aka 13.02.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 aka - mojemu synkowi bardzo się podoba wasz domek siedzi ze mna przy kompie i pokazuje paluszkiem - pyta "cio to?" i mówi "łaaaaa" to znaczy że domek OK nie śpi o tej porze bo się wyspał po południu kolejność prac? zacząć od czegokolwiek ... No dziękuje , to wielki komplement! Czyli co? okienka teraz? Czy juz masz a tylko na zdjeciu nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.02.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 aka - mówiłam zawsze że Klementynka to tzw. domek właściwy/prawdziwy - jak z dziecięcych obrazków, taki domek jak trzeba, więc i dziecku się podoba. Gdybyśmy nie budowali naszego d08 to byłaby na mur Klementynka Wasz domek jest naprawdę fajny okienek nie ma niestety więc i nie można ruszyć z niczym innym ale jak mówiłam jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 13.02.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Aka jak tylko bede cos wiecej wiedziec dam znać,tez nie mam pojecia ile to moze kosztować w calosci,poki co to to "wyleje" stopy?tak sie tp chyba nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.02.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 dziś walentynki ...a co tutaj jeszcze takie pustki dzień dobry grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 No to zaczynamy Walentynki Dla wszystkich fajnych ludzi w naszej grupie - życzenia gorących uczuć w ten zimy lutowy poranek http://dingo.care-mail.com/photos/4/4839a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.02.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 No i jeszcze coś - jakoś tak jest, że zakochani lubią czekoladkidla zakochanych: http://www.dans.com/images/assorted.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 14.02.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.02.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam Wszystkich Życzę Wszystkim całuśnego dnia z okazji walentynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 14.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witajcie, z okazji Walentynek pozdrowienia dla wszystkich zakochanych Chetnie sie poczęstuje tymi słodkosciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.02.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 http://i.joemonster.org/i/d/v037m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 14.02.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 witam, jestem prawie nowy na forum, a tutaj zaglądam dopiero pierwszy raz.. dom buduje pod Oleśnicą, aktualnie jest to stan surowy otwarty, pewnie będę się często zwracał z zapytaniami o wyjaśnienie kwestii dla mnie niejasnych, o porady itp.. poza tym wszystkim życze udanych walentynek Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 14.02.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 BK - moooocne Boowa - witam, niezła sentencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.02.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 BK - fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.02.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 hejka Boowa a czy Ty nie budujesz w Borowej? czy gdzie???? (tak mi sie z nickiem skojarzylo ) Milutkich Walentynek )))) ja znowu daleko od domu i mojego Walentynka starszego bo mlodszego Walentynka mam przy sobie hi hi hi (jeszcze przez jakis czas) pozdrowka, slodkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 14.02.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 WITAM WSZYSTKICH!!! ale po dzisiejszym dniu będzie mielonego groszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 14.02.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 BK fajowe Ja z kolei w jakiejś gazecie widziałem pytanie (w formie ogłoszenia): "Onanisto! Czy kupiłeś już sobie kartkę walentynkową?" Swoją drogą ja przerzuciłem się na świętowanie w Noc Świętojańską, bo to i bardziej swojskie i klimat jakoś wtedy bardziej przyjazny (i hormonalny... ) Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 14.02.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 BK fajowe Ja z kolei w jakiejś gazecie widziałem pytanie (w formie ogłoszenia): "Onanisto! Czy kupiłeś już sobie kartkę walentynkową?" Swoją drogą ja przerzuciłem się na świętowanie w Noc Świętojańską, bo to i bardziej swojskie i klimat jakoś wtedy bardziej przyjazny (i hormonalny... ) Pozdrawiam Tomek Tomku - racja ! Popierajmy słowiańskie tradycje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 TAK JEST ja tez popieram !!! a nie jakies tam imperialistyczne walentynki he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.02.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 noc świętojańska - to w Gajkowie i Kamieńcu - wyobraźcie sobie jak by to fajnie na rzece wyglądało Pamiętam z dzieciństwa (bardzo wczesnego) rzekę (Poprad) z mnóstwem światełek - świeczek zapalonych na wiankach, puszczanych na Poprad - coś pięknego, a w czerwcu faktycznie klimat lepszy do świętowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.02.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 popieram nasze swojskie święta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts