Narcyza 07.02.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 A my mamy do smarowania Amol i VapoRub (także do inhalacji). Polecam Dzięki ale narazie nic całe szczęście nie potrzebuje. Tylko żeby przyszła WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 07.02.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Edyta 123.jeżeli wjeżdzasz na działkę ,to pod kątem około 45 st w prawo widać część mojego domu .będziesz widzieć od Twojej strony 2 okna połaciowe z wiśniowym dachem.Przysłania mi trochę dom z z dachem dwuspadowym kolor wiśniowy kryty blachodachówką.Widziałem w sobotę z okna ,że na budowie ktoś był u Ciebie białym samochodem .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 czujny jestes Wiech - dobrze mieć takiego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 07.02.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 (...) Widziałem w sobotę z okna ,że na budowie ktoś był u Ciebie białym samochodem .Wiech No to jak bialy samochod to bingo To ekipa - chociaz pewno to bylo wczesnym rankiem - bo jak ja tam dotarlam okolo 14 to juz nikogo nie bylo Za tydzien, najwyzej dwa jak wyjrzysz z tych Twoich polaciowych to moze juz kawalek wiezby zobaczysz A Twoj domek to tez juz musialam widziec. Niejednokrotnie przypatrywalam sie tym domkom (w tym pewnie Twojemu), ktore sa w tamtej okolicy. Niesamowite z jakim zainteresowaniem nagle czlowiek zaczyna patrzec na wszystko co pnie sie do gory - oczywiscie dgy buduje cos wlasnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.02.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 wieeeem, Ty cwałujesz samotnie, jak ... jeździec bez głowy [mordaaaa] ...ale inne członki są na swoim miejscu jak myślisz, czy to jest na tyle dobry powód, żeby go opić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 07.02.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Wojtek 62. Z sąsiadem mam niepisaną umowe że zwracamy uwagę na wszelkie przybycia osób na posesje.On na moją ,a ja na jego.Edyta 123 w trakcie budowy domu przypatrywałem się wielu budowom(robię to do tej pory).Można dużo rzeczy podpatrzeć i się nauczyć.Nawet teraz chodząc na spacer,zwracam uwagę na nowe domy,oraz budowy. Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.02.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 quote] jak myślisz, czy to jest na tyle dobry powód, żeby go opić??? Każdy powód jest dobry tylko cholerka kiedy ? :/ Chciałbym wpaść do Ciebie wieczorkiem w wiadomym celu i ewakuowac sie gdzieś nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 dzień dobry polanki - czy planujecie cosik do oglądania Waszego domku? czy można umówić się indywidualnie? w końcu też mieszkamy w połnocnej części i daleko do siebie nie mamy ...a kominek chyba wart zobaczenia Pewnie że planujemy tylko.... Tak chciałoby się jeszcze coś zrobić, a tempo zmian już coraz wolniejsze. I posprzątać trzeba ... 1,2,3..To sobota czy niedziela? Dagmara no to wywołałam wilka z lasu ....tyle że nie śmiałam nawet pomyśleć że to ten weekend....a teraz zaczynają się ferie i wyjeżdżamy z dzieciaczkami do babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.02.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 to niezła imprezka się szykuje w sobote - jak polanak z Ivo rusza w tany to pewnie i na forum o tym usłyszymy no coś podobnego niestety ten weekend mi nie pasuje, a poza tym zacznie się wielki post..."zabaw hucznych nie urządzać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 quote] jak myślisz, czy to jest na tyle dobry powód, żeby go opić??? Każdy powód jest dobry tylko cholerka kiedy ? :/ Chciałbym wpaść do Ciebie wieczorkiem w wiadomym celu i ewakuowac sie gdzieś nad ranem uuuu, Dobrz, takie wyznania to na privie, plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.02.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 uuuu, Dobrz, takie wyznania to na privie, plissss Czy ja zapomniałem powiedzieć, ze w tym by uczestniczył również Twój mąz ? Jezeli tak to się poprawiam :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.02.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Spotkało się dwóch kumpli i jeden mówi do drugiego - Stary organizuję sex grupowy. Piszesz się?- No pewnie. A kto będzie ?- No ja, ty, twoja żona...- A, no to jeśli tak to nie. - No dobra to ciebie skreślam Tak mi się taki dowcip przypomniał jak sobie czytałem nasze forum ...ciekawe dla czego Dobrzyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 woprz, a jakis dowcip odnośnie sobotniego spotkania u polanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.02.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hej, hej! Witam wszystkich, zwalszcza grupe popoludniowo-wieczorna, tzn te ktora ostrno pracuje za dnia i nie maja mozliwosci udzielania sie na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.02.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Wojtku: Kawa z mlekiem, pachnące latem grejpruty, mruczący kot na kolanach, herbatka z melisy albo majeranku, pogaduszki na forum muratora, chrupki kukurydziane z miodem... wedle uznania Ja tez znam dobra metode na wszelkiego rodzaju przeziebienia i stany grypowe (ta metoda zawsze dziala Najlepsze w leczeniu tych schorzen jest ziarnko groszku... kladze je sie centralnie na brzuszku ...... ... i pociera drugim brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 07.02.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Mojemu szanownemu Kuzynowi poradzono kiedyś grzane piwo, więc wypił jedno grzane i 3 zimne. Pomogło Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.02.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Mojemu szanownemu Kuzynowi poradzono kiedyś grzane piwo, więc wypił jedno grzane i 3 zimne. Pomogło Pozdrawiam Tomek A tej metody nie mialam okazji sprawdzic , chyba dlatego, ze jak tylko cos zaczyna mnie brac to siegam do "mojej metody" A tak swoja droga to ocs cisz na grupie... Grupe "wiosna 2005" juz mi sie dzisiaj udalo rozruszac, a na Wroclawskiej tylko sie echo walesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 08.02.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witam Wszystkich Czy Wszyscy już się obudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 08.02.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wojty A ten groszek to jaki?- konserwowy czy suchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.02.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 witam,Molly o tej porze to Wojty ćwiczy układy z groszkiem więc nie spodziewj się odp zbyt szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts