zara 11.02.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 witam kiedys sie witalem ale mialem dlugga przerwee nie kozystalem z forum znowu jestem na etapie modernizacji poddasza wiec bede tu czesciej pozdrawiam wroclaw hubiii - dlugoleka Cześć nowym klawiaturom i palcom na nich No proszę to i Długołęka nareszcie ożywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.02.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 A Wyszków tonie .. to jest Sadków milczy Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.02.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Hej, hej!!!! jestem, jestem !!! Modrdeczki kochane!! Druga zmiana wchodzi do akcji!! Ostanio sie nie pojawialam, bo -pierwsze promo- w srode brutalnie zaatakowal mnie jakis trojanek , na szczescie "moj iluzoryczny maz" mi go naprawil - bravo dla niego!! -drugie primo - wczoraj zaraz po pracy poszlam troszku poimprezowac Ale milo ze ktos sie o mnie pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.02.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Wielkie "HEJ !" dla calej ekipy "gangu woprza" fajnie ze coraz wieksza jest nasza forumkowa grupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.02.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Wojty - witam i od razu (niestety) żegnam (na dziś) Dobrej nocy wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.02.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Co do plotek, niedomowien i roznych takich odnosnie mojej 1 polowy: oswadczam wszem i wobec, ze moja 1 polowa istnieje i ma sie dobrze... zreszta yaacekiewicz moze poswiadczyc, bo go widzial...hmmm, chociaz po tylu piffkach co wtedy wypil, to pewnie powie ze ja mam 4 os rodzine A poza przeciez kots mnie tym groszkiem leczy.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.02.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Hadraadae - szkoda ze jz uciekasz A kto jest z "naszych" na grupie?? Lapki w gore !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.02.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ja jestem ale też znikamcosik mi się wydawało, że 1połowa wojty jest za pan brat z joggingiem a tu Hadraadae rzuciła cień niepewnościgrupa woprza zamiast wspólnego busa do dojazdów do pracy bedzie się musiała zrzucić na autobus jak się w takim tempie będzie rozwijała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ahrek 11.02.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witam wszystkich Rozmawiałem dzisiaj z geodetą ,który powiedziałmi, że mapę do celów projektowych wykonuje średnio za 700 zł., a wytyczenie budynku to około 450 zł. Oczywiście wytyczenie może być tańsze, jeżeli wcześniej wykona mapkę. Mapy do celów projektowych wykonuje taniej, ale ze względu na to że są to Kąty Wroclawskie i mapa musi być uzgodniona w Ośrodku Powiatowym we Wrocławiu, gdzie koszty są większe. Dlaczego koszty w Ośrodku Powiatowym sa droższe? Czy 700zł. za mapkę to dużo?Może polecicie jakiegoś geodetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.02.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witaj ahrek to dziwne o tym ośrodku powiatowym - nie słyszałam czegoś takiego a co do cen - cena jest normalna, choć my płaciliśmy 350 PLN, ale "było nas trzech"potem podziękowaliśmy geodecie - teraz służę namiarem na bardzo fajnego gościa - facet szybko przyjeżdża, jest dobry i niedrogi. Wytyczenie masz tanio, zależy jeszcze jaki dom. Nasz geodeta wyszedł z założenia że po co mamy przepłacać (dom ma kilkanaście krawędzi) więc wytyczył tylko te zewnętrzne punkty, a resztę zrobiła ekipa, ekipa musi być w miarę kumata (a to rzadkość) - tutaj akurat się nie pomylili, dom wytyczyli dobrzre, chociaż w innych momentach budowy popisywali się rzadko spotykanym tumaństwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.02.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witaj ahrku! A moze bys zaczal od przedstawinia sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.02.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Pierwsza połowa Wojty'ego (Wojty Właściwy) jest postacią iluzoryczną - jak żona porucznika Kolombo - jej tez ponoć nikt nigdy nie widział Co to, to muszę wyrazić stanowcze NIE Jednak moja żadkość bywania na forum wynika z prostego faktu: w domu posiadamy _tylko_ jedną klawiaturę zaś pisanie na forum po 24:00 (tak do siebie samego) jakoś niespecjalnie mi pasuje U nas w domu wystarczy, że na razie mamy jednego nałogowca "forumowego" -- PIERWSZA (właściwa) połowa Wojtego - Wojty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 hi hi ale cos druga polowa Wojty'ego przepadla spadek aktywnosci .... hmmmm Kasztanka, czy pytanie odnosi sie do aktywnosc groszkowej ? no nie, tak ogolnie pytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 uczuciowe? Proszę zdefiniować pojęcie. Pierwsza połowa Wojty'ego (Wojty Właściwy) jest postacią iluzoryczną - jak żona porucznika Kolombo - jej tez ponoć nikt nigdy nie widział no taaaak ..... sprawa jest wg mnie bardzo skomplikowana .... wiemy jak wyglada 1polowa Wojtyego, a gadamy caly czas z 2polowa Wojtyego - i nie wiemy jak ona wyglada (przynajmniej wiekszosc) a wiec proponuje zeby 2polowa sie ujawnila aby bylo jasne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.02.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witaj Kasztanka - moze przenies sie lepiej na grupe "wiosna 2005" - bo tu cos smuty dzisiaj - wszyscy sie poewakuowali... A tam nawet niezla grupka zaczyna nam rosnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 witam kiedys sie witalem ale mialem dlugga przerwee nie kozystalem z forum znowu jestem na etapie modernizacji poddasza wiec bede tu czesciej pozdrawiam wroclaw hubiii - dlugoleka WOW witamy Dlugoleke!!!!! przypomnij z ktorej strony Dlugoleki jestes - mniej wiecej ..... ulica!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 11.02.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Co do plotek, niedomowien i roznych takich odnosnie mojej 1 polowy: oswadczam wszem i wobec, ze moja 1 polowa istnieje i ma sie dobrze... zreszta yaacekiewicz moze poswiadczyc, bo go widzial...hmmm, chociaz po tylu piffkach co wtedy wypil, to pewnie powie ze ja mam 4 os rodzine A poza przeciez kots mnie tym groszkiem leczy.... :D To nie jest Was czworka? Bo ja wypilem tylko dwa piffka. A moze wypilem cztery piffka a Was jest dwojka? A moze i Was i piffek czworka? Oj, nielatwo pojac ten swiat, nielatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 No proszę to i Długołęka nareszcie ożywa PRZEPRASZAM a czy Długołęka umarla? ZARA co TY? Brutusie hi hi hi hi hi hi DŁUGOŁĘKA WIECZNIE ŻYWA !!!! UBER ALLES itp itd hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 11.02.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 No proszę to i Długołęka nareszcie ożywa PRZEPRASZAM a czy Długołęka umarla? ZARA co TY? Brutusie hi hi hi hi hi hi DŁUGOŁĘKA WIECZNIE ŻYWA !!!! UBER ALLES itp itd hehehe W takim razie to chyba ja jakaś nieożywiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 11.02.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ale cie Kasztanka wzielo na patriotyzm lokalny! No dobra, niedalekos od Kamienca, to wacpannie wybaczymy. Dobranoc wszystkim i milego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts