Hadraadae 31.01.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Zawsze mam zaznaczone, ale juz dwa razy mi sfiksowało Nic to, i tak zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 31.01.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Tomek Czy preferujesz jakąś część Wrocławia w poszukiwaniach działki, czy jest Ci to obojętne? Jeśli masz jakiś typ to może łatwiej będzie sprawdzić określony rejon od strony przewidywanych robót. Rzyczę powodzenia. Jak się dowiesz czegoś konkretnego to się podziel informacją. Ja gdy kupowałam działkę też próbowałam się dowiedzieć, ale biurokracja mnie powaliła całkowicie. Mam nadzieję,że będziesz miał więcej szczęścia , zwłszcza,że już wyroki zapadły co do przebiegu tych tras, więc nie powinno być z tym problemu. Jakbyś miał na oku konkretną działkę to możesz pójść do gminy, a oni powinni pokazać Ci na mapie jak będą przebiegać drogi względem Twojej ewentualnej działki i sam ocenisz czy Ci to odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 31.01.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hadraadae No to tylko system musi fiksować- ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 31.01.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 A teraz z innej beczki. Wszystkim ,którzy myślą o urządzaniu wnętrz może zainteresuje program w środę o godz.20,30 na programie BBC PRIME o urządzaniu wnętrz. Mają podobno odsłonić kulisy projektowania i zastosowanie dekoratorskich sztuczek dla osiągnięcia określonego efektu. Sama jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.01.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 A ja ogladam program o urzadzaniu mieszkan na niemieckim VOXie (gdzies kolo 18-nie pamietam konkretnej godziny, bo u mnie caly czas jst wlaczony TV . Program bardzo podobny do tego, jaki kiedys byl na TVNie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 31.01.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ad Molly Raczej preferujemy północ Wrocławia (czy też raczej miejscowości na północ). Jutro postaram się podzwonić i popytać. Ostatnio spuszczono mnie na drzewo, ale nie miałem czasu, żeby się szarpać. Teraz rozważam już konkretne lokalizację więc w rozmowach z GDDKiA mam zamiar być "twardy jak Roman Bratny" Jak tylko dowiem się jakie są aktualne informacje to na pewno się nimi podzielę. Pozdrawiam serdecznie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 31.01.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ad Molly Raczej preferujemy północ Wrocławia (czy też raczej miejscowości na północ). Jutro postaram się podzwonić i popytać. Ostatnio spuszczono mnie na drzewo, ale nie miałem czasu, żeby się szarpać. Teraz rozważam już konkretne lokalizację więc w rozmowach z GDDKiA mam zamiar być "twardy jak Roman Bratny" Jak tylko dowiem się jakie są aktualne informacje to na pewno się nimi podzielę. Pozdrawiam serdecznie Tomek Jak to na drzewo Zawsze mam mały problem z określaniem kierunków, północ tzn. w która stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 31.01.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Na dzisiaj życzę Wszystkim miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipinka 31.01.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 ja kupilam dzialke pod olawa i jestem zadowolona ta czesc wroclawia i wyjazd z wroclawia jest bez korkow cena 1 m to 19 zl. mozna kupic od gminy bo jeszcze maja wolne dzialki w stanowicach a formalnosci zalatwilam w miesiac w gminie nawet na wyciag z ksiag czekalam tylko TYDZIEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 31.01.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ad MollyPółnoc to w kierunku na Poznań.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.01.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Filipinka - z tego co sie orientuje to do Olawy z Wrocka troche km jest... jak kto lubi, ale ja przy szukaniu dzialki kierowalam sie miejscem pracy - Wroclaw. Wprawdzie troche splukalismy sie na dzialke w Kamiencu, ale wiem ze po paru latach mi sie to zwroci (zarwno finansowo jak i czasowo). Zreszta i tam sie obawiam czy Kamieniec to troche nie za daleko... . Do tej pory zawsze do pracy jezdzilam gora 20min. (nawet w najwiekszych korkach). A ty z ktorej strony Olawy bedziesz sie budowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 31.01.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 http://www.album.com.pl/szulala5490/112534.jpg 2005.01.30 11:15 ... bardzo bliskie spotkanie po kilku miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.02.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 dachowiec,gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrów Małżonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 01.02.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dachowiec GRATULACJE DLA ŻONY ty swoje zrobiłeś już dawno i pewnie składali Ci wtedy gratulacje. kocham dzieci tylko jak takie malutkie wziąść na ręce, juz troche odwykłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.02.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dachowiec - serdeczne gratulacje i pozdrowienia dla Całej Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 01.02.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dachowiec GRATULACJE DLA CIEBIE I CAŁEJ RODZINKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 01.02.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dachowiecprzyjmij gratulacje tez od mnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.02.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 dachowiec - GRATULACJE! Niech się dzidzia chowa zdrowo, serdeczne pozdrowienia dla Rodzinki Beata i Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 01.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Gratulacje i uściski dla całej rodziny!!!!Życzymy samych szczęśliwych chwilpolanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 01.02.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dacowiec GRATULACJE i pozdrowienia dla rodzinki.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts