyba dośc ważna. Pozdrawiam serdecznie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 31.01.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hadraadae, a które Krosno? A wiesz, że dopiero jak spytałeś, to się nad tym zastanowiłam? I niestety to w Bieszczadach Ale co mi szkodzi o cenę spytać Tomek_W - tu raczej panuje swoboda, co do zadawania pytań Niestety nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.01.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Kasztanka No właśnie ja już w piątek nie mogłam się połączyć, chociaż innym się udało. Wróciłaś juz do domu, czy jesteś jeszcze na wyjeździe tak wrocilam cos dziwnego sie dzieje z tym forum ..... mi nie przysyla powiadomien o nowych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.01.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Kasztanka No właśnie ja już w piątek nie mogłam się połączyć, chociaż innym się udało. Wróciłaś juz do domu, czy jesteś jeszcze na wyjeździe tak wrocilam cos dziwnego sie dzieje z tym forum ..... mi nie przysyla powiadomien o nowych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 31.01.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Kasztanka No właśnie ja już w piątek nie mogłam się połączyć, chociaż innym się udało. Wróciłaś juz do domu, czy jesteś jeszcze na wyjeździe tak wrocilam cos dziwnego sie dzieje z tym forum ..... mi nie przysyla powiadomien o nowych postach Mnie też raz na jakiś czas przestaje przysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 31.01.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Czołem Nie wiem czy tu mogę zadać pytanie poza aktualnym wątkiem, ale zaryzykuję. Może nikt nie będzie strzelał "Rozchodzi" mi się mianowicie o przebieg planowanej obwodnicy autostradowej? Czy ktoś wie jak ona ma biec? Wiem, że coś miało się zmienić na skutek protestów mieszkańców. I drugie pytanie, czy ktoś orientuje się jak wygląda na chwilę obecną harmonogram jej budowy, tzn czas rozpoczęcia prac i ich zakończenia. Jestem na etapie wyboru działki i jest to informacja chyba dośc ważna. Pozdrawiam serdecznie Tomek Myśle że jak się wczytasz to wszystkich interesujących Cię informacji się dowiesz http://www.wroclaw.pl/m23280/p23290.aspx Witam w nowm tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 31.01.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hadraadae,być może to jest ten sam producent co deski okretowej, zapytaj przy okazji bo ten producent o którym ja wiem tez jest z tamtych terenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 31.01.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hadraadae, być może to jest ten sam producent co deski okretowej, zapytaj przy okazji bo ten producent o którym ja wiem tez jest z tamtych terenów OK, a jesteś też zainteresowany zakupem w razie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 31.01.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 na razie nie ale cena mnie interesuje, ja wykończeniówkę zacznę dopiero na wakacje albo później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 31.01.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 na razie nie ale cena mnie interesuje, ja wykończeniówkę zacznę dopiero na wakacje albo później My też najwcześniej na wakacje albo później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.01.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 My tez najwczesniej na wakacje, ale ..... 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 31.01.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam Wszystkich i pozdrawiam w ten deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 31.01.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Kasztanka No właśnie ja już w piątek nie mogłam się połączyć, chociaż innym się udało. Wróciłaś juz do domu, czy jesteś jeszcze na wyjeździe tak wrocilam cos dziwnego sie dzieje z tym forum ..... mi nie przysyla powiadomien o nowych postach Mnie też raz na jakiś czas przestaje przysyłać Dziewczyny zwróćcie uwagę, czy wysyłając posty zaznaczacie "powiadom mnie gdy ktoś odpowie". Może czasami zazaczacie , a czasem nie i dlatego tak powiadamia lub nie. Bo jeśli zawsze macie zaznaczone to już musi być jakiś feler z muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts