Tomek_W 14.02.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 W sumie to można hmm pomyśleć o imprezie forumowej Swiętojańskiej w Gajkowie/Kamieńcu (albo nawet nad Bajkałem) w czerwcu - co myślicie? Gaworzymy o rozpasaniu świętojańskich nocy a tu BK proponuje spotkanie w czerwcu.... nad jeziorem.... Nie wiem co o tym myśleć... Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.02.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 W sumie to można hmm pomyśleć o imprezie forumowej Swiętojańskiej w Gajkowie/Kamieńcu (albo nawet nad Bajkałem) w czerwcu - co myślicie? Gaworzymy o rozpasaniu świętojańskich nocy a tu BK proponuje spotkanie w czerwcu.... nad jeziorem.... Nie wiem co o tym myśleć... Tomek ja tam nie gaworzyłam o rozpasaniu - rozpasanie to ci podpowiedziała męska wyobraźnia noc świętojańską można też spędzić na kulturalnej dyskusji o betonie i piecach CO, rozwiązaniach instalacji elektrycznej i innych problemach jakie nas pasjonują a nie tylko na rozpasaniu Co myśleć? czuć się zaproszonym na imprezę w lecie a tak w ogóle - to gdzie te nasze wszystkie mężczyzny z grupy wrocławskiej - coś dziś Was niewielu, Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 14.02.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 gdzie te nasze wszystkie mężczyzny z grupy wrocławskiej - coś dziś Was niewielu, Panowie? Nie wystarczam, chlip, chlip.... Kupię sobie pistolet i się otruję... Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.02.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 nie płacz proszę nie otruwaj się to ja idę do domu - a co idę oglądać w ramach prezentów walentynkowych - drzwi wejściowe i kafelki do łazienki Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 14.02.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 nie płacz proszę nie otruwaj się to ja idę do domu - a co idę oglądać w ramach prezentów walentynkowych - drzwi wejściowe i kafelki do łazienki Pozdrawiam Beata najlepszy prezent http://www.samebaby.com/forum/images/smiles/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.02.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 BK,miej Ty sumienie- w noc świętojańską chcesz o CO gadać?troszkę swobodnych tematów w te jedyna noc poruszyc to niełaska co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.02.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Wojtek - ale dziś nie noc świętojańska a co do drzwi - widziałam fajne, firmy Dziadek - macie jakieś zdanie na temat firmy? i jeszcze w Domarze fajne płytki i meble do łazienki (z Koła) - kupię sobie jak nie na walentynki to na noc świętojańską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 14.02.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Wojtek - ale dziś nie noc świętojańska a co do drzwi - widziałam fajne, firmy Dziadek - macie jakieś zdanie na temat firmy? i jeszcze w Domarze fajne płytki i meble do łazienki (z Koła) - kupię sobie jak nie na walentynki to na noc świętojańską BK - a to dzrzwi wewnętrzne, czy nadal rozmawiamy o zewnętrznych? Pierwsze słyszę o tej firmie, mają jakąś stronę www? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 14.02.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ej no, mają!: http://www.dziadek.com.pl/indexpl.html Lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.02.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Hej, hej! Ja tu tylko na chwile zagladam Generalnie rownież blizej mojego serca i serduszka moje 1 polowki jest noc swietojanska , ale jak jzu jest jakies swieto to nalezy je swietowac :):) Duzo sie nie bede rozpisywac. Wpadlam tu tylko zeby podrzucic troszku groszku dla zakochanych :D:D:D:D:D http://ogrod.bazarek.pl/i/t/2035/743/277/min_203628767541e25bf475a83.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.02.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 BK znowu wybierasz drzwi czy już odbierasz, bo sie troche pogubiłam Wojtek 62 pewnie w noc świętojańską to jak nic powinny być harce nad ogniskiem , a potem o ile dobrze pamietam ... to według upodobań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.02.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Wojta taki groszek uwielbiam najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubiii 15.02.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 witam kiedys sie witalem ale mialem dlugga przerwee nie kozystalem z forum znowu jestem na etapie modernizacji poddasza wiec bede tu czesciej pozdrawiam wroclaw hubiii - dlugoleka WOW witamy Dlugoleke!!!!! przypomnij z ktorej strony Dlugoleki jestes - mniej wiecej ..... ulica!? w koncu sie dorwalem ... postow tyle ze sie dokopac nie mozna jestem z Dłg i lokalizacja to Wschodnie ( taki siaki domek na zakrecie z zielonym ondulinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 w koncu sie dorwalem ... postow tyle ze sie dokopac nie mozna jestem z Dłg i lokalizacja to Wschodnie ( taki siaki domek na zakrecie z zielonym ondulinem ale to w tej "starej" czesci dlugoleki? po prawej od wroclawia? ja po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam Wszystkich Ale dzisiaj jakiś ciężki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 15.02.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam Wszystkich Ale dzisiaj jakiś ciężki dzień Molyy - nie kracz Jeszcze się jakoś ułoży Dzueń dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 15.02.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 dżizas, ale mię się dziś palce mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 15.02.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Cześć Cześć Cześćjuż wychodzi czerwone słoneczko, pewnie będzie ładny dzień należy tylko się cieszyć! Hadraadae - czy Twoja połowa już nie zaraża, a Ty jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 15.02.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Cześć Natko - dziękuję, moja połowa już wróciła do pracy, a u mnie dobrze - stawilam czoła wirusowi Tak mi się właśnie przypomomniało, jak rozmawiałyśmy o tej giełdzie staroci. Pamiętasz może, gdzie to jest? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Wojtek 62 w marcowym Muratorze dali art. o stosowaniu drutów miedzianych na dach, aby zabezpieczyc przed porastaniem. A tak poza tym to cytują w nim wypowiedzi Wojtka i BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts