Molly 02.02.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 do kwietnia czekać to lekka przesada, ale myślę jutro normalnie już funkcjonować, Molly - proponuje krótki spacer, w tym czasie wywietrz sobie pokoik pracy, po drodze zaopatrz się w dobrą czekoladę i RedBulla i tak naładowana przystąp do swych obowiązków - ja tak robię w sytuacjach kryzysowych i działa dzięki , na pewno spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 02.02.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 No widzicie, jak Was zmobilizowała ta myśl o kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.02.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 DO ROBOTY LENIE !!! BUDOWAĆ !!!! UŻERAĆ SIĘ Z EKIPAMI i FACHOWCAMI !!!! no i z teściową jak ktoś ma wredną a ja dzisiaj leję posadzki O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 02.02.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dachowiec!! To i ja sie dołączam do gratulacji!! Szczerze mówiąc to czekałam kiedy obwieścisz tą wiadomość A przy małej siedź i się jej dobrze przyglądaj, bo szybko urośnie Nasz klocuś ma już 7 kg i dłuuugie nogi, a jest tylko 3,5 miesiąca starsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 02.02.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dachowiec!! To i ja sie dołączam do gratulacji!! W moim imieniu już gratulowała Dagmara, ale nie mogę się powstrzymać żeby napisać nasz post numer ... 300 Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.02.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 aha a rok temu moja działka wyglądała tak http://www.archipelag.com.pl/chrzastawa/galeria/DSCF0412.JPG to pole co to je widać po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.02.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam! Woprz - sliczne zdjecie!! Troche zazdroszcze ci tej Chastawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.02.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dachowiec!! To i ja sie dołączam do gratulacji!! W moim imieniu już gratulowała Dagmara, ale nie mogę się powstrzymać żeby napisać nasz post numer ... 300 Grzegorz No to gratuluje 300 postu . Ja niestety nie zauwazylam ostanio jak mi stuknelo 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.02.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Nie dziwię ci się Wojty jak na nie patrzę to sam jej sobie zazdroszczę a jakieś 2 tyg. temu przez środek osiedla w sobotnie południe przeleciał mi koziołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.02.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 woprz - skromny to ty jestes Na szczescie bede mieszkac niedaleko waszej okolicy i na rowerku bedziemy pedalowac w wasze rejony w weekendy A jesli chodzi o zwierzyne to u nas pare razy tez widzialam sarenki i bazanty (te to nawet kiedys mieszkaly na naszej dzialce ale jzu sie niestety wyniosly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.02.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 uwielbiam moją działkę i całą okolicę mój największy problem obecnie to fakt, że nie chce mi się wracać stamtąd do domu klimat jest nie ziemski zapraszam celem degustacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.02.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 dzieki za zaporszenie -jak tylko zamieszkam w moim Kamimiencu to odrazu podjedziemy w twoje oklolice! A jesli chodzi o te problemy z powracaniem to my tez zaczynami takie miec. Mimo ze nasza okolica nie jest az tak urocza to i tak moglabym sie na swojej dzialeczce latem wylegiwac sie caly dzien . Brakuje mi tylk takiego lasku kolo domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.02.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 wojty,swego czasu woprz zapraszał na sprzątanie liści i wymianę poglądów o ich spalaniu w kontekście starego poniemieckiego siennika, na którym woprz relaksował się w oparach dymu z palących się liści racząc się piwkiem lub innym smakoitym trunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.02.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Woprz Ale masz wspaniałe widoki Jak z bajki. Nie dziwię się,że nie chcesz wracać stamtąd- ktoby chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.02.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 wojty, swego czasu woprz zapraszał na sprzątanie liści i wymianę poglądów o ich spalaniu w kontekście starego poniemieckiego siennika, na którym woprz relaksował się w oparach dymu z palących się liści racząc się piwkiem lub innym smakoitym trunkiem hi hi mi raczej nie grozi zbieranie lisci a co dopiero robienie z tego ogniska Narazie mamy tam tylko kilka modrzewi zasadzonych jeszcze przez poprzednich wlasninieli. Nawiasem piszac moge sie podzielic modrzewiami z forumowiczami . Ale juz niedlugo zasadzimy tam nasza chinke bozonarodzeniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.02.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 a jakieś 2 tyg. temu przez środek osiedla w sobotnie południe przeleciał mi koziołek Eeee tam, Ivonesca Cię przebije, ostatni koło jej domku przecwałował tabun ok. dwudziestu dzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 02.02.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam Szanownych Forumowiczow! Musze przyznac, ze strasznie milo poczytac wiadomosci, szczegolnie gdy dotycza one 'potyczek budowlanych' na terenach tak dobrze mi znanych.My zaczelismy we wrzesniu br. w Kamiencu. I jak do tej pory, dzieki sprzyjajacej zimie, udalo sie nam prawie dobrnac do dachu.Ale co nerwow przy tym stracilismy to nasze... Ale ten temat to pewno wszystki b. dobrze jest znany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.02.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witaj edyta123 ! Oj widze ze grono "kamieniarzy" nam sie powieksza! A gdzie sie budujesz, gdzies w okolicach nowej szkoly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 02.02.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Tak - w okolicach szkoly to ladne dzialeczki sa Gdy szukalismy dzialki to wlasnie mnie sie tam najbardziej podobalo. Jednak pozniej moja Druga Polowa upolowala inna dzialke - przy Wroclawskiej. I jak mi sie przyznal ostatnio, natychmiast sie w niej zakochal Jest to trzecia linia zabudowy - na 'tylach' Kosciola. A budujemy Flawie z Archipelagu: http://www.archipelag.pl/projekty-zopisem.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 02.02.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 O przepraszam - ten link jest lepszy: http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts