Narcyza 03.02.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Cześć, jak się macie bo ja, najpierw usłyszałam (w radiu) że; jak dzisiaj się nie zje pączka to nie bedzie się miało szczęścia - to ja chciałam tylko być szczęśliwa i ............. potem usłyszałam, że; po zjedzeniu jednego pączka żeby stracić kalorie, które się zjadło trzeba jeździć godzine na rowerze, - to ja po dzisiejszym dniu będe musiała jeździć przez cały tydzień nonstop Wniosek nie wiedziałam, że szczęście objawia się na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.02.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 to sporo tych paczków wrzuciłaś na ruszta Narcyza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.02.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 hehe smacznego PĄCZUSIA życzę wszystkim dajcie spokoj z tymi kaloriami ..... raz w roku mozna sobie pozwolic na kilka (nascie?) poaczkow pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 03.02.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A ja dla odmiany w tym roku robię faworki Mniam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.02.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A ja dla odmiany w tym roku robię faworki Mniam!!!! mmmmmm mniiiiiiaaaaam mniaaaam ale Ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.02.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 po to jest tłusty czwartek,gorzej jesli takich dni robi sie więcej w roku a my robimy sobie obietnice, że od jutra się odchudzamy i koniec ze słodkimi kaprysamijeszcze dzis nie zjadłem nic słodkiego - ide nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 03.02.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 to sporo tych paczków wrzuciłaś na ruszta Narcyza OOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJnapewno za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 03.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A ja dla odmiany w tym roku robię faworki Mniam!!!! Też bym zjadła pewnie dlatego sama wyglądam jak pączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 03.02.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witam wszystkich.Edyta 123 czy Twója działka nie styka się z rowem melioracyjnym?Wydaje mi się Twój domek bardzo znajomy.Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 03.02.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witam, Ano nie styka sie. Od rowu ja dzieli jedna linia zabudowy. Zreszta latwo ja wypatrzec - dzialke oczywiscie Wjazd jest z Wroclawskiej - 50m naszej prywatnej drogi dojazdowej (obok reklamy, zdaje sie kotlow) - i dzialka. A domek to chyba jeszcze nie bardzo przypomina ten z rysunku - chociaz moze troszke. A ja usiluje znalezc w pamieci Twoj dom. Skoro jest na Lakowej to na 100% go widzialam. W weekend sprawdze A tak w ogole to szukam ekipy do instalacji wod-kan i co. Moze macie kogos godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.02.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Eeee tam, Ivonesca Cię przebije, ostatni koło jej domku przecwałował tabun ok. dwudziestu dzików = Dobrzyk i 19 jego koleżków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 = Dobrzyk i 19 jego koleżków W pewnych sprawach nie dzielę się z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.02.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 witaj yemioła ...ale dobrzyk to jest klepa ...ano biegły te dziki, biegły (yemiołka mordko zwierzaczki leśne na 4 nóżkach )...prosto na drogę krajową Wrocław-Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.02.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 zwierzaczki leśne na 4 nóżkach no przecie mówię! Dobrz po 5 piwach, jakbym go na własne oczy widziała, mordy Wy moye!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.02.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 = Dobrzyk i 19 jego koleżków W pewnych sprawach nie dzielę się z kolegami wieeeem, Ty cwałujesz samotnie, jak ... jeździec bez głowy [mordaaaa] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.02.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 edyta123wysyłam namiary na instalatorów na priva - niedługo u nas zaczynają, to zobaczysz ich sobie jak pracują i sama ocenisz. Wydają się bardzo OK. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.02.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witajcie Już piszę: Wocław: PHU Bim [email protected], tel 0601 087 052, 3644470 a w JG to firma tu: http://www.parkiety.jelenia.pl/parkiety/ Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 03.02.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witajcie Już piszę: Wocław: PHU Bim [email protected], tel 0601 087 052, 3644470 a w JG to firma tu: http://www.parkiety.jelenia.pl/parkiety/ Pozdrowienia Agnieszka Zanotowałam w kajeciku - dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.02.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witajcie a w JG to firma tu: http://www.parkiety.jelenia.pl/parkiety/ Pozdrowienia Agnieszka hmmm, ja tam na ich stronie nic na temat bruku nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.02.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 wieeeem, Ty cwałujesz samotnie, jak ... jeździec bez głowy [mordaaaa] ...ale inne członki są na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts