kasztanka 11.02.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ale cie Kasztanka wzielo na patriotyzm lokalny! No dobra, niedalekos od Kamienca, to wacpannie wybaczymy. Dobranoc wszystkim i milego weekendu. ojej od razu patriotyzm ;-D tak po prostu sie odezwalam pseplasam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 11.02.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 CZesc Kacha! My sie przypadkiem nie znamy z innego forum? Fajnie ze tu wpadłaś, może będziemy miały okazje sie spotkać na jakimś spotkanku integracyjnym przy grillu. Bo ja tu parapetówkę już obiecuje od dawna grupie I sobie od razu zerknęłam na najnowsze zdjęcia z Twojego domku - fajne masz kafle w łazience! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.02.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Witam Wszystkich serdecznie w ten deszczowy ranek Wczoraj już nie zdążyłam na forum , bo wieczorem byłam na basenie. Dzisiaj pewnie Wszyscy odsypiają, więc ja się biorę niestety do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ahrek 12.02.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Witaj ahrek to dziwne o tym ośrodku powiatowym - nie słyszałam czegoś takiego a co do cen - cena jest normalna, choć my płaciliśmy 350 PLN, ale "było nas trzech" potem podziękowaliśmy geodecie - teraz służę namiarem na bardzo fajnego gościa - facet szybko przyjeżdża, jest dobry i niedrogi. Witam Czekam w takim razie na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 12.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 CZeść hłe hłe, ale oburzyłam obie połowy Wojty'ego Może zróbmy tak: ci co nie widzieli pierwszej połowy, uwierzą, że istnieje, jeśli druga połowa się przyzna, jak ma na imię? Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 CZeść hłe hłe, ale oburzyłam obie połowy Wojty'ego Może zróbmy tak: ci co nie widzieli pierwszej połowy, uwierzą, że istnieje, jeśli druga połowa się przyzna, jak ma na imię? Może być? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Witam! Ale dziewczyny mnie podpuszczacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 A tak odbijajac pileczke - to jak wy macie na imie???? kasztanka - to zdrobnienie od jakiego imienia?? a Hadraadae??? - tego imienia to nawet wymowic nie umiem A tak swoja droga to chcialam wczoraj opublikowac naszze zdjecie - 2 poloweczki razem, tylko moj WOjcio sie skrzywil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Hadraadae - zapislas sie juz na warsztaty?? - bo ja sie dzisiaj chyba osytatecznie zapisze, bo pomalu jzu nie ma wolnych miejsc...(oczywiscie jak juz ostartecznie podejme decyzje na co to nie omieszkam cie o tym powiadomic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 12.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Hadraadae - zapislas sie juz na warsztaty?? - bo ja sie dzisiaj chyba osytatecznie zapisze, bo pomalu jzu nie ma wolnych miejsc...(oczywiscie jak juz ostartecznie podejme decyzje na co to nie omieszkam cie o tym powiadomic ) Hej, no właśnie obawiam się, ze my się nie załapiemy z moimi dziewczynami, bo jest jeszcze tylko 5 miejsc na piątek Ale daj znać, kiedy będziesz na glinie, to może wpadnę towarzysko do Stacha (prowadzącego) to się poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.02.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 A może by tak dla zakończenia dyskusji przyjąć, że Wojty to 1 połówka, a Wojta to 2 połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.02.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 A tak poza tym również serdecznie witam nowych i tych co tylko czasami wpadają na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 A tak w ogole to jest tu kto, czy ja znowu pisze "sobie a muzom"?? na zachete wykladam na stol to http://www.kulinaria.pl/foto/ocd-034.jpg prosze sie czestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 No za Muzę jeszcze nie robiłam, ale brzmi zachęcająco Póki co to się poczęstują zanim inni sie zlecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.02.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 I uciekam na razie, zajrzę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Hadraadae - zapislas sie juz na warsztaty?? - bo ja sie dzisiaj chyba osytatecznie zapisze, bo pomalu jzu nie ma wolnych miejsc...(oczywiscie jak juz ostartecznie podejme decyzje na co to nie omieszkam cie o tym powiadomic ) Hej, no właśnie obawiam się, ze my się nie załapiemy z moimi dziewczynami, bo jest jeszcze tylko 5 miejsc na piątek Ale daj znać, kiedy będziesz na glinie, to może wpadnę towarzysko do Stacha (prowadzącego) to się poznamy Swietnie!!! Pewnie szybko mnie rozpoznasz-aa bede pewnie ta, ktora bedzie miala cala twarz umorusana glina i chyba nie tylko twarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 12.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Jestem jestem - tylko zarobiona . Sama to robiłaś - Wojta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 12.02.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Wojta- tak to będą wyglądać zapewne wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 A tak odbijajac pileczke - to jak wy macie na imie???? kasztanka - to zdrobnienie od jakiego imienia?? no ale z jakim imieniem moze sie kojarzyc? chyba z zadnym! raczej z Pilsudskim he he he ja mam na imie Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 a zdjecie mozna zobaczyc w moim albumie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts