kasztanka 07.02.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 A na domiar złego mam w domu GRYPĘ uuuuuu szybkiego powrotu do ZDROWIA ZYCZE !!!! pij miodek rozcienczony z wodą z dodatkiem cytryny stawia na nogi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.02.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam jak juz tak wszyscy piszą o połozeniu swoich działek to i ja sie dołącze.Reprezentuje północ(Paniowice -okolice Szewc) [...].Córcia jeszcze mała, wiec co do szkoły jeszcze sie zastanowie gdzie będzie chodzila Witam w frakcji 'kierunek Oborniki' - jest już nas tutaj parę osób. A szkoła? Przecież jest w Szewcach. Dopóki mieszkałem w mieście to młodociane towarzystwo przesiadujące sa schodach w okolicach było bardzo poważnym bodźcem do wyniesienia się poza Wrocław. A jeszcze myśl że miałbym Pawła posłać razem z nimi do szkoły... brrr... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 07.02.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Molly, serdecznie zapraszam - mała kawka też się znajdzie No to tylko skoczę po jakieś ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.02.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 dzień dobry polanki - czy planujecie cosik do oglądania Waszego domku? czy można umówić się indywidualnie? w końcu też mieszkamy w połnocnej części i daleko do siebie nie mamy ...a kominek chyba wart zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 07.02.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hadraadae Musisz się szybko wyleczyć. Najlepiej to pij coś ciepłego i ciepłe łóżeczko do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.02.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Dziewczyny - dziękuję za dobre słowo. To nie ja choruję, ale moja silniejsza połowa Ja natomiast szprycuję się rutinoskorbinem i wspomagam domowymi metodami (czosnek, moczenie stóp w gorącej wodzie z solą i inne czary-mary ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hadraadae,a jakie to są inne czarymary na poprawę samopoczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 07.02.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam Grupę.Edyta 123 czy to Twój domek widzę z okna połaciowego ok 100-`150 m? Jest budowany z Ytonga .Nie widzę go w całości ale chyba wejście ,tam jest żółta paleta i 3 małe okienka,oraz balkon.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 07.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hadraadae No to teraz potrzebujesz dużo więcej siły , niż jakbyś sama chorowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.02.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Wojtku: Kawa z mlekiem, pachnące latem grejpruty, mruczący kot na kolanach, herbatka z melisy albo majeranku, pogaduszki na forum muratora, chrupki kukurydziane z miodem... wedle uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.02.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hadraadae No to teraz potrzebujesz dużo więcej siły , niż jakbyś sama chorowała Święta prawda, Molly, święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 ja stosuje okłady z piersi Żony i tez mnie nic nie bierze... póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 07.02.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam Wszystkich w ten mrozny dzionek, Witam Grupę.Edyta 123 czy to Twój domek widzę z okna połaciowego ok 100-`150 m? Jest budowany z Ytonga .Nie widzę go w całości ale chyba wejście ,tam jest żółta paleta i 3 małe okienka,oraz balkon.Wiech Wielce prawdopodobne, ze widzisz moje domisko. Jest z Ytonga, ma na scianie frontowej 3 male okienka i balkon nad wejsciem. Niestety nie dalam rady w weekend popatrzec na Twoj domek. Ale skoro z okien Twojego, widzisz front mojego, to oznacza, ze Twoja dzialka jest zupelnie nie tam, gdzie sadzilam, ze jest Myslalam, ze jest to blizej Kosciola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.02.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 dzień dobry polanki - czy planujecie cosik do oglądania Waszego domku? czy można umówić się indywidualnie? w końcu też mieszkamy w połnocnej części i daleko do siebie nie mamy ...a kominek chyba wart zobaczenia Pewnie że planujemy tylko.... Tak chciałoby się jeszcze coś zrobić, a tempo zmian już coraz wolniejsze. I posprzątać trzeba ... 1,2,3..To sobota czy niedziela? Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 to niezła imprezka się szykuje w sobote - jak polanak z Ivo rusza w tany to pewnie i na forum o tym usłyszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 to niezła imprezka się szykuje w sobote - jak polanak z Ivo rusza w tany to pewnie i na forum o tym usłyszymy ale przecież to jest imprezka forumowa a nie zamknięta. Czyli sobota czy niedziela? Nam by chyba bardziej pasowała sobota, tyle że pogoda niezbyt się zapowiada... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.02.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hadraadae Myśle, że jeszcze potrzebny jest spirytus Nie ciesz się, to taki z apteki do smarowania a nie do picia i należy smarować plecy, piersi i stopy. Naprawde sama tak robie i jak do tej pory nic mnie nie łamie. A my mamy do smarowania Amol i VapoRub (także do inhalacji). Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 ale przecież to jest imprezka forumowa a nie zamknięta. Czyli sobota czy niedziela? Nam by chyba bardziej pasowała sobota, tyle że pogoda niezbyt się zapowiada... Grzegorz Grzesiek weź się nie wcinaj! Zapraszamy z pociechami, czeka Paweł i jego zabawki. Pomóżcie ustalić bliżej czas Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 czyżby ród polanka miał odmienne zdanie co do weekendu przyszłego?nie chcę być nachalny ale jak dobrze rozumiem w sobotę można zwiedzac Wasze apartamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 07.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 OOO ja tam mam nosa przychodze a tu plany imprezowe Tyle ze my niestety sie póki co nie piszemy, nasz brzdąc troche za mały jeszcze na takie balangi Poczekamy do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts