BK 17.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Wojtek, nasze wypowiedzi są w najnowszym numerze muratora - Twoje aż dwie (może i więcej, jeszcze go dokładnie nie przejrzałam) w pracy faktycznie trudno z biurka wyciągać całą zawartość (Batory, koniaczek, Metaxa etc.) ale poczekajmy do wiosny - na palenie gałęzi po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 17.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 witam grupę, czy kogoś z grupy boli dzis głowa? bo mnie napierdziela jak nie wiem co Wczoraj tak miałem... aż żałowałem że nie jestem królową angielską... Obawiam się że alkohol raczej zaszkodzi niż pomoże (no chyba że słyszysz także tupot białych mew, bo wtedy to owszem). Z zaleceń które znam to mocna, słodka herbata, zwinąć się w kłębuszek w ciemnym pomieszczeniu i przeczekać... Żadne środki przeciwbólowe na to nie pomagają... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.02.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 polanka,dzięki za radę - o tej metodzie nie słyszałem ale może uda mi się ją przetestowaćBK - jakieś tantiemy nam wypłacą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 17.02.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 dzien doberek,Dachowiec dzieki za info o tarasach podjelam decyzje bedzie drewniany,wczoraj policzylismy ile trza "stópek" ok 22szt.wczoraj sobie uzmysłowiłam,ze wieś to fajna sprawa do mieszkania tylko w taka pogode to trza duzo odśniezać i chyba mieć terenówkę w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.02.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Wojtek to na pewno smog na Bielanach a tak na serio to albo to migrena i wtedy -okrutne ale prawdziwe -nic ci nie pomoże albo zwyczajnie dyńka cię naper...... i wtedy polecam aspirynę i spacer no zostaje jeszcze grypa a wtedy to do domu i spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 woprz,po wnikliwej analizie rodzaju i sposobu bólu wychodzi na to , że to migrena - a na to jak wiem tabletki ani alkoholnie bardzo pomagają, wychodzi na to,że trza mi sie w kłębuszek zwinąć i czekac aż przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 17.02.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 BK jak dzwi od Dziadka?gdzie mozna poogladać ich ofertę wiesz moze?mnie też coś dzisiaj "główka"boli,to taka rewelacyjna pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.02.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Hej wszystkim Ja Wam radzę ostrożność z tym alkoholem, żeby ktoś potem nie zacytował forumowych wypowiedzi w naganie za spożywanie w godzinach pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 17.02.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 dzien doberek,Dachowiec dzieki za info o tarasach podjelam decyzje bedzie drewniany,wczoraj policzylismy ile trza "stópek" ok 22szt. wczoraj sobie uzmysłowiłam,ze wieś to fajna sprawa do mieszkania tylko w taka pogode to trza duzo odśniezać i chyba mieć terenówkę w moim przypadku 22 stopki? to Ty robisz taras na całej działce Nam wyszło 6, a taras jest jedną stroną oparty na poziomej belce przymocowanej do murka fundamentu, dokładnie tak jak: http://www.buildeazy.com/deck_anatomy.gif To kiedy się możemy Ciebie spodziewać? Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 17.02.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witam . Bety&M te 100 m które masz doprowadzić to wodociąg czy przyłącze? Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 17.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 witam grupę, czy kogoś z grupy boli dzis głowa? bo mnie napierdziela jak nie wiem co Wojtuś myśle, że najlepsza będzie mocna parzona kawa z dwoma łyżkami (dużymi) miodu i sok z połówki cytryny - nie dość, że smaczne to jeszcze pomaga nawet na bóle migrenowe. Ceść, wszystkim rannym ptaszkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 17.02.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Grzesiek dzieki,nie nie robie na całej działce tylko z dwóch stron -1 na słoneczko a 2 "na cień" wczoraj z p. Piotrem tak wyliczyliśmy,ale troche inaczej jak ty masz,bo bez tej belki przy fundamencie,wyszło nam ze "stopka od stopki" co 1,5 m taras ma szerokosc 3m,wczoraj dzwonilam do Dagmary,ale wasz taras jest pod śniegiem czekam na odwilz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.02.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Wojtuś myśle, że najlepsza będzie mocna parzona kawa z dwoma łyżkami (dużymi) miodu i sok z połówki cytryny - nie dość, że smaczne to jeszcze pomaga nawet na bóle migrenowe. Ceść, wszystkim rannym ptaszkom kawa z miodkiem mmmmm PYSZNOSCI a sok z cytryny, jak ktos nie lubi kwasnego proponuje rozrobic z wodą z miodkiem tez pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.02.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 BK jak dzwi od Dziadka?gdzie mozna poogladać ich ofertę wiesz moze? mnie też coś dzisiaj "główka"boli,to taka rewelacyjna pogoda! w domarze na braniborskiej, ale nie na stoisku z drzwiami Gerdy tylko obok, tam gdzie podłogi - panele i parkiety zastanawiam się czy brać tzw zamek listwowy - czyli ten na całej długości czy dwa- trzy porządne zamki wystarczą. No i czy na zewnątrz czy na wewnątrz otwierać Drzwi Dziadek bardzo atrakcyjne cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 17.02.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No i czy na zewnątrz czy na wewnątrz otwierać Mówisz o drzwiach wejściowych? Musiałabyś mieć naprawdę spory wiatrołap żeby miały sens otwierane do wewnątrz. Postaw tam sobie w myślach wózek to zrozumiesz. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 17.02.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 BK dzieki,ale oni tez maja chyba okna?z tym otwieranim na ..lub do wewnatrz to chyba kwestia tez miejsca na dzwi w środku,u mnie napewno musza być do wewnatrz,bo jak piz... wiatr to dzwi miałabym u sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.02.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Dzięki etap wózków mam już szczęśliwie za sobą (chociaż Paulina dużo mówi o siostrze którą zamawiała, a która okazała się być Michałkiem ... ) a wieje to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 17.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 wasz taras jest pod śniegiem czekam na odwilz.. A tak wczoraj chodziłem wokół tarasu: odśnieżać czy nie... przecież i tak to muszę zrobić zanim śnieg zacznie topnieć... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.02.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 BK,gdzieś czytałem, że drzwi wejściowe w domkach jednorodzinnych winny sie otwirac na zewnątrz z racji przepisów ppoż, ale na zdrowy rozum to by złodziej nie podniósł mi drzwi na zawiasach to winny one być schowane w wewnątrz czyli i otwierane do środkasolidne i ładne drzwi robi firma Stolarstwo Dudek z Turawy woj.opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 BK - drzwi otwierane na zewnątrz sa ponoć cieplejsze, bo jak wieje wiatr, to je dociska, czyli uszczelnia Jesteś już zdecydowana na któryś konkretny model? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts