Hadraadae 16.02.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Betty&M - Zdecydowanie popieram Dachowca - też tak zrobiliśmy. Wojtowa - w który dzień festiwalu idziesz na glinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.02.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Betty&M - Zdecydowanie popieram Dachowca - też tak zrobiliśmy. Wojtowa - w który dzień festiwalu idziesz na glinę? Otoz stalo sie nieszczescie!!! Nie ma juz wolnych iejsc na gline - prawde piszac nie wierzylam ze bedzie az takie zaintresowanie i zwleklaam z rezewacja az do wczoraj..... Zapisalam sie tylko na Czarodziejskie lustro – warsztaty mozaiki Joga Tance irlandzkie teraz tylko pozostaje mi wypatrywac czy ktos nie zrezygnuje... Jestem wkurzona sama na siebie! Chyba sie potne z rozpaczy na tych zajeciach z mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 16.02.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Wojtowa - przykra sprawa , ale nie tnij się , podpytam Stacha, czy nie da ma miejsc w tygodniu na normalnych zajęciach. Jaki dzień Ci pasuje (od środy do piątku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 16.02.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Dziś już zmykam, ale będziemy w kontakcie. Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.02.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Wojtowa - przykra sprawa , ale nie tnij się , podpytam Stacha, czy nie da ma miejsc w tygodniu na normalnych zajęciach. Jaki dzień Ci pasuje (od środy do piątku)? jejku ale byloby fajnie!!! Mi w gruncie rzeczy kazdy z tych dni pasuje , zreszta moglabym sie dostosowac jakbys wiedzial cos konkretnego to daj znac - bede baaardzo wdzieczna :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 16.02.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witam drugą albo trzecią zmianę jutro ide na spotkanie z moim potecjalnym wykonawcą ,zobaczymy co on wymyslił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.02.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witaj wioma!!! To twoj "pierwszy raz" jesli o spotaknia z wykonawca?? , czy masz juz jakies wstepne oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 16.02.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 To mój pierwszy , ale ten gosciu buduje u mojego kuzyna,jak na razie jest ok do tej pory nie było problemów cenowo tez jest w porządku , ale zobaczymy co wymysli dla mnie. Dzwoniłam do kilku innych , ale mój rejon budowy im nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.02.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 To mój pierwszy , ale ten gosciu buduje u mojego kuzyna,jak na razie jest ok do tej pory nie było problemów cenowo tez jest w porządku , ale zobaczymy co wymysli dla mnie. Dzwoniłam do kilku innych , ale mój rejon budowy im nie odpowiada A ty w jakim rejonie budujesz, bo juz zapomnialam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 16.02.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Północ Wrocławia - Szewce- Paniowicejutro napisze jakie mam wiesci Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.02.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Północ Wrocławia - Szewce- Paniowice jutro napisze jakie mam wiesci Dobranoc WIOMA powodzenia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 16.02.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Aka gdzie można zobaczyć Twój domek ? A na zywo pod Trzebnicą, zapraszam mogłabyś jakoś dokładniej określić gdzie? Niestety na mapie Cię nie ma... Grzegorz No niestety, nie wiem czemu mnie nie ma DOkładnie to jest Świątniki całe 2 km od Trzebnicy. Jesli zas chodzi o dojazd to ja sie nie licytuje, kilometrażowo mam daleko do rynku ale my robote zlokalizowaną mamy tak ze pracujemy na wylocie na Poznan, w zwiazku z czym nie przekraczamy ani mostów ani cieśnin i droga codzienna zabierać nam będzie około 15-20 minut. Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.02.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Północ Wrocławia - Szewce- Paniowice jutro napisze jakie mam wiesci Dobranoc Ja tez juz spadam Dobrejnocki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 17.02.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Betty&M jakie starostwo? powiem tylko, że najlepiej dogadać się z kimś z zakładu wodociągowego. U mnie tak było zdecydowanie najtaniej i najszybciej, nie mówiąc o spokojnych odbiorach... info na privie Dachowcu starostwo na ul. Podwale we Wrocławiu gm. Sw. Katarzynka i nawet chyba już mam kandydata na tą robótkę w wodociągach w Siechnicy. Wielkie dzieki i miłego dnia. MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 17.02.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 A tak wogóle to .................. WSZYSTKIEGO DOBREGO O PORANKU MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 17.02.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No niestety, nie wiem czemu mnie nie ma DOkładnie to jest Świątniki całe 2 km od Trzebnicy. No i teraz już wreszcie wiem gdzie Cię umieścić: http://czajla.republika.pl/murator/wroclaw.jpg Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 17.02.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 WOW! Dzięki Grzesiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.02.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 witam grupę,czy kogoś z grupy boli dzis głowa? bo mnie napierdziela jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Wojtek - lampka koniaczku albo szklaneczka whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.02.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 BK,w pracy pić alkohol?ponoć gdzieś cytują nasze wypowiedzi? wiesz coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts