woprz 16.02.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 dokładnie tak jak mówisz ode mnie najbliżej jest do Jelcza (przy Muszkieterach) ale tam jest ATM z ING a mnie interesuje Euronet albo BZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 16.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 W Kamieńcu przy sklepie chyba najlepiej... Przy szkole to nie... Tam jest ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.02.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Myślę że na Wojnowie ATM też by się przydał Wiem że w Gajkowie są jakieś plany budowy większego sklepu - obok stacji Samotna Gwiazda (czyli koło mnie)Może tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.02.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 no sam widzisz, że bielany to nie jest fajna lokalizacja jak nie fajna!!!! super fajna!!! dla mnie najlepsza lokalizacja dzialki i domku to taka, z ktorej jest dobra i szeroka droga do wrocka (patrz bielany, dlugoleka!) sa tez inne zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.02.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 a są jakieś atm'y w czernicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 16.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Zmiana tematu. Kupiłam dzisiaj następny numer Muratora z płytą czy ktoś już się bawił tym programem????????? Hadraadae - też Cię cytują- gratulacje. Widze, że aktywność grupy wrocławskiej została zauważona przez REDAKCJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.02.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 no sam widzisz, że bielany to nie jest fajna lokalizacja jak nie fajna!!!! super fajna!!! dla mnie najlepsza lokalizacja dzialki i domku to taka, z ktorej jest dobra i szeroka droga do wrocka (patrz bielany, dlugoleka!) sa tez inne zalety no no na przykład przejazd taką okolicą w przedświąteczny weekend ale dzisiaj wredny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 woprz,ja nie czuję, byś dziś był inny niż zwykle,bielany mają bankomaty a w bliskiej okolicy masz ich wybór że hej!!!poza tym na Bielanach masz ciut lepszą infrastrukturę niż w Kamieńcu i okolicy a i dojazd do centrum jest łatwiejszyale każdy buduje tam gdzie mu odpowiada czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.02.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 W czernicy nic nie ma, jest tylko jakiś bank spółdzielczy, niestety, ale za to jest apteka i fryzjer i jakieś sklepy woprz - droga do Chrząstawy niestety nie należy do najłatwiejszych, aczkolwiek jest urocza. No i sama okolica - to są chyba najładniejsze podwrocławskie okolice ile razy jedziemy do chrząstawy to marzymy o tym żeby tu mieszkać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.02.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 woprz, ja nie czuję, byś dziś był inny niż zwykle, bielany mają bankomaty a w bliskiej okolicy masz ich wybór że hej!!! poza tym na Bielanach masz ciut lepszą infrastrukturę niż w Kamieńcu i okolicy a i dojazd do centrum jest łatwiejszy ale każdy buduje tam gdzie mu odpowiada czyż nie? no tu masz rację - niewątpliwie największe zagęszczenie ATM'ów na metr kw. być może porównywalne z samym rynkiem. wiesz co mam na myśli mówiąc o Bielanach - nie chodzi o centra handlowe tylko o te leśną pustynię pod tym względem Długołęka wygląda lepiej zwłaszcza w kierunku na Szczodre. Dla mnie jedyny argument, żeby wynieść się poza administracyjne granice miasta (albo nawet dalej niż 5-8 km od Centrum) to właśnie las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.02.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 W czernicy nic nie ma, jest tylko jakiś bank spółdzielczy, niestety, ale za to jest apteka i fryzjer i jakieś sklepy woprz - droga do Chrząstawy niestety nie należy do najłatwiejszych, aczkolwiek jest urocza. No i sama okolica - to są chyba najładniejsze podwrocławskie okolice ile razy jedziemy do chrząstawy to marzymy o tym żeby tu mieszkać ... no sama widzisz i jak ja mam teraz nie opiewać wyższości naszych terenów nad takimi np. ... różnymi innymi ma już pewne doświadczenia, z tą droga bo jestem co najmniej raz dziennie na budowie hmm to kwestia wprawy żeby nie gnać 100 przez wioskę czasami rzeczywiście jest wąsko jak z drugiej strony nadjeżdża autobus ale da się przeżyć szczerze mówiąc dużo gorzej jest w nocy jak dochodzi cała MASA nieoświetlonych rowerzystów - ale to chyba właściwość każdej wioski - cóż trzeba po prostu jeździć wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 woprz,ale ja do granic miasta mam niecałe 3km, więc nie łapię się na Twój przedział 5-8km, poza tym jak wiesz za mna tylko pole, gdzie sarny biegają a dalej lasek i rzeczkai czy dzień czy noc to 120km mogę gnac jak mi się śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Wojetk odległość ok predkość też ok niech ci będzie, że sarny tez ok ale las? czy nawet lasek ? Wojtek, nie presadzaj no a u las to jesat taki że się nawet zgubić można no i sarny, dziki, lisy, zajace, daniele, orzeł bielik, jaszczurki i.... koniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 woprz,a gdzie masz rzeczkę? i co chcesz od lasku?a koniki w Ślęzy też są - i co Ty na to?ale i tak mi sie podoba Wasza okolica bardziej od mojej ino, że me życie jest po tej stronie miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.02.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Wojtek gdzie ja mam rzeczkę ??? kochany a Widawa !? sam widzisz ta rzeczka to nawet swoją nazwę ma a koło Widawy jest coś co się nazywa Leśny Młyn - tak dla niepoznaki bo w okolicy znajduje się największa w Europie plantacja dzikiej róży. polecam szczególnie późną jesienią i latem zapiera dech w piersiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 ta koło mnie też ma nazwę - Ślęzaa na bielanach masz codziennie pszeniczny zapach .....cóż - kazda okolica ma swoje plusy i minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 jak mawiał Leszek W. są plusy dodatnie i ujemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 woprz,co to sa plusy ujemne? czegos nie jarzę czy to wady ujęte inaczeja dzisiaj ile Ci zajęło dojechanie na budowę i potem do pracy? czy kolejność masz odwrotną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.02.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 50 minut tam z czego 15 od granicy miastai 1,15 do roboty z czego 10 min. do granicy miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 woprz, wcześnie dziś musiałeś wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts