kasztanka 09.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 DACHOWIEC a oprocz kolek to jak sobie radzicie z dzidziusiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 09.02.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Dzień dobry wszystkim Dachowiec - specjalne pozdrowienia dla Maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 09.02.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 aka SUPERR!!!! a co masz na podlodze w salonie? ciekawy ksztalt -nie kwadrat a jakie masz sciany zew? pozdrawiam W salonie płytki a ściany z bloczka milickiego. Hehe teraz widze ze to jedno zdjecie z widokiem na tył domu jakieś kopnięte nieco, jakby kto po pijaku robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 09.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 U nas BARDZO skuteczne okazało się noszenie szkraba brzuszkiem na ręce. Polecił nam to znajomy, który też w ten sposób radził sobie z problemem. Nie wiem jak Ci obrazowo wytłumaczyć ten "chwyt" My to nazywamy chwytem na "pilota" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 09.02.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Polanki jak zima dokuczyla w uzdrowisku? Dbaliśmy o to żeby nie zmarznąć. W samym styczniu poszło 700 kg groszku. Grzegorz (BP,NMSP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.02.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Polanki jak zima dokuczyla w uzdrowisku? Dbaliśmy o to żeby nie zmarznąć. W samym styczniu poszło 700 kg groszku. Grzegorz (BP,NMSP) sporo tego groszku....ale w sumie nie wiem jakie jest zużycie....może to normalne uświadom mnie plizzzzzzzz ....a cenowo to jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 09.02.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Polanki jak zima dokuczyla w uzdrowisku? Dbaliśmy o to żeby nie zmarznąć. W samym styczniu poszło 700 kg groszku. Grzegorz (BP,NMSP) sporo tego groszku....ale w sumie nie wiem jakie jest zużycie....może to normalne uświadom mnie plizzzzzzzz ....a cenowo to jak to wygląda? teraz za tonę zaworkowaną płacę 430 zł. Gdybym brał luzem to by było 50 zł taniej. Sam nie wiem, czy to dużo czy mało. Dom 110 m2. Kombinuję z ustawieniem zaworu czterodrogowego i już wiem że trzeba go przestawiać dosłownie o ułamki milimetra... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.02.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 no ale teraz to już się pogubiłem że niby tona tego groszku na miesiąc i tak ziarnko po ziarnku w pępek i aż się zetrze na pył powiedzcie proszę że to coś nie tak bo się kompleksów nabawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.02.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Beata, zastanawiamy się nad działką w Rogożu (5km za Wrockiem na Trzebnicę, choć jako "działkowa wyjadaczka" pewnie wiesz ). Szkoła podobno jest dobra w sąsiednim Krynicznie. Pozdrawiam Tomek no to rzeczywiście byłbyś moim sąsiadem - jedna parafia na razie Rogoż to znam z powodu masarni z pysznymi rzeczami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.02.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 woprz,Ty lubisz koniki a inni przerabiają w tym czasie groszek i po jakimś czasie srednio po 9miesiacach zbieraja plon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.02.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 no ok ale tone na miesiąc ..... no ok, prz yznaję, proszę o podpowiedź ile groszków wchodzi na tonę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.02.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 woprz, a może to nie kwestia w ilości a w wielkości, nie słyszałeś o specjalnej odmianie groszku rodem z Czernobyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.02.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Polanki jak zima dokuczyla w uzdrowisku? Dbaliśmy o to żeby nie zmarznąć. W samym styczniu poszło 700 kg groszku. Grzegorz (BP,NMSP) sporo tego groszku....ale w sumie nie wiem jakie jest zużycie....może to normalne uświadom mnie plizzzzzzzz ....a cenowo to jak to wygląda? teraz za tonę zaworkowaną płacę 430 zł. Gdybym brał luzem to by było 50 zł taniej. Sam nie wiem, czy to dużo czy mało. Dom 110 m2. Kombinuję z ustawieniem zaworu czterodrogowego i już wiem że trzeba go przestawiać dosłownie o ułamki milimetra... Grzegorz hmm. a o jaki groszek chodzi, bo juz ja sama sie gubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.02.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Oj widze, ze Jacek tak sie rozepchal, ze mnie na mapce zaslonil Na szczescie na mapce Kamienca jestem w calej okazalosci - dzieki polanka!!!!!!!! Mapa jest tak szczegolowa, ze jak bedziemy robic grilla dla forumowiczow to nie bedziemy musieli dlugo opisywac, jak do nas dotrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 09.02.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Tomek_W nie przejmuja się! myślę, że każdy z nas mniej lub bardziej robił studia ze "ścian". W całej tej zabawie pod tytułem "budowanie" wypada zachować zdrowy rozsądek i pamiętać, że wszystko musi ze sobą dobrze współgrać... ideałem byłyby klocki LEGO... Na przykład silikaty. Mają tę zaletę, że dobrze tłumią dźwięki. Ale czy każdemu to jest niezbędne? Jeśli jednak niezbędne to trzeba dalej konsekwentnie pamiętać o tłumiącym stropie. Czasami dopiero po zamieszkaniu zauważamy ile przenosi drewniany strop i to pomiędzy pomieszczeniami z tej samej kondygnacji (zapytaj polanki... sami tego doświadczają...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 09.02.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Tomek_W pilot! judo! nieźle... jedno jest pewne - mała nie lubi zbyt ciasnego zawijania np. w tzw. rożek. Najlepiej czuje się rozebrana, no może z pieluszką... niestety z tym musi poczekać do lata. Przyczyna kolek to najprawdopodobniej zbędne zapowietrzanie się (tekst jak z instrukcji obsługi). Mała ssie łapczywie, lubi się potem bawić, ma sporo możliwości łykania powietrza. Efektem są czkawki, kolki i potem ulewanie... Trzeba bestię odpowietrzać i o to chyba chodzi. Ale z pilotem popróbujemy! Przy okazji dzięki aka za specyfik! trzymaj go w rezerwie, jak się poddamy to skorzystam... od dłuższego czasu wybieram się na waszą budowę, nie mówiąc o Poświętnej (jeżdżąc pod dodatki do Lechbudu czasem zaglądam tam ale jakoś nie udaje mi się zastać Maćka) Jak tak o tych problemikach ale to tylko margines codziennego zmęczenia i codziennych radości. Jest cool! POLANKA zdjęcie okolic Kamieńca jest super! Jestem bardzo, bardzo zainteresowany zdjęciami naszch okolic tj. kocich!!! kiedyś Grzegorzu chyba coś próbowałeś mi wysłać ale bezskutecznie. Mój mail aktualny to [email protected] Niestety póki co nie możemy Was odwiedzić ja co prawda już podziwiałem kominek ale atmosfera Waszego domku bardzo przyciąga, więc żałuję.... Na naszej budowie pojawiam się tylko interwencyjnie, może nawet jutro, na chwilkę tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.02.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 aka SUPERR!!!! a co masz na podlodze w salonie? ciekawy ksztalt -nie kwadrat a jakie masz sciany zew? pozdrawiam W salonie płytki a ściany z bloczka milickiego. Hehe teraz widze ze to jedno zdjecie z widokiem na tył domu jakieś kopnięte nieco, jakby kto po pijaku robił wiem ze plytki ale jakie? gres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 09.02.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Polanka,dopisz mnie też - Marcinkowice. emango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 09.02.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witam,Woyty a juz myślałam ,że sport to twoje hobby w Rynku hihiDachowiec powodzenia ztymi chwytami judo!Woprz juz dawno mnie nikt tak nie rozbawil do łez och ten groszekIVO gdzie jest ta masarnia? jak bedziemy robic grillano wlasnie nie wiem jak WY,ale ja juz czekam na taka pogode,byle nos nie odpadał i np. ognisko,grill byle do wiosnyTomek-moze bedziemy somsiadami? ok3km mysl z Koranu trafiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 10.02.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Witam.A cóż to dzisiaj wszyscy śpią? Proszę się obudzić.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts