kasztanka 11.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 a ja sobie zjem http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/103/10361.jpg mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ja też chętnie skosztuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 alez prosze, prosze bardzo czestujcie sie, sama pieklam coprawda dzisiaj nie tlusty czwartek, ale za to ponury piatek i trzeba sobie umilic zycie nie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Może to pomoże na te bolące dzisiaj głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 WIOMA ZARA a Wy co tak cicho siedzicie na forum? widze ze jestescie na forumie czestujcie sie SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.02.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 a ja sobie zjem http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/103/10361.jpg mniam Kasztanka Ty raczej odpuść sobie, tylko zjedz ogórka bo to czego na razie nie masz ????????????? - może wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.02.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Molly,dzięki za herbatkę - smakuje wyśmienicie!!! zapraszam na kanapkę w celach relaksacyjnych- ból głowy odejdzie z miejscakasztanka,nim się zaligowałem to rok byłem jako gość ale i tak wszystkich bije w statystykach nijaki Kroyena -prześmiewca na tym forrum klasy lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 11.02.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mleko tylko pozornie pomaga na zgagę. To jak z alkoholem na mrozie; na chwilkę pomaga a potem jest jeszcze gorzej. Mleko na chwilke łagodzi, ale jego rozkład w żołądeczku zdecydowanie pogarsza sprawę. Nie próbowałaś po prostu Rennie czy "cóś" na ten kształt? Mnie zawsze pomagało. W ciąży co prawda nie byłem , ale na pierwszej sesji na studiach nabawiłem się od razu wrzodzików i tak mi się jeszcze jakiś czas odzywały. Mnie- jak nie miałem ochoty na żadne cuda- pomagała po prostu woda mineralna (niegazowana oczywiście). Po prostu rozcieńczała Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mleko tylko pozornie pomaga na zgagę. To jak z alkoholem na mrozie; na chwilkę pomaga a potem jest jeszcze gorzej. Mleko na chwilke łagodzi, ale jego rozkład w żołądeczku zdecydowanie pogarsza sprawę. Nie próbowałaś po prostu Rennie czy "cóś" na ten kształt? Mnie zawsze pomagało. W ciąży co prawda nie byłem , ale na pierwszej sesji na studiach nabawiłem się od razu wrzodzików i tak mi się jeszcze jakiś czas odzywały. Mnie- jak nie miałem ochoty na żadne cuda- pomagała po prostu woda mineralna (niegazowana oczywiście). Po prostu rozcieńczała Pozdrawiam Tomek dzieki Tomek bylam w aptece i pani powiedziala ze nie ma specyfiku na zgage dla ciezanych ..... wszystko ponoc szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 11.02.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 zapraszam na kanapkę A dziękuję, właśnie zjadłam i już mam ferie papa Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.02.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 polanka,smacznego ale Molly chodzilo o kanapkę do siedzenia, o której pisaliśmy sobie pare dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 11.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 WIOMA ZARA a Wy co tak cicho siedzicie na forum? widze ze jestescie na forumie czestujcie sie SMACZNEGO Wywołana do odpowiedzi melduję: Polanka - dziękuję za wklejenie do mapki - poczułam się pełnowartościowym członkiem(?????) zbiorowości Kasztanko - siedzę i się douczam w "wymianie doświadczeń" - gdzieś kiedyś przeczytałam jak Dobrzykowice poinformował niedouczoną forumkę......... więcej czasu w wymianie doświadczeń mniej na plotkach = mniej błędów na budowie itp......(to nie cytat ale sens wypowiedzi) Czekam na wycenę od p.Mani.......... A tak przy okazji co myślicie o zakupach materiałów teraz, a nie na wiosnę/lato???? Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 a jakich materiałów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.02.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 budowlanych woprz nie tekstylnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.02.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 no i że np. nie koniecznie opatrunkowe pytanie zasadnie o tyle że gdzieś to trzeba składowac to raz i że zamraża się kaskę generlanie czy ku;pować czy nie to pytanie o tzw. okazje jeżeli wygląda że okazja jest super to warto jeśli nie raczej nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 święte słowa woprz,trafiaja się nam okazje ale należy się zastanowić czy będąc na etapie fundamentów kupować np. grzejniki na wyprzedaży bo to okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 11.02.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 budowlanych woprz nie tekstylnych Tekstylne są zabronione przez Pana Męża na czas bliżej nie określony Myślę nad zakupem bloczków BK na ściany. Usłyszałam że teraz jest fajny okres na takie zakupy - niezłe ceny bo producenci chcą zwolnić magazyny przed wieeelkim budowlanym ruszeniem. Niby logiczne ale mam jakieś lęki No i oczywiście składują to u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.02.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 no dokładnie na etapie fundamentów rozważałem jeszcze czy grzać prądem czy gazem czy olejem czy kominek z płaszczem wodnym czy z DGP. i na dodatek zamieszałem jeszcze troszeczkę ze ściankami działowymi a na koniec na połowę salonu zrobiłem podłogówkę. trzeba uważać albo np kupowanie czegoś w likwidowanych składach np. resztki dachówki z 1/2 ceny z nadzieja że dokupi się resztę gdzie indziej a później okaże się, że kolor owszem podobny ale nie ten sam. i bądź tu człowieku mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 zara no tu to trzeba się zdecydować albo chcą zwolnić magazyny albo trzymają u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.02.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 zara,albo robią miejsce na nowe dostawy i czyszcza magazyny albo coś kręcą bo gdzie będzie składowany Twój BK? poza kasa w składzie powierzchni wolnej magazynowej nie przybędziea zadzwoń do Milicza i zapytaj się po ile kupisz u nich bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts